Genel Markalar Ios Uyumlu Pro Bluetooth Kulaklık

152,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ios Uyumlu Pro Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikel elektroteknik Satıcı Ünvanı: MEHMET SELİM ÇELİKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 1208881750000011 Vergi Kimlik Numarası: 2410239148
    Bu ürün Çelikel elektroteknik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişisel ve şahsa ait ürün guruplarında hijyen nedeni ile ürün paketinin açılması veya yırtılması durumunda ürün yeniden satışa uygun olamayacağından ötürü iade kabul edilememektedir.
  • Sipariş ettiğiniz tüm ürünler tamamiyle hijyenik ortamlarda firmamız tarafından test edilip sizlere gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık

Kulaklıklar, insanların sevdikleri müzikleri dinlemesine, telefon görüşmelerini kolaylıkla yapabilmesine olanak tanır. Kablosuz modeller ise hareket özgürlüğünü kısıtlamadan bunları gerçekleştirmenize yardımcı olur. Anaç iPhone uyumlu Pro Clone Bluetooth kulaklık da bu ürünlerden biridir. Bluetooth teknolojisine sahip tüm telefonlar ile kullanılabilen bir cihazdır. Kurulumunu kolaylıkla yapabilirsiniz. 8 boyutlu olan seslerin de dinlenebilmesini destekleyen bir üründür. Ses kalitesi sayesinde müziğin yanı sıra film izlerken de kullanabilirsiniz. Telefonunuza bağladığınız zaman kulaklıkların atamalarını gerçekleştirebilirsiniz. Kendiniz cihaza isim verebilirsiniz. Mikrofonlu olarak tasarlanan cihazda konumu bulma özelliği de vardır. iOS işletim sistemine sahip telefonlar ile uyumlu bir üründür. Dolayısıyla istediğiniz zaman Siri’ye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bluetooth bağlantılı bir şarj kutusu mevcuttur.

  • Android ve iOS cihazlar ile uyumlu
  • 3 saat boyunca kesintisiz müzik dinleme süresi
  • Otomatik bir şekilde bağlanma

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Anaç marka olan bu kulaklık günlük kullanım için uygun bir üründür. Sahip olduğu birçok özellik sayesinde ön plana çıkar. Bu ürün iOS ve Android işletim sistemine sahip olan bütün telefonlarda kullanılabilir. Tasarımının şıklığı ve kullanım kolaylığı ile yeni nesil bir kulaklıktır. Ses performansı 8D’yi destekler niteliktedir. Cihazın açılımı ve bağlanması otomatik bir şekilde gerçekleşir. Müziğinizi 3 saat süresince dilediğiniz şekilde dinleyebilirsiniz. Kablosuz şarj cihazı ile 24 saatlik bir pil ömrü bulunduğundan şarj bitmesi gibi bir endişe yaşamazsınız. Bluetooth bağlantısına sahip bir şarj kutusu mevcuttur. iOS işletim sistemlerinde var olan Siri özelliğini aktif olarak kullanabilirsiniz. Sağ ve sol kulaklıklar üzerinde dokunmatik tuşlar vardır. Bunlar ile yapabileceğiniz işlemlerin atamasını telefon üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Yeni nesil kulaklıklar arasında öne çıkan kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz.

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Anaç iPhone uyumlu Pro Clone Bluetooth kulaklık fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Anaç marka olan bu ürün ideal tasarımı ve şık görünümü ile müşterilerin beğenisine sunulur. Bu cihazı müzik dinlemeyi seven, telefon ile uzun görüşmeler yapan kişiler rahatlıkla tercih edebilir. Ses kalitesi ile telefon üzerinden dizi ve film izlemeye alışkın olanlar için uygun bir üründür. Otomatik olarak açılır ve yine bu şekilde bağlantısı kurulur. 3 saat boyunca kesinti olmaksızın müzik dinleyebilirsiniz. Canlı ortam dinleme özelliği ile dışarıda oluşabilecek durumları duymanızı sağlar. Kulaklıklar üzerinde dokunmatik tuşlar bulunur. Bunların atamalarını kolaylıkla telefon üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Özellikleri bu cihaza olan ilgiyi arttırır vaziyettedir. Kablosuz şarj cihazı 24 saat boyunca bir pil ömrü sunar. Kulaklığın tasarımı düzgün bir şekilde kullanım kolaylığı sağlar.

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Yorumları

Anaç iPhone Uyumlu Pro Clone Bluetooth Kulaklık Yorumları

Anaç markasına ait olan Bluetooth kulaklık sahip olduğu çeşitli fonksiyonel özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini toplar. Hızlı ve kolay bir şekilde müzikler arasında geçişi sağlayabilir ve tekrardan dinleyebilirsiniz. Kesintiye uğratmadan 3 saat boyunca müziği dinleyebilirsiniz. Kablosuz olan şarj cihazı ile 24 saatlik bir pil ömrüne sahip olursunuz. Apple’da bulunan Siri’ye bu cihaz ile kolaylıkla bağlanabilir ve telefona dokunmadan dilediğiniz komutu verebilirsiniz. Sık sık telefon görüşmesi yapan kişiler için kullanışlı bir üründür. Dışarıda yürüyüş yaparken canlı ortam dinleme özelliği ile arabaların sesini takip edebilirsiniz. Anaç iPhone uyumlu Pro Clone Bluetooth kulaklık yorumları ve değerlendirmeleri kullanan kişilerin ürün hakkındaki memnuniyetini gösterir. Kolay kuruluma ve şık bir tasarıma sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.