Amway Dısh Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı 1 lt 2 Adet

432 TL
(216 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Dısh Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı 1 lt 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYPİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEHER YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9761114679
    Bu ürün AYPİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amway sıvı bulaşık deterjanı ikili set
  • dish drops™ konsantre sıvı bulaşık deterjanı kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz ederek bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapar. Bu ürünü neden seveceksiniz? Bulaşık yıkamak zor olmak zorunda değil. Ferahlatıcı ve canlandırıcı narenciye kokusu sayesinde dish drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı ile bulaşıkları yıkamak bir zevktir. Bu nazik konsantre deterjan yağları ve sertleşmiş kalıntıları söker atar, tabakları, bardakları, çatal bıçakları, tencere ve tavaları pırıl pırıl temizler. Aloe vera, alfa hidroksi asit (aha) ve bir japon bitkisi olan shido doğal özlerini içeren bu günlük temel ürün cildinizi tahriş etmeden, ellerinizi kurutmadan kolay temizlik sağlar. Amway’in çok güvenilen ünlü temizlik ürünlerinden beklendiği üzere, dish drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı doğal kaynaklardan elde edilmiş dört bileşen içerir ve kristal, seramik ve porselen gibi en değerli olanlar da dahil olmak üzere tüm mutfak eşyalarınızın temizliği için güvenlidir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver