Amway Jel Fırın Temizleyicisi 500 ml

249,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Jel Fırın Temizleyicisi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pakizeSu Satıcı Ünvanı: İLHAN DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2810029439
    Bu ürün pakizeSu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sert, pişmiş yiyecekleri, yağ ve şeker bazlı lekeleri hızla yumuşatır, söker ve eritir
  • Aşındırıcı olmayan, kalın jel her yüzeye eşit oranda tutunarak kalın, yanmış yiyecek kabuklarını yumuşatacak ve sökecek gerekli temas zamanını sağlar
  • Uygulanması kolaydır. Zorlu ovma, kazıma veya fırçalama işlemine gerek kalmaz
  • Çocukların açamayacağı kapak ek güvenlik sağlar
  • Kullanım Alanları Gazlı veya elektrikli emaye fırın içlerinde, fırın raflarında, barbekü tepsilerinde döner ızgaralarında kullanılabilir. (Uyarılara dikkat ediniz.) Kullanım Şekli 1. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. (Çalkalamadan önce kapağın sıkıca kapalı olmasına dikkat edin.) 2. Lastik veya plastik eldiven kullanın, uygun göz/yüz koruma gereci takın. 3. Fırın raflarını ve sökülebilen diğer parçaları çıkarın. 4. Fırının dibine küçük bir kase koyun. Fırın Temizleyicisini kaba dökün. 5. Temizleyiciyi fırının iç yüzeyine bir fırça ile uygulayın. Önce arka iç yüzeyi, sonra yanları, altı ve en son da üst bölümü ürünle kaplayın. 6. Rafları ve diğer parçaları fırına geri koyun ve onları da temizleyici ile kaplayın. 7. 30 dakika bekleyin. (Çok kirli bölgeler için tekrar uygulama gerekebilir.) 8. Jöleli kalıntıları sıcak suya batırılmış bir sünger veya bezle silin. 9. Su-sirke karışımına batırılmış bir kumaşla üstten alta doğru çalışarak durulayın. 10. Kendi kendini temizleyen fırınlarda kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Amway Jel Fırın Temizleyicisi 500 ml

Lezzetli bir sonuç elde etmek ve zamandan tasarruf edebilmek için fırın kullanılarak yapılan yemekler, hayat kurtarıcı olarak düşünülür. Yemekleri pişirdikten sonra fırın temizliği, zor olmasından dolayı sürekli olarak ertelenir. Ancak jel ocak temizleyicisi ile bu zorlu iş, zor olmaktan çıkar. Sert pişmiş yiyecekleri, şeker bazlı veya kurumuş olan yiyecekleri jel yapısıyla eritir ve söker atar. Fırınlara zarar vermeyen ve aşındırma yapmayan Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml, her bir yüzeye eşit olarak dağılır. Bu sayede fazla kullanım miktarı gerektirmez. Jel formülü sayesinde ocakta çizik oluşmasını engeller, zahmetsiz temizlik sağlar. Etkili formülü, ürünün beğeni toplayan özellikleri arasında yer alır. Eldiven takılarak kullanılması önerilir ve vücuda olan temasından uzak durmak gerekir.

  • Aşındırma yapmayan temizlik
  • Antialerjik ürün
  • Az miktar ile yeterli çözüm

Pratik Amway Jel Fırın Temizleyicisi Özellikleri

Pratik Amway Jel Fırın Temizleyicisi Özellikleri

Fırında oluşan yemek kalıntıları ve birikmiş yağlar, zahmetli bir temizlik gerektirir. Birçok malzeme kullanılması ile istenilen sonuca ulaşılamayabilir. Tüm bu temizleme işlemleri, ocak temizleyicisi Amway ile son bulabilir. Yapısındaki bileşenler ile jel kıvamında olan ürün; fırınlara çizilme, yıpranma vb. hasarlar vermez. Ocak tepsilerinde dibi tutmuş ürünlere uygulanıp bekletildiğinde, kirleri hızlı bir şekilde ve kolayca atar. Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml ovalama gerektirmez. Kirli bölgeye uygulandığı takdirde yapısındaki formülle yüzeye eşit bir şekilde dağılır. Biraz bekledikten sonra herhangi bir bez ile sildiğinde ocak, kirli görüntüsünden arınmış olur. Kurumuş ve birikmiş olan yiyecekler jel fırın temizleyicisi Amway ile silindiğinde, tüm beklentiler karşılanır. Ürünü üzerine uygulamış olduğunuz yağlar ve kirler kabararak yüzeye çıkar. Bu sayede bir bez yardımı ile kolayca alınıp silinebilir.

Öne Çıkan Amway Jel Fırın Temizleyicisi Avantajları

Öne Çıkan Amway Jel Fırın Temizleyicisi Avantajları

Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml, tek başına kullanıldığında fırın yüzeyinde oluşan tüm lekelerin çözümü haline gelir. Fazla emek sarf etmeden fırına uygulandıktan sonra bekletilir. Ardından silme işlemi yapılır ve beklenen sonuç elde edilir. Ovalama vb. işlemler yapılmadığı için ürün zaman açısından da avantaj sağlar. Birçok ürün karıştırmadan yapılan bir temizlik olması açısından herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz. Buna ek olarak ürün tek başına kullanıldığında da antialerjik özelliği taşıdığı için sağlık açısından olumsuz bir sonuç göstermez. Fırınlarda oluşan yağ ve kirlerin temizliği için sıcak suya ihtiyaç duyulur. Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml, bu ihtiyacı ortadan kaldırıp tek başına fırından kirlerin arınmasında önem taşır. Antialerjik olan bu ürün insan vücuduna zarar vermeyecek bir formül ile üretilir.

Bütçe Dostu Amway Jel Fırın Temizleyicisi Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Amway Jel Fırın Temizleyicisi Fiyatı ve Yorumları

Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml fiyat performansı açısından başarılı bulunur. Ürünün fiyatı, içerdiği maddeler göz önünde bulundurularak belirlenir. Jel kıvamlı formül ile uzun bir süre kullanılabilir. Amway fırın temizleyicisi 500 ml; miktarı, fiyatı, kolay ve hızlı çözümü ile evlerde bulunması gereken bir ürün olarak nitelendirilir. Günlük işlerinizde sizi zorlayacak olan fırın temizliğinden kurtulmanızı sağlar. Etkili performansı ile kısa sürede derinlemesine hijyen elde edebilirsiniz. Sağladığı hijyene ek olarak sizi yormayan Amway fırın temizleyicisi 500 ml, evinizde isteyeceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkar. Antialerjik özelliği ile koku hassasiyeti olan kişiler için büyük olanaklar sağlar. Bu sayede hijyen rutininiz esnasında sizi rahatsız etmez. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Amway jel fırın temizleyicisi 500 ml yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kullanımı ve pratikliği açısından avantajlı olan bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilir ve ürünü uygun fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.