Anadolu Strong Ans1041 2.9hp Benzinli Motorlu Testere 45cm Palalı Ağaç Kesme Motoru

2.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL

Ürün Bilgileri

Anadolu Strong Ans1041 2.9hp Benzinli Motorlu Testere 45cm Palalı Ağaç Kesme Motoru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dünyamarketim Satıcı Ünvanı: BETÜL İZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1700671989800001 Vergi Kimlik Numarası: 5670737856
    Bu ürün Dünyamarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kva : 2,1 kva devir : 8000 rpm silindir hacmi: 52 cc zincir boyu: 3 / 25 - 36 diş pala boyu: 45 cm ağırlık: 6,4 kg çalıştırma sistemi: Ipli easy start (kolay çalıştırma) yağlama mekanizması: Otomatik yağlama pompası egsoz çıkış: Çift çıkışlı donma önleyici sistem:3. litre yakıt ile 6-8 ton arası ağaç kesimi yapabilir.
Geri Bildirim Ver

Anadolu Strong Ans1041 2.9hp Benzinli Motorlu Testere 45cm Palalı Ağaç Kesme Motoru

Bahçe içerisinde bulunan ağaçların kesilmesi, budanması ve tomruklanması bahçe bakımı ve düzeni için büyük önem taşıyor. En kaliteli ağaç kesme motoru seçenekleri arasında yer alan ürün, yapısı ve boyutu ile kullanıcılarından tam puan almayı başarıyor. Bahçenizin düzenini sağlamak için kullanabileceğiniz ağaç kesme motoru palalı olma özelliği taşıyor. 2.9 HP güç seviyesine sahip olan ürün, 2,1 KVA ölçüsüne sahiptir.

 
  • Kaliteli ve dayanıklı yapıda üretilen ürün, bahçe içerisinde hayal ettiğiniz düzeni kurmanıza yardımcı
  • Palalı ağaç kesme motorunun tercih edilmesi halinde paket içerisinde motorun yanı sıra 45 cm uzunluğunda pala, alaşım zincir, pala kılıfı, yakıt karışım bidonu ve montaj kiti
  • Kaliteli palalı ağaç kesme motoru içerisine 3 litre yakıt konulması halinde 6 ton ile 8 ton aralığında ağacın kesilmesini sağlayıcı

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Bahçe bakımı denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden olan Anadolu Strong Ans104, mevcut gücü sayesinde 8 ton ağacı rahatlıkla kesebiliyor. 8000 RPM devirle çalışan ağaç kesme motoru, 52 cc silindir hacmine sahip olan Anadolu Strong Ans1041 2.9hp benzinli motorlu testere 45cm palalı ağaç kesme motorunda 36 diş bulunmakla beraber zincir boyu 3/25 olarak öne çıkıyor. 45 cm pala boyuna sahip olan ağaç kesme motoru 6,4 kg ağırlığı sayesinde kolayca taşınıyor. Kullanıcılara konforlu bir bahçe bakım deneyimi yaşatan dayanıklı ürün, kolay çalıştırılması sayesinde de tercih ediliyor. Sağlığa herhangi bir zararı bulunmayan kullanışlı ürünün egzoz çıkış kısmında çift çıkışlı donmayı önleyici sistem kullanılıyor.

 

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Performansı Nasıldır?

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Performansı Nasıldır?

Anadolu Strong benzinli motorlu testere kaliteli ve dayanıklı yapısı ile uzun yıllar boyunca ihtiyacınızı karşılıyor. Yakıt deposuna 3 litre benzin konulması halinde istenilen her alanda 8 ton ağaç kesmek mümkün oluyor. Fiyat performans açısından kullanıcılarına avantaj sağlayan ürün sayesinde düzenli ve bakımlı bahçeler sizinle oluyor.

 

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Dayanıklı mıdır?

Anadolu Strong Palalı Ağaç Kesme Motoru Dayanıklı mıdır?

Bahçe sever kullanıcıların bir numaralı tercihi olan Anadolu Strong Ans1041 2.9hp benzinli motorlu testere 45cm palalı ağaç kesme motoru yağlama mekanizması olarak otomatik yağlama pompası sunuyor. Yıllarca dayanıklılığını koruyan ağaç kesme motoru sayesinde kolay ve pratik bir şekilde istenilen alanın düzeni yapılıyor. Anadolu Strong palalı ağaç kesme motoru yorum ve değerlendirmeleri Trendyol’da yer alıyor. Dilerseniz Anadolu Strong palalı ağaç kesme motoru fiyatı ile ilgili bilgi alabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.