Genel Markalar Dudak Burun Gözenek Siyah Nokta Temizleyici Akne Giderici Fırça

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Al Sepette %10 İndirim
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
39,88 TL
Kurumsal Fatura
54,99 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dudak Burun Gözenek Siyah Nokta Temizleyici Akne Giderici Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AMORFİA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AMORFİA KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069128080300001 Vergi Kimlik Numarası: 0691280803
    Bu ürün AMORFİA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burun Siyah Nokta Cilt ve Yüz Temizleyici Fırça Dudak ve burun bakımınızı ayrı olarak gözenek temizliğinizi kolaylaştıracak bir ürün. Paket içerisinde 1 adet ürün mevcuttur. Fırçanın delikli kısmı ile siyah nokta temizliğinde kullanılabilir. Çift taraflıdır. Ölü derinin yok edilmesine, burun ve dudak yüzeyinde düzelmelere yardımcı olur. Ürün Ölçüleri: Uzunluk 14.5 cm Yenimiyeni.com, geniş ürün gamıyla ev yaşamınızı kolaylaştıran pratik ve kullanışlı ürünlerin buluşma noktasıdır. Temizlik aparatlarından pratik mutfak gereçlerine, oto aksesuarlarından yapı market ürünlerine, evcil hayvan oyuncaklarından tasma ve tüy toplama araçlarına, bebek ürünlerinden kamp eşyalarına kadar geniş bir yelpazede ürünler sunmaktayız. Yenimiyeni.com'da TV’de gördüğünüz, sosyal medyada rastladığınız, her yerde aradığınız pratik ve işlevsel ürünleri bulabilirsiniz. TV Ürünleri, En İlginç Ürünler ve Değişik Aksesuarlar, aradığınız fiyatlarla aynı çatı altında sizleri bekliyor. Renkli ve fonksiyonel ürünlerin dünyasına Yenimiyeni.com ile birlikte adım atın!
Geri Bildirim Ver