Animology Derma Dog Shampoo Hassas Derili Köpek Şampuanı 250ml

405 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Animology Derma Dog Shampoo Hassas Derili Köpek Şampuanı 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PeePet Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN IŞIK TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680355235
    Bu ürün PeePet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animology Derma Dog Shampoo Hassas Derili Köpek Şampuanı 250ML Köpekler için, parlak ve daha canlı tüy yapısı oluşumunu destekleyen, hassas ciltli köpek şampuanı. * Dengeli ph değeri ciltte kuruma ve tahriş oluşumunu önlemektedir. * İçeriğinde bulunan provitamin B5, tüyleri güçlendirirken canlılık ve parlaklık kazandırmaktadır. * Kremli içeriği sayesinde tüylerde oluşan kıtıkları giderirken, tüylerin yumuşak kalmasını sağlamaktadır. * Koku giderici özelliği ile tüyler üzerinde hoş ve kalıcı bir koku bırakmaktadır. * Derinlemesine temizlik sağlarken tüyler üzerinde bulunan yararlı yağları yok etmez. * Hassas ciltli köpekler için parfümsüz içeriğe sahiptir. * Kolay durulama özelliğine sahiptir ve yıkama süresini kısaltır. Animology, hayvan sahipleri, veteriner hekimler, petshop sahipleri, pet kuaförleri ve köpek güzellik yaşıması katılımcıları tarafından tercih edilen, tüm dünyada 45’ten fazla ülkeye yüksek kalitede pet bakım ürünü sunan bir markadır. Animlolgy ürün gamı en iyi bakımı, sevgi ve ilgiyi hakeden aile üyelerimiz olan evcil hayvanlarımıza en yüksek kalitede bakım ürünleri sunmaktadır. Dünya kalitesinde ve performansında olan ürünlerin kaliteden ödün vermeden ulaşılabilir fiyatlarda olmasını amacı ile titiz araştırmalar sonucunda bu ürünü geliştirmişlerdir. 1999 yılında kurulmuş olan firma İngiltere’de konumlanmıştır ve tüm üretimini İngiltere’de yapmaktadır. Animology’nin almış olduğu ödüllerden bazıları
  • · 2015 en iyi pet kuaför ürünü · 2013 en iyi pet ürünü · 2012 en iyi pet kuaför ürünü · 2010 en iyi pet ürünü
Geri Bildirim Ver