ANCORA LİFE Hurma Özü 640 Gram 2'li Paket Anho002

195,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ANCORA LİFE Hurma Özü 640 Gram 2'li Paket Anho002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fidan Gurme Gıda Satıcı Ünvanı: HATİCE FİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1810502754
    Bu ürün Fidan Gurme Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ancora Life Hurma Özü 640 Gram 2 li Paket Soğuk Pres Şeker İlavesiz Cam Kavanoz Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. Ürün kartında gösterilen üstü çizili ilk fiyat tedarikçi tarafından beslenen perakende satış fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Ancora Life Hurma Özü 640 gram 2'li Paket ANHO002

Hurma meyvesi, glisemik indeksi düşük olan besinler arasında yer alır. Lif oranı oldukça yüksek olan bu gıdanın içerisinde birbirinden farklı ve faydalı vitaminler bulunur. Soğuk press şeklinde satışa sunulan Ancora hurma özü, şeker tüketmeyen müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan bu öz, sağlıklı ve güvenli bir tüketim imkanı sunar. Şeker seviyesi yüksek olan müşterilerin güvenle kullandığı bu ürün, ani dalgalanmalara yol açmadığı gibi düzenleyici etkisi de oldukça yüksektir. Özenle toplanan meyvelerin bir araya gelmesiyle üretilen bu gıda sayesinde sağlıklı bir tüketim imkanı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda lezzetinden faydalanarak damak zevkinizi katlayabilirsiniz. Vitamin ve mineral yönünden zengin olan hurma özüne 2’li paketler halinde sahip olarak avantajlı bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

  • Değerli vitaminler
  • Günlük besin takviyesi
  • Kolay tüketim imkanı

Değerli Vitaminleriyle Ancora Hurma Özü 640 gr

Değerli Vitaminleriyle Ancora Hurma Özü 640 gr

Hurma meyvesi değerli vitaminleri bünyesinde barındıran bir besindir. Soğuk pres yöntemiyle üretilen çeşitler, gıda takviyesi olarak kullanılabilir. Ancora Life hurma özü soğuk pres yöntemiyle üretilir. Böylelikle sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. İçerisinde birbirinden değerli vitaminler bulunduğu için sağlıklı bir şekilde tüketebilmenize yardımcı olur. Gıdanın içerisinde C, B1, ve B2 vitaminleri bulunur. Böylelikle hem kas hem de göz sağlığında oldukça etkilidir. Aynı zamanda beyin ve kalp komplikasyonlarının önlenmesinde rol oynar. Tam bir enerji deposu olan bu ürün, günlük hayatta belirli aralıklarda tüketilebilir. Böylelikle yorgunlukların önüne geçerek aktif bir yaşam sergileyebilirsiniz. Değerli vitaminlerin etkisiyle kendinizi zinde hissedebilir ve vücudunuzu güçlü tutabilirsiniz. Siz de fiziksel yapınızı korumak ve sağlıklı bir yaşam sergilemek istiyorsanız değerli vitaminlere sahip olan bu özü satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Ancora Life Hurma Özü Besin Takviyesi

Sağlıklı Ancora Life Hurma Özü Besin Takviyesi

Sağlıklı yapıya sahip olan gıda takviyeleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hurma özü, besin değeri yüksek olan gıda takviyelerinden biridir. Ancora Life tarafından üretilen hurma özü, 640 gramlık paketler halinde satışa sunulur. Doğal yapısıyla tüm yiyeceklerin içerisinde kullanılabilir ve tariflerde geçen rafine şeker yerine tercih edilebilir. Günün her saatinde gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bu gıda, doğrudan ya da herhangi bir karışım yardımıyla kullanılabilir. Sağlığa herhangi bir yan etkisi bulunmadığından şeker ihtiyacınızı kolaylıkla giderebilirsiniz. Tahin ile birlikte küçük bir tabakta tercih edebilir ya da karışımlarınıza ekleyerek sağlıklı tatlılar yapabilirsiniz. Dilerseniz tatlılarınızı yapımında gereken dolgu malzemeleri yerine de tercih edebilirsiniz. Siz de sağlıklı yapıya sahip olarak günlük besin ihtiyaçlarını karşılayan bu ürüne Ancora Li̇fe hurma özü 640 gram 2'li paket ANHO002 kodu ile ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Ancora Life 640 g Hurma Özü 2’li Paket

Uygun Fiyatıyla Ancora Life 640 g Hurma Özü 2’li Paket

Ancora Li̇fe hurma özü 640 gram 2'li paket halinde satışa sunulur. Müşteriler tarafından oldukça rağbet gören bu ürün, sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Aynı zamanda birbirinden farklı ve kolay bir şekilde tüketilebilir. Pasta, kek, dondurma gibi tariflerinizde şeker kullanmak istemiyorsanız bu ürünü tatlandırıcı gibi tercih ederek kolayca tüketebilirsiniz. Aynı zamanda sıcak ya da soğuk içeceklerinizin de tadına tat katabilirsiniz. Güne dinç bir şekilde başlamak istiyorsanız sabah kahvaltıdan önce tatlı kaşığıyla birlikte tek başına kullanabilirsiniz. Bununla birlikte ödem atmak ya da kilo vermek için herhangi bir tarifle uğraşmak yerine suya ilave edebilir ve sıvı tüketiminize lezzet katabilirsiniz. Ancora Li̇fe hurma özü 640 gram 2'li paket fiyatına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatından faydalanarak güvenle satın alabilir, tüketim ihtiyaçlarınızı sağlıklı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ancora Li̇fe hurma özü 640 gram 2'li paket yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.