Walldeco Antrasit Gold Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo Ankrfly0003

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Walldeco Antrasit Gold Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo Ankrfly0003

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dekoratif kendinden yapışkanlı folyo En: 45 cm Uzunluk: 100 cm Kanserojen madde içermez. Su ve rutubetten etkilenmez. Koku yapmaz. Kullanımı kolay, uzun ömürlü ıslatarak kolay uygulanır. Plastik spatula yardımı ile hava kabarcıkları kalmamasına dikkat ederek uygulayınız. Kullanım alanı : Ahşap mobilyalar, mermer mutfak tezgahları, kalebodur, fayans ve çok temiz alçılı ve astar çekilmiş duvarlarda kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Desen Doğal Taş Görünümlü
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Walldeco Antrasit Gol Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo

Evinizin istediğiniz gibi şık ve göz alıcı olmasını sağlayan mermer desenli yapışkanlı folyo ile evinizin dekorasyonunu yenileyebilirsiniz. Evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz ürün, evinizde farklı bir hava yaratır. Mutfak tezgahında, odanızda, çocuk odalarında ve salonda duvarınıza yapıştırabileceğiniz yapışkanlı folyo ile evinizin güzelleşmesini sağlayabilirsiniz. Yapışkanlı yapısı ile istediğiniz yere güçlü bir şekilde tutunan mermer desenli yapışkanlı folyo, son derece kullanışlı ve uzun ömürlü bir üründür. Suya ve neme karşı dayanıklı olan mermer desenli yapışkanlı folyo, estetik görünümü ile dekorasyonunuzu tamamlar. Isıya karşı da dayanıklı olan antrasit gold mermer desenli yapışkanlı folyo, güvenli bir kullanım sağlar. Walldeco antrasit gold mermer desenli yapışkanlı folyo özellikleri

  • En: 45 cm Uzunluk: 100 cm
  • Kanserojen madde içermez.
  • Su ve rutubetten etkilenmez.

Walldeco Mermer Desenli Yapışkanlı Folyonun Özellikleri

Walldeco Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo

Walldeco mermer desenli yapışkanlı folyo özellikleri, kullanıcıların ihtiyaçları ve zevkleri göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Su ve rutubetten etkilenmeyen mermer desenli tezgah folyosu, mutfak tezgâhları dahil olmak üzere evin birçok yerinde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan mermer desenli yapışkanlı folyo, uzun ömürlüdür. Kanserojen madde içermeyen ürün, güvenli bir kullanım sağlar; sizi yarı yolda bırakmaz. Kir ve toz tutmayan mermer desenli yapışkanlı folyo, kolay bir şekilde temizlenebilir. Bu nedenle banyo fayanslarını kaplamak için de antrasit gold mermer desenli yapışkanlı folyoyu kullanabilirsiniz. Walldeco yapışkanlı folyo, bir yapışkanlı folyodan bekleyebileceğiz tüm özellikleri karşılar. Bu nedenle en çok tercih edilen yapışkanlı folyolar arasındadır. Antrasit gold mermer desenli yapışkanlı folyo yorumları da ürünün tercih edilme nedenlerini açıklar niteliktedir.

Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo Nerelerde Kullanılır?

Walldeco Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo

Mermer desenli yapışkanlı folyo; dolaplarda, banyo fayanslarında ve mutfak tezgahlarında kullanılabilen son derece kullanışlı bir üründür. Yapışkanlı folyo kolay ve pratik bir şekilde yapışır ve kuvvetli bir şekilde zemine tutunur. Mermer desenli yapışkanlı folyo ile dekorasyonunuzu değiştirebilirsiniz. Isıya, neme ve suya dayanıklı olan mermer desenli yapışkanlı folyo ile dolapları kaplayabilirsiniz. Dolap için ve dolap dışı aynı şekilde kaplanabilir. Ayrıca mutfak dolapları ile tezgahların arası için de mermer desenli yapışkanlı folyo kullanılabilir. Yemek buharı ve yağlardan etkilenmeyen ürün, kolayca temizlenir. Üst düzey özelliklere sahip olan Walldeco mermer desenli yapışkanlı folyo, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Eskiyen çamaşır, bulaşık makinesi ve buzdolaplarını da yapışkanlı folyo ile yenileyebilirsiniz. Eğer banyonuzu yenilemek istiyorsanız, kullanacağınız alanın ölçülerine göre mermer desenli yapışkanlı folyoyu kullanabilirsiniz. Kendinden yapışkanlı olan ürün ile zemini şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Walldeco Mermer Desenli Yapışkanlı Folyo Uzun Ömürlü müdür?

Son derece kaliteli ve dayanıklı materyal kullanılarak üretilmiş olan mermer desenli tezgâh folyosu, çizilme ve soyulma gibi deformasyonlara karşı dayanıklıdır. Suya, neme ve buhara karşı dirençli olan ürün, kir tutmaz ve pratik bir şekilde kullanılabilir. Kullanım ömrü boyunca ilk günkü yapışkanlığını ve desenlerini korur, uzun süreli bir kullanım sağlar. Dayanıklı ve uzun ömürlü olan mermer desenli yapışkanlı folyo ile mutfak dolaplarını kaplayabilirsiniz. Mermer desenli yapışkanlı folyo, yapıştırıldığı dolabın kullanım ömrünü uzatacaktır. Tezgâhlarınızda mermer desenli tezgâh folyosu kullanarak mutfağınızı dekoratif bir hale getirebilirsiniz.  Siz de mutfağınızda, oturma odanızda veya salonunuzda değişiklik yapmak istiyorsanız Walldeco yapışkanlı folyoyu kullanabilirsiniz. Ürünü satın almak için Trendyol’u tercih edebilir, Trendyol’un sizlere sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Walldeco antrasit gold mermer desenli yapışkanlı folyo, en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.