1
Tırnak Makası kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Anchor Kartela 2li Tırnak Makası

71,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
55,90 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Anchor Kartela 2li Tırnak Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anchor Tırnak Makası 2'li Set: Büyük, küçük
Geri Bildirim Ver

Anchor 405882 Kartela 2'li Tırnak Makası

El ve ayak tırnakları için kullanabileceğiniz tırnak makasları, kişisel bakımın en önemli unsurlarından bir tanesidir. Kaliteli bir tırnak makasıyla çok daha hijyenik el ve ayaklara sahip olabilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Anchor Kartela 2’li tırnak makası, en kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Ergonomik yapısı sayesinde uzun süren tırnak kesim işlemlerinin süresini kısaltır. Böylece hem zamandan tasarruf edebilir hem de hijyenik tırnaklara kolayca ulaşabilirsiniz. Anchor Kartela 2’li tırnak makası, dayanıklı yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. En yoğun kullanımlarda bile performans kaybı yaşamaz. Ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, kişisel bakımınızı kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Paket içerisinde 2 adet tırnak makası bulunur.
  • Küçük olanı el, büyük olanı ise ayak tırnaklarında kullanabilirsiniz.
  • Paket içerisinde tırnak içlerini temizleyen aparat ve törpü bulunur.

Anchor Kartela 2’li Tırnak Makasının Özellikleri Nelerdir?

Anchor Kartela 2’li Tırnak Makasının Özellikleri Nelerdir?

Anchor Kartela 2’li tırnak makası, manikür ve pedikür işlemlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Tek bir ürünle pek çok işlemi aynı anda yapabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. İçerisinde bulunan törpü, kesim işleminden sonra tırnak uçlarında oluşan kalıntıları kolayca temizler. Böylece tırnakların bir yere takılmasını engeller. Törpünün uç kısmında bulunan aparat ise tırnak arasında biriken kalıntıları temizlemenizi sağlar. Aynı zamanda bu aparatı tırnak etlerini itmek için de kullanabilirsiniz. Bakımlı kadınların ve erkeklerin vazgeçilmez ürünü olan Anchor Kartela 2’li tırnak makası, her tırnak yapısına uygundur. Küçük boyutlu olanı el tırnaklarında kullanabilirsiniz. Büyük olansa ayak tırnakları için uygundur. Kalın tırnak yapısına sahip olan kişilerin kesim işlemine başlamadan önce tırnaklarını yumuşatması önerilir. Bu işlemi ılık bir suda yapabilirsiniz. Böylece ürünün verimini ve kullanım ömrünü artırabilirsiniz.

Anchor Kartela Tırnak Makasının Kesme Performansı Nasıldır?

Anchor Kartela Tırnak Makasının Kesme Performansı Nasıldır?

Anchor 2’li tırnak makası, kaliteli ve ergonomik yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Kişiye özel kullanıma uygun olan ürün, hijyen standartlarını en üst seviyede tutar. Böylece enfeksiyonların kişiden kişiye yayılmasını engeller. Ürün, tırnak kesim işlemleri sırasında yüksek verim almanızı sağlar. Tırnakları kırmadan keserek beklentilerinizin fazlasını karşılar. Aynı zamanda tırnak üstü çatlamaların oluşmasını da engeller. Bu sayede tırnakların sağlıklı şekilde uzamasına yardımcı olur. Anchor Kartela 2’li tırnak makası, ısıl işlem görmüş kaliteli çelik malzemelerden üretilir. Bu özelliği sayesinde dış etkenlere karşı direnç gösterir. Düşme, çarpma ve kırılma başta olmak üzere pek çok riskin zararlarını en aza indirir. Tırnakları nazikçe keser ve şekil verir. Hafif yapısı sayesinde çantanızda hatta kıyafet cebinizde bile kolayca taşıyabilirsiniz. Ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, hijyene kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Anchor Kartela 2’li Tırnak Makası Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Anchor Kartela 2’li Tırnak Makası Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Anchor Kartela 2’li tırnak makası, markanın yüksek teknolojili fabrikalarında üretilir. Her tırnak yapısı için uygun olan ürün, kullanıcıların beğenisini kazanır. Ayak tırnaklarını düz, el tırnaklarını ise oval şekilde kesmenizi sağlar. En sağlıklı kullanım için derin kesimlerden kaçınmanız tavsiye edilir. Tırnak kesme işlemi bittikten sonra tırnaklarınızı törpüleyebilir ya da içerisindeki kalıntıları temizleyebilirsiniz. Krom kaplama ürün, rengini uzun süre korur. Böylece en yoğun kullanımlarda bile ilk günkü formunu kormayı başarır. Özel olarak geliştirilen zincir, tırnak kesim işlemi boyunca makası düşürmenize engel olur. İşlem bitiğinde ise zinciri belirlediğiniz bir yere asabilir, makasın kaybolmasını engelleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden Anchor Kartela 405882 2’li tırnak makası yorumlarına ulaşmak mümkündür. Tüm alışverişinizi dilerseniz mobil uygulama dilerseniz de web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.