Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Çok Amaçlı Temizleyici Home L.o.c.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KOZMETİK AVM Satıcı Ünvanı: MHR KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620153688200001 Vergi Kimlik Numarası: 6201536882
    Bu ürün TREND KOZMETİK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L.O.C™ çok amaçlı temizleyici kir ve birikintileri kolayca hedefleyerek evinizi hijyenik temizliğe kavuşturur. Bu ürünü neden seveceksiniz? Bu ürünü neden seveceksiniz? Amway home™ l.O.C.™ çok amaçlı temizleyici’nin endüstriyel olarak doğada kolayca çözünebilen ilk temizleyicidir. * Evlerimizin güvenli ve temiz kalması kendimiz ve ailemiz için hiç bu kadar önemli olmamıştır. Neyse ki l.O.C™ çok amaçlı temizleyici sayesinde evinizin lekesiz ve tertemiz kalması şimdi çok kolay. Bu etkili, çok amaçlı temizleyici tüm yıkanabilir yüzeylerdeki kir, birikinti ve pisliğe kolayca nüfuz ederek, evinize tertemiz bir görünüm, his ve ferahlık sağlar. L.O.C çok amaçlı temizleyici doğal kaynaklardan elde edilmiş bileşenlerle formüle edildiği, fosfat, sert asitler ve klor içermediği için, evinize zararlı hiçbir şey sokmadığınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ürünümüz doğada kolayca çözünür. Faydalı ipuçları Doğal kökenli fakat yüksek seviyede etkili bileşenlerle çizmeden, çabasız temizlik sağlar. Çevreye zarar vermeyen yüksek seviyede etkili, doğal kaynaklı bileşenlerden üretilen amway bıoquest formula™ içerir. Yıkanabilir tüm yüzeylerde kullanılabilir. Durulama gerektirmez. Temizleyin ve çıkın. Güvenli formülüyle 50 yılı aşkın bir süredir aileleri desteklemektedir. Kullanım şekli: Bir kova içerisinde 5 litre suya 30ml l.O.C™ çok amaçlı temizleyici ekleyiniz. Yüzeyleri temizleyip kurumaya bırakınız. - durulama gerektirmez. Daha küçük alanların spreylenerek temizliği için amway tabanca püskürtücülü şişe içinde 450 ml suya 50 ml l.O.C çok amaçlı temizleyici karıştırınız. Yüzeylere püskürtüp, silerek kurulayınız. Durulamaya gerek yoktur ancak sprey temizlik solüsyonunu hazırladıktan sonraki 30 gün içinde kullanmaya özen gösteriniz. Son olarak, çok amaçlı temizleyicimizi ellerinizin hijyenik temizliği için de kullanabilirsiniz. Sulandırmadan kullanıp, ardından ellerinizi durulayınız. * l.O.C.’un tam formülü çok amaçlı temizleyici, ab yönetmelikleri uyarınca yalnızca sürfaktan (yüzey aktif maddesi) için değil, doğada kolayca çözünürlük için yapılan testlerin sonucunda da doğada kolayca çözünür olarak tanınmıştır. 2021 yılında verify pazarları tarafından yapılan araştırmaya dayanmaktadır. Bu beyanlar çerçevesinde, doğada kolayca çözünürlük özelliğinin tanımı şöyledir: Materyallerin güneş ışığı, su ve mikroplara maruz kalması durumunda doğada bulunan materyallere (su, karbondioksit ve minerallere) ayrışma becerisi. Uyarı Gözde ciddi tahrişe neden olur. Gözlerle temas durumunda: Suyla birkaç dakika dikkatle durulayın. Kontak lens varsa ve çıkarması kolaysa, çıkarın. Sürekli durulayın. Tahriş devam ediyorsa: Doktora başvurun. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa, ambalajı veya etiketi saklayın. Çocuklardan uzak tutunuz. Metilizotiazolinon içerir. Alerjik reaksiyona neden olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver