Amway Artıstry Flora Chıc Edp 50 ml Kadın Parfüm SZN119630

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amway Artıstry Flora Chıc Edp 50 ml Kadın Parfüm SZN119630

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paris'in efsanevi bagatelle bahçelerindeki (les jardins de bagatelle) bir gezinti gibi artıstry flora chıc'in içerdiği fransız klementin mandalinası’nın sahip olduğu narenciye notaları duygularınızı baştan çıkarır. Değerli bulgar gülü’nün yumuşaklığını ve tatlılığını ylang ylang madagaskar özü’nün sakinleştirici ve egzotik yatıştırıcı özellikleri izler. Floral ve feminen, büyüleyici ve şık artıstry flora chıc size çevrenizdeki dünyayı cezbetme gücü verir. Özellikleri Prestijli mükemmellik. Artıstry flora chıc titizlikle yaratılan bir çiçek karışımı sunar. Kokular ve özler uzman parfümcüler tarafından dikkatle ve yoğun bir çaba ile değerlendirilir ve mükemmelleştirilir.
  • Kalıcı cazibe. Artıstry flora chıc eau de parfum olarak sunulmaktadır. Koku ve buna eşlik eden cazibe eau de toilette ürünlerine göre daha uzun süre dayanır.
  • Egemen parfüm. Artıstry flora chıc, artıstry için prestijli parfüm evi givaudan tarafından özel olarak geliştirilmiştir. Kurum parfüm alanındaki 250 yıllık deneyimi ile dünyanın en beğenilen bazı parfümlerinin yaratıcısıdır.
  • Bir şişe içindeki zamanın ötesinde bir hazine. Artıstry flora chıc güzel yapılmış bir şişede sunulmaktadır. Pembe cam şişe altın renkli görkemli bir kapak ve ham ipekten yapılmış bir kurdele ile sunulmaktadır. Prestij, lüks ve feminenlik bu özel ürün içerisinde sunulmaktadır.
  • Bileşenleri Ingredıents: Alcohol denat., water/aqua/ eau, fragrance/parfum, ethylhexyl methoxycınnamate, butyl methoxydıbenzoylmethane, ethylhexyl salıcylate, red 33 (cı 17200), vıolet 2 (cı 60725), benzyl salıcylate, cıtronellol, lınalool, hydroxycıtronellal, butylphenyl methylpropıonal, lımonene, hexyl cınnamal, geranıol, methyl 2-Octynoate, benzyl benzoate, cıtral, farnesol. Üretildiği ülke:Abd Önerilen kullanım şekli Seçilen bir iki "nabız noktası"nın üzerine püskürtün (ense, dirsek içleri, bilekler, kulak memeleri, diz arkası çizgisi). Bu bölgeler sıcağı en çok yayan ve kokunun vücudunuzdan yayılmasını sağlayan noktalardır. Arzu edilen sıklıkta uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Boy 50 ML
Geri Bildirim Ver