Amway L.o.c. Çok Amaçlı Ve Zoom Konsantre Sprey Temizleyici

445 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
475 TL450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway L.o.c. Çok Amaçlı Ve Zoom Konsantre Sprey Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KOZMETİK AVM Satıcı Ünvanı: MHR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620153688200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201536882
    Bu ürün TREND KOZMETİK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. -anway l.O.C çok amaçlı temizleyici 1lt en çok amaçlı ürünümüz.Gündelik yüzey temizliği için doğal olarak elde edilmiş bileşenler içerir.Konsantre formülü fosfat, sert asitler veya klorlu ağartıcılar içermez -hatta el yıkama ürünü olarak bile kullanılabilir. Mükemmel çiziksiz bir parlaklık sağlar ve her türlü yıkanabilir zemin yüzeyinde (işlem görmemiş ahşsp hariç) kullanılabilir Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Listelenen fiyat 27 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerlidir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Amway L.O.C Çok Amaçlı ve Zoom Konsantre Sprey Temizleyici

Marka, temizlik ürünleriyle 50 yılı aşkın süredir müşterilerine hizmet verir. Düzenli temizlik yaparak; mikrop, bakteri ve virüs gibi hastalıklara neden olan organizmalar yok edebilirsiniz. Böylelikle hasta olma riski aza indirgenmiş olur. Amway marka L.O.C çok amaçlı sprey temizleyici, özel formülü ve içerisindeki doğal bileşenleri nedeniyle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünler, her türlü yağ ve kir birikintilerine kolayca nüfuz ederek temizlik işinizi kolaylaştırır. Amway çok amaçlı temizleyici, yıkanabilen tüm yüzeylerde kullanıma uygundur. Ayrıca her alanda hijyenik temizliği için kullanabilirsiniz. Çok amaçlı temizleyiciyi el hijyeni için sulandırmadan kullanıp ardından ellerinizi durulamanız gerekir. Kolayca durulandığı için hassas ciltleri tahriş edecek kalıntılar bırakmaz.

  • Doğal bileşenlerden oluşan formül
  • Pratik ve çok amaçlı kullanım
  • Üstün performans

Kullanımı Kolay Amway Çok Amaçlı Temizleyici

Kullanımı Kolay Amway Çok Amaçlı Temizleyici

Amway L.O.C çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici, leke ve kir birikintilerini hedefleyerek evinizi hijyenik temizliğe kavuşturmanıza yardımcı olur. 1 litrelik üründen 3 litre temizleyici elde edebilirsiniz. Zoom, solventler ve aktif yüzey maddelerden oluşan güçlü formülü sayesinde yağlı kirleri dahi söker atar. Etkili bir temizlik ürünü olduğundan dolayı, ovalama işlemi kısa sürer. Ayrıca genel kullanımları hariç bu ürünleri, metal kaynaklı küf oluşan yerlerde ve yapıştırıcı izi olan alanlarda da leke çıkarıcı olarak kullanabilirsiniz. Amway L.O.C çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici kullananların yorumları, kullanım kolaylığı ve pratikliği konusunda bilgi verir. Genel temizlik amacıyla 5 litre suya 30 ml L.O.C çok amaçlı temizleyici eklenmesi yeterlidir. Ürünle istediğiniz yüzeyleri temizleyip ardından uygun bir şekilde kurulayabilirsiniz.

Doğal Bileşenli Amway Sprey Temizleyici

Doğal Bileşenli Amway Sprey Temizleyici

Ürün; banyolar, mutfaklar, ahşap, tezgah üstleri ve kapı kolları dahil tüm yıkanabilen yüzeylerde kullanılabilir. Mutfak gibi alanlarda ya da çocuk ve hayvanların bulunduğu ortamlarda kimyasal içeren ürünleri kullanmak istemeyebilirsiniz. Amway sprey temizleyici, doğal olarak elde edilen bileşenlerden oluşur. Ürün; fosfat, sert asitler ya da klorlu ağartıcı içermez. Bu sayede evinize zararlı bileşen girmediğinden emin olabilirsiniz. Ayrıca doğada çözünen ve çevreye zarar vermeyen ürün, Bioquest Formula içerir. Konsantre formülü sayesinde temizlik sonuçlarını maksimize eder ve atıkları en aza indirmeye yardımcı olur. Taze ve ferah kokusu sayesinde hem temizlik sonrası oluşan kokuların önüne geçer hem de alerji riskini azaltır. Amway L.O.C çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici yorumları sayesinde kullanımı ve uzun vadede sağladığı fayda hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Performans Ürünü Amway Çok Amaçlı Konsantre Temizleyici

Performans Ürünü Amway Çok Amaçlı Konsantre Temizleyici

Düzenli olarak temizlik yapmak, kalabalık aileler ya da hayatı yoğun olan kişiler için her zaman mümkün olmayabilir. Amway marka L.O.C ve Zoom temizleyiciler; güçlendirilmiş formülleri sayesinde leke çözmede üstün bir performans gösterir. İki adet ürünle pek çok farklı yüzeyi pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Çok amaçlı temizleyici, eski ya da yeni oluşmuş lekelerin ve kötü kokuların giderilmesinde yardımcı olur. Kokusu kalıcı olan ürün, evinizin uzun süre yeni temizlenmiş gibi kokmasını sağlar. Amway L.O.C çok amaçlı ve Zoom konsantre sprey temizleyici fiyatları ve performansları bakımından markanın müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerindendir. Ürün, oldukça ekonomiktir ve gerektiğinde amaca uygun olacak şekilde suyla seyreltilebilir. Evinizin her yerinde kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürünleri, siz de uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.