Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home™ Dısh Drops™3 Lü Set

626 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home™ Dısh Drops™3 Lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEHER YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9761114679
    Bu ürün AYPİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dish Drops™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz ederek bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapar. Bu ürünü neden seveceksiniz? Bulaşık yıkamak zor olmak zorunda değil. Ferahlatıcı ve canlandırıcı narenciye kokusu sayesinde Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ile bulaşıkları yıkamak bir zevktir. Bu nazik konsantre deterjan yağları ve sertleşmiş kalıntıları söker atar, tabakları, bardakları, çatal bıçakları, tencere ve tavaları pırıl pırıl temizler. Aloe vera, alfa hidroksi asit (AHA) ve bir Japon bitkisi olan Shido doğal özlerini içeren bu günlük temel ürün cildinizi tahriş etmeden, ellerinizi kurutmadan kolay temizlik sağlar. Amway’in çok güvenilen ünlü temizlik ürünlerinden beklendiği üzere, Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı doğal kaynaklardan elde edilmiş dört bileşen içerir ve kristal, seramik ve porselen gibi en değerli olanlar da dahil olmak üzere tüm mutfak eşyalarınızın temizliği için güvenlidir. Faydalı ipuçları Çok amaçlı, yüksek seviyede etkili formülü cam eşyalarda, tencere tavalarda, çatal bıçaklarda ve hatta en ince porselen, kristal ve gümüşlerinizde kullanım için güvenlidir.
  • Baharatlı, balıklı ve diğer yoğun kokulu gıdaların kokularını azaltır.
  • Uzun süre kalıcı, etkili bir köpük oluşturur.
  • Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız.
  • Kullanım şekli: Eviyeyi/bulaşık kabını 5 litre suyla doldurup, içine 3ml Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz. Tencere tavalarınızı, tabak takımlarınızı, çatal bıçaklarınızı yıkayıp durulayınız. Amway Pompalı Şişede 3 ölçek suya 1 ölçek Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz. Karıştırmak için çalkalayıp, hedeflediğiniz daha küçük alanlarda süngerle kullanınız. DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı yağ ve yiyecek birikintilerine nüfuz ederek, hiçbir kalıntı bırakmaksızın bulaşıkları hijyenik ve tertemiz yıkar.
  • Son derece konsantredir – artık daha az ürün daha da fazla temizleme gücüne sahip.
  • Seramik, cam, pişirme kapları, çatal-bıçaklar ve hatta kristal, gümüş ve porselenlerde güvenle kullanılabilir.
  • Ağır yağ ve yiyecek kalıntıları için ön ıslatma ürünü olarak kullanabilirsiniz.
  • Cilde karşı naziktir.
  • Sıvı deterjanımız soğuk suda bile etkilidir ve böylece enerji tasarrufu sağlar.
  • DISH DROPS Sıvı Bulaşık Deterjanı fosfat, sert asit/alkaliler ve klorlu ağartıcılar içermez.
  • İçeriğindeki aktif bileşenlerin % 84'ü doğal kaynaklardan elde edilmiştir.
  • Mutfak süngerleri, bezleri ve lavabo drenajındaki kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur.
  • Tencere, tava ve fırın kaplarında biriken yağları gevşetmek için ıslatma ürünü olarak kullanabilirsiniz.
  • Kullanım Şekli Seramik, cam, pişirme kapları, çatal-bıçaklar ve hatta kristal, gümüş ve porselenlerde güvenle kullanılabilir. Lavabo veya bulaşık kabında yıkamada kullanırken, 5 litre ılık bulaşık suyuna 3 ml DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyin. Bulaşıkları yıkadıktan sonra durulayın.
  • Ekonomik uygulama için, 1 ölçü DISH DROPS Sıvı Bulaşık Deterjanını 3 ölçü suda seyreltin, AMWAY™ Özel Kapaklı Şişeye doldurun, çalkalayarak karıştırın ve sünger üzerine az miktarda damlatarak kullanın.
  • Bulaşık süngerleri ve bezlerini korumak için, ılık suyla iyice durulayın. Bulaşık bezi veya süngerine 2 kere pompalayarak püskürtün, sıkarak sıvıyı dağıtın ve bir sonraki kullanıma kadar bu şekilde bırakın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home™ Dish Drops™ 3'lü Set

Bulaşık deterjanları, evlerde sıklıkla kullanılan temizlik malzemeleri arasında yer alır. Amway; kaliteli, güçlü ve doğal formülüyle müşterilerin beğenisini kazanan bir markadır. Amway konsantre sıvı bulaşık deterjanı Home Dish Drops 3’lü set, her türlü kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz eder. Aynı zamanda sertleşmiş kalıntıları dahi rahatlıkla söker atar. Bu ürünle; tabakları, çatal bıçakları, bardakları, tencere ve tavaları pırıl pırıl temizleyebilirsiniz. Eğer isterseniz, ağır yapıdaki yağlar ve yiyecek kalıntıları için ön yıkama amacıyla da kullanabilirsiniz. Konsantre sıvı bulaşık deterjanın içinde, ferahlatıcı ve canlandırıcı narenciye parfümü bulunur. Ürünün içerisindeki aktif bileşenlerin, %84’ü doğal kaynaklıdır. Amway marka konsantre sıvı bulaşık deterjanını, pratik uygulaması ve her türlü lekeyi derinlemesine çıkartması sebebiyle güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Doğal kaynaklı formül
  • Ferah koku
  • Konsantre deterjan

Pratik Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Pratik Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Amway marka sıvı bulaşık deterjanı, yüksek seviyede etkili formülü sayesinde cam eşyalarda, ince porselenlerde, gümüşlerde ve kristal eşyalarda kullanım için uygundur. Ürün; aloe vera, alfa hidroksi asit ve bir Japon bitkisi olarak bilinen shido doğal özlerini içerir. Bu sebeple Amway marka Home Dish Drops bulaşık deterjanı, cildinizi tahriş etmez. Aynı zamanda ellerinizi de kurutmaz. Amway konsantre sıvı bulaşık deterjanı Home Dish Drops 3’lü set kullananların bıraktıkları yorumlar ürünün; balık, baharat ve diğer yoğun kokuları azalttığı yönündedir. Konsantre sıvı bulaşık deterjanı, uzun süreli kalıcı ve etkili bir köpük oluşturur. Kullandıktan sonra ellerinizi yıkamanız cildinizi korumanız için yararlı olabilir. Amway marka sıvı deterjan, soğuk suda dahi etkilidir. Böylece az sayıda olan bulaşıklarınızı dahi yıkarken büyük oranda enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

Ekonomik Amway Home Dish Drops Sıvı Deterjanı Yorumları

Ekonomik Amway Home Dish Drops Sıvı Deterjanı Yorumları

Amway marka konsantre sıvı bulaşık deterjanının kullanımı oldukça pratiktir. Öncelikle, bulaşık kabını 5 litre suyla doldurup, 3 ml Home Dish Drops deterjanı eklemeniz gerekir. Ardından bulaşıklarınızı yıkayıp durulayabilirsiniz. Ürün oldukça konsantre olduğundan, az miktarla fazla temizleme yapabilirsiniz. Böylece aldığınız ürünü uzun süre kullanmış olursunuz. Amway konsantre sıvı bulaşık deterjanı Home Dish Drops 3’lü set yorumları sayesinde; ürünün kullanımı, kokusu ve performansı hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Avantajlı bir uygulama için; 1 ölçü sıvı deterjanı 3 ölçü suda seyreltip sünger üzerine damlatarak kullanabilirsiniz. Bulaşık süngerlerini korumak için, önce süngerleri ılık suyla durulamanız gerekir. Süngerin üzerine az miktarda Home Dish Drops deterjandan koyup, sıkarak sıvıyı dağıtabilirsiniz. Bir sonraki kullanıma kadar bu şekilde bırakabilirsiniz. Bu ürünü, mutfak bezlerindeki ve lavabo drenajındaki kötü kokuların giderilmesi amacıyla da kullanabilirsiniz.

Doğal Formüllü Amway Home Dish Drops Fiyatları

Doğal Formüllü Amway Home Dish Drops Fiyatları

Amway’in güvenilen temizlik ürünlerinden olan, Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı doğal kaynaklı 4 bileşenden üretilir. Ürün; fosfat, klorlu ağartıcılar ve sert asitler içermez. Bu sıvı bulaşık deterjanı taze ve ferah kokusuyla, genellikle temizlik sonrası oluşan kokuların önüne geçer. Bu yüzden Amway marka sıvı deterjanını, koku hassasiyeti olan müşteriler de rahatlıkla kullanabilir. Amway konsantre sıvı bulaşık deterjanı Home Dish Drops 3’lü set fiyat ve performans bakımından, pek çok müşterinin bütçesine uygundur. Ürün havada dağılmaya eğimlidir. Ayrıca suda tamamen çözünür. Bu durum alerjileri aza indirmeye yardımcı olurken bir yandan da güvenli bir kullanım sunar. Bununla birlikte ürün, kalıntı bırakmadan hijyenik yıkamalar yapmanıza olanak sağlar. Doğal formüllerle üretilen, her türlü yağ ve kiri çıkarmanıza yardımcı olacak bu ürünü, siz de uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.