Genel Markalar Isınmatik Ayak Sobası 10 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Isınmatik Ayak Sobası 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: baytoptan Satıcı Ünvanı: UĞUR YETÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1653873508600001 Vergi Kimlik Numarası: 9530524989
    Bu ürün baytoptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISINMATİK AYAK SOBASI 12 Saat Etkili Isınmatik Cep Sobası vücut sıcaklığınız düştüğünde, vücudunuza büyük bir enerji ve sıcaklık sağlar. Soğuk kış günlerinde, Isınmatik Soba ayaklarınızı ısıtmanın en pratik yolu ! Isınmatik ile evde, ofiste, kayak tatilinde, stadyumda her yerde kışı sıcacık geçirin. Isınmatik Ayak Sobası, kışın soğuk havalarda ayaklarınızın saniyeler içinde sımsıcak olmasın sağlar. Sırt, bel, kas, karın ağrısı çekenler. Spor yaparken meydana gelen kas ve eklem sakatlanmalarında dışarıdan takviye olarak kullanılır. Kan dolaşımını güçlendirici ve hücresel metabolizmayı yenileyici özelliğe sahiptir. Isınmatik, sadece ısınmak için kullanımının dışında ağrıyan adele ve eklemleri rahatlatır. Soğuk havalarda imdadınıza yetişecek ve saniyeler içerisinde kullanmaya başlayarak anında sıcaklığı hissetmeye başlayacaksınız. Yürüyüş yaperken ısıtıcınız artık yanınızda ve kullanıma hazır halde. Isınmatik Ayak Sobası 12 Saat boyunca etkilidir ! Ürün Özellikleri Kışın soğuğa karşı vücudunuzu sıcak tutar. Dağcılık, avcılık, balıkçılık, açık hava sporları vb. gibi uzun süreli soğuğa karşı maruz kalınan durumlar için idealdir. Isınmatik ayak sobası 12 saat boyunca etkilidir. Bel karın ağrısı ile adet sancılarında bayanlar için idealdir. Kas ve eklem sakatlanmalarında dışarıdan takviye olarak kullanılır. Vücut ısıtıcı ısınmatik ayak sobası tek kullanımlıktır. Aktif karbon, demir tozu, seramik tozu, su, tuz bileşenlerinden üretilmiştir. Ayak Sobası Isınmatik Kullanımı Poşet açıldıktan sonra ısınmatik cep ısıtıcısı aktif hale gelerek ısı vermeye başlar. Gerçek anlamda ısı hissetmeye 15-20 dakika sonra başlarsınız. Giysilerin iç kısımlarına veya iç çamaşırınızın üzerine yapıştırılabilir. Paket İçeriği 10 Adet Isınmatik Ayak Sobası

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver