Amway Loc Çok Amaçlı Temizleyici Home (5'li)

690 TL
(138 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
9 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.021 TL
21 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.020 TL
21 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.025 TL
9 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Loc Çok Amaçlı Temizleyici Home (5'li)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend style home Satıcı Ünvanı: UĞUR ÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2320908998
    Bu ürün trend style home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L.O.C™ çok amaçlı temizleyici kir ve birikintileri kolayca hedefleyerek evinizi hijyenik temizliğe kavuşturur. Bu ürünü neden seveceksiniz? Evlerimizin güvenli ve temiz kalması kendimiz ve ailemiz için hiç bu kadar önemli olmamıştır. Neyse ki l.O.C™ çok amaçlı temizleyici sayesinde evinizin lekesiz ve tertemiz kalması şimdi çok kolay. Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek, evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar. L.O.C çok amaçlı temizleyici doğal kaynaklardan elde edilmiş bileşenlerle formüle edildiği, fosfat, sert asitler ve klor içermediği için, evinize zararlı hiçbir şey sokmadığınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ürünümüz doğada kolayca çözünür. Başlıca özellikleri Içindeki Çok konsantre formül doğal olarak elde edilen bileşenlerden (örn. Hindistancevizi yağı ve tuz) oluşmaktadır.
  • Banyolar, mutfaklar, duvarlar, boyalı ahşap ve diğer ev eşyaları dahil Tüm yıkanabilen yüzeyler için uygundur.
  • Temiz, ferahlatıcı kokusu Esensiyal yağlar içerir.
  • Formül doğada tamamen çözünebilir ve fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcı içermez.
  • Kullanım şekli L.O.C. Çok amaçlı temizleyici banyolar, tuvaletler, emaye karolar, lavabolar, duşlar ve mermer yüzeyler üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda, ocaklar, tezgah üstleri, yıkanabilir duvarlar, kapı kolları, telefonlar, çöp kutuları ve boyalı ahşap üzerinde de güvenle kullanılabilir. Genel temizlik için, bir kova içerisindeki 5 litre suya 30 ml l.O.C. Çok amaçlı temizleyici ekleyin. Yüzeyleri yıkayın ve uygun bir şekilde kurulayın. Durulamaya gerek yoktur!
  • Spreyle püskürtmeli temizlik için, amway tabanca püskürtücülü şişeyi kullanın ve 9:1 çizgisine kadar 450 ml su ekleyin. Üstünü 500 ml çizgisine kadar çok amaçlı temizleyici ile doldurun. Daha sonra yüzeylere püskürtün ve bezle kurulayın.
  • El temizleyicisi olarak, seyreltmeden kullanın ve kullandıktan sonra elleri yıkayarak durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver