Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi (MAHMUT TEZCAN)

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi (MAHMUT TEZCAN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uykusuz Kitap Satıcı Ünvanı: FİLİZ YİLDİRİM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1160294511
    Bu ürün Uykusuz Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabımızın içeriği, ülkemizde “eğitim sosyolojisi” alanında yerleşmiş bir müfredat programını oluşturmuştur. Kuşkusuz toplumsal değişmeler ülkemizde yoğun biçimde sürmektedir. Bu değişmeler akademik alanlarda da görülmektedir. Her yeni baskıda, kitabı yeni araştırma bulguları, yeni düzenleme ve uygulamalarla genişletmeyi ve geliştirmeyi ilke edinmiş bir araştırıcı olarak, bu baskıda da aynı ilkenin sürdürülmesine çalıştım. Birçok bölümde ve istatistikte gerekli güncellemeleri yaptım. Yeni gelişmeler doğrultusunda kitaba yeni konular ekledim. Bu bölümler şunlardır: Çevre eğitimi, bilgisayar ve internet, toplumsal cinsiyet, öğretmenlerde tükenmişlik, sivil toplum örgütleri ve eğitimbilimsel işlevleri, siyaset ve eğitim, okul ve şiddet, gelecekte eğitim, yükseköğretim ve toplum, ahlâk eğitimi, çokkültürlülük ve eğitim, eleştirel pedagoji, küreselleşme ve eğitim, beyin göçü vs. Eğitim sosyolojisi alanının tüm eğiticilere ve öğretmenlere ne kadar yararlı olduğu gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Bu alandaki kuramsal ve uygulamalı konuların önem kazanması ve bunların müfredata yansıması ile nitelikli eğitimcilerin artması kuşkusuzdur. Sosyologların çalışmaları, araştırmaları artık hem yurt dışında hem de ülkemizde, aranan ve istenen bir boyuta gelmişken bu dersin gerekçesi açıklanmadan seçimlik duruma getirilmesi anlamsız olmaktadır. Eğitim sosyolojisinde araştırılacak daha pek çok konu vardır. İktidarların sık sık programlar üzerinde oynayarak işlerine gelmeyen alanları kırpmaları ve kaldırmaları bilim adamlarının umurunda bile değildir. Onlar çalışmalarına devam etmektedir. Toplum değişiyor, dünya değişiyor. Toplumlar daha karmaşık duruma geliyor. Bu durumda toplum araştırmaları daha çok önem kazanıyor. Bu gerçek artık iyi bilinip ilgililerin kafalarına yerleşmelidir. Öğrencilerimizi önce iyi bir insan ve yurttaş olarak yetiştirmek ve etik değerlerle donatmak, bu dersin amaçlarıdır. Tüm öğrencilerimiz ve eğitimcilerimize bu gerçeği anımsatarak sevgi ve başarı dileklerimi sunuyorum. .. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mahmut Tezcan
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan

Alanında öncü olan ders kitapları, her zaman popülerliğini korur. Bunların arasında yer alan Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan alanında öncü bir üründür. Sosyoloji eğitim müfredatına yön veren yapısıyla bu alanla ilgilenen herkes tarafından bilinir. Zengin ve öğretici içeriğiyle adından söz ettirir. Toplum ilişkisini, okul ve toplum arasındaki etkileşimi vb. konuları; yalın ve açıklayıcı dil anlatımıyla okuyucuya aktarır. Okul ile toplumsal yapı arasındaki bağlantıyı açıklayan içeriğiyle öne çıkar. Eğitim fakültesindeki derslerde ve formasyon eğitiminde bulunan Eğitim Sosyolojisi dersinde bu kitap kullanılır. Öğretici ve faydalı içeriğiyle Eğitim Sosyolojisi hakkında her şeyi bünyesinde barındırır. Eğitim müfredatına yön veren yapısıyla dikkat çeker. Öncü olmasını sağlayan özgün cümlelere sahiptir. Alanında popüler olan bu ders kitabını güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Öğretici içerik
  • Kaliteli yapı
  • Faydalı bilgiler

Üstün Kaliteli Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi Detayları

Üstün Kaliteli Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi Detayları

Sosyoloji alanının popüler kitapları arasında yer alan bu ürün, özgün içeriğiyle adından söz ettirir. Akademik anlamda gösterdiği başarısıyla ders kitabı olarak kullanılır. Yazarı Prof. Dr. Mahmut Tezcan’dır. Normal boy kitap ebatlarına sahiptir. Ürünün sayfa sayısı 576’dır. Karton kapağı ile uzun ömürlü kullanım sunar. Düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Nitelikli eğitmenler yetişmesine yardımcı olan bu ürün, zengin içeriğiyle adından söz ettirir. Baskı dönemlerinde yeni araştırma bulguları, düzenlemeler ve uygulamalar içerir. Eğitim Sosyolojisi alanında öncü olan bu ürün, eğitmenlere ve öğrencilere fikir edindirmeyi amaçlar. Yeni güncellemeyle birlikte içerisinde çevre eğitimi, bilgisayarlar ve internet, öğretmenlerde tükenmişlik, toplumsal değişmeler, okul ve şiddet, gelecekte eğitim gibi çeşitli birçok yeni konuyu barındırır. Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan kullananlar ürünün öğretici yapısından memnun kalır.

Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi Yorumları

Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi Yorumları

Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan, toplumsal değişimle birlikte içerdiği konularda artış gösterir. Eğitim Sosyolojisi, toplum ve okul arasındaki bağlantıyı irdeler. Eğitmen ve öğrenci ilişkilerini sağlıklı kurmaya dayalı öğretici yapısı bulunur. Eğitmenlere farklı bakış açıları katmaya yardımcıdır. Nitelikli eğitmen yetiştirmeye olanak sağlayan bu ürün, alanında dikkat çeker. Ders kitabı olarak akademide kullanılır. Toplum, okul, ahlak eğitimi gibi konuların temel alır. Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan yorumları ürünü deneyimleyenler tarafından yapılır. Yapılan yorumlar, ürün kalitesini çevreyle paylaşır. Kararsız kalan müşterilerin kolay tercih yapmasını sağlar. Akademik anlamda öğretici ve faydalı bilgiler içeren bu kitap, popülerliğini her dönem sürdürür. Eğitim Sosyolojisi alanında muhteşem bilgiler içerir. Sağlam bir temele dayandırılarak anlatılan bu bilgiler, nitelikli eğitmenler yetişmesine yardımcı olur. Bu faydalı ürünü güvenle okuyabilirsiniz.

Anı Yayınları Mahmut Tezcan Fiyatı

Anı Yayınları Mahmut Tezcan Fiyatı

Eğitim Sosyolojisi alanında öncü içeriğe sahip Anı Yayıncılık Eğitim Sosyolojisi, öğretici ve faydalı detaylarıyla adından söz ettirir. Özellikle okul dönemi başlangıcında yoğun talebe sahiptir. Basım yılı 2018 olan kitap, 16x24 cm ebatlara sahiptir. Toplumsal değişimlere yer veren bu ders kitabı, akademi alanında sıklıkla tercih edilir. Her yeni baskısında güncellenen konulara sahiptir. Birçok bölümde ve konuda güncellemelere sahiptir. Baskı döneminde yapılan bu değişiklikler, yeni araştırmalar bulgusunda gerçekleşir. Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan fiyatı ürün özelliklerine yönelik olarak belirlenir. Yararlı ve öğretici detaylarıyla eğitim sosyolojisi ile ilgilenen kişilerin dikkatini çeker. Nitelikli öğretmenler yetişmesine yardımcı olur. Siz de hem içeriği hem de kalitesiyle öne çıkan bu eseri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol’dan hesaplı ve avantajlı fiyatlarla Anı Yayınları Eğitim Sosyolojisi - Mahmut Tezcan satın alabilirsiniz.