Ankaflex 5 Adet Kalorifer Peteği Radyatör Petek Arkası Folyo Kaplı Polietilen Sünger Isı Yalıtım Levhası

190,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankaflex 5 Adet Kalorifer Peteği Radyatör Petek Arkası Folyo Kaplı Polietilen Sünger Isı Yalıtım Levhası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trends's Choice Satıcı Ünvanı: FATMA ZEHRA ŞENTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310976099
    Bu ürün Trends's Choice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Adet Kalorifer Peteği Radyatör Petek Arkası Folyo Kaplı Polietilen Sünger Isı Yalıtım Levhası için satıcı açıklaması Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Maksimum Uzunluk 1000 mm Yükseklik 500 mm Ürün Tipi Tip 10 Panel Tipi Standart (Klasik) Panel Menşei Türkiye Durum Sıfır Minimum Uzunluk 1000 mm Garanti Süresi 1 yıl Garanti Var Kalorifer Peteği Radyatör Petek Arkası 5 Adet Folyo Kaplı Polietilen Sünger Isı Yalıtım Levhası AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO( 5 Adet Gönderilecektir ) Kalorifer Peteği Radyatör Petek Arkası Folyo Kaplı Polietilen Isı Yalıtım LevhasıKalorifer Peteği Arkalığı Arkası Isı Yalıtım Levhası kalorifer peteği ile duvar arasına yerleştirildiğinde duvardan gelecek soğuk havanın kalorifer peteğinin ısıtma verimini düşürmesini engeller...!!!Doğalgaz Kombi Peteği Arkası Alüminyum Folyo Kaplı Sünger Levha petek arkasındaki soğuk duvarın gereksiz yere ısıtılmasını önleyerek odanızın daha çabuk ısınmasına ve daha sıcak olmasına yardımcı olur...!!!Folyo Kaplı Polietilen Sünger Isı Yalıtım Levhası alüminyum folyo sayesinde sıcaklığın ortama geri kazandırılması sağlanır. Kalorifer Peteği Radyatörü içerisinde sıcak su kanalları bulunan aralıklı iki levhadan oluştuğundan dört yönlü ısı vermektedir. Bir yönü sürekli soğuyan duvarı ısıtmakta, odaya ısı vermemektedir. Bu durum %25 ısı kaybına yol açmaktadır. Kalorifer Petek Arkalığı bir yüzü alüminyum folyo kaplı polietilen sünger levhadan üretildiğinden dıştan sürekli soğuyan duvarın ısınmasını engelleyerek oda içerisine %25-30 daha fazla ısı yaymaktadır.....!!! Kalorifer Peteği Arkası Folyo Polietilen Isı Yalıtım LevhasıPetek Arkası Yalıtım Levhası bir yüzü yansıtıcı alüminyum folyo kaplı, 3 mm kalınlığında 50*100 cm ebatında polietilen süngerden üretilmiş esnek levhalardır.Panel Radyatör Isı Yalıtım Levhası tüm petek çeşitlerine uyumludur, kombi doğalgaz kalorifer radyatörü ile duvar arasında 4 - 5 mm boşluk olması yeterlidir.Radyatör Soba Arkası Isı Koruyucu Yalıtım Levhası profesyonellik ve ustalık gerektirmeden kenarlarından kesilerek radyatör petek boyutuna göre ayarlanabilir.Daha uzun peteklerde ise 2 ısı plakası yan yana getirilerek, alüminyum bant ile birbirine sabitlenebilir.
Geri Bildirim Ver