Amd Ryzen 9 3900X 3,8GHz 70MB Cache Soket AM4 İşlemci

5.176,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Ryzen 9 3900X 3,8GHz 70MB Cache Soket AM4 İşlemci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DFS Bilgisayar Satıcı Ünvanı: DFS ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265055285900018 Vergi Kimlik Numarası: 2650552859
    Bu ürün DFS Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemci

Bilgisayar performansının artmasına yardımcı olan işlemci; hızlı ve sorunsuz bir kullanım imkanı sunar. Yüksek işlemci gerektiren işlemlerde bile üstün performans olanağı sağlar. Oyun oynarken veya yüksek grafiklere sahip olan bir işlemi gerçekleştirirken; işlemci sayesinde bilgisayarınızdan en iyi performansı alma şansını yakalayabilirsiniz. Farklı özellikleri ve sunduğu avantajlarla birlikte yüksek verimi, kolay bir şekilde elde edebilirsiniz.

 
  • İşlemci, AM4 soket türüne sahiptir.
  • 12 çekirdek işlemcisinin, 3.8 GHz oranında bir hız seviyesini bulunmaktadır.
  • Soğutucu seçeneğine de sahip olmasıyla birlikte bilgisayarınız için soğutucu işlevi de görür.

Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemci Özellikleri Nelerdir?

Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemci Özellikleri Nelerdir?

Amd Ryzen 9 3900x 3 8ghz 70 mb Cache soket am4 gibi sunduğu birçok özelliği sayesinde bilgisayarınıza performans olarak katkı sağlar ve işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanıza imkan tanır. Bilgisayarın hızlanmasına sunduğu seçeneklerin yanı sıra verilerin işlenmesi için de hafıza imkanı sunmaktadır. Böylelikle bilgisayarınızın kasmadan veya donmadan veri işlemesine olanak sağlar. Yüksek verimli işlemlerinizi, herhangi bir problem olmadan yapabilmenize imkan tanır. Oyun gibi bilgisayarı zorlayacak olan yüksek kapasiteye sahip işlemlerde; performansınızı ve oyun zevkinizi düşürmeden en iyi verimi alabilmenizi sağlar. Soğutucu özelliği bulunan işlemci, tüm yüksek performanslı işlemlerde ortaya çıkan aşırı ısınma durumlarının da önüne geçer. Böylelikle bilgisayarın zarar görmesini önler ve ani veri kayıplarının oluşmasını da engeller.

 

Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemcinin Teknik Yapısı Nasıldır?

Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemcinin Teknik Yapısı Nasıldır?

Bilgisayarınıza kolay bir şekilde uyum sağlayacak olan işlemci, yapısında barındırdığı birçok teknik ayrıntı sayesinde adapte olma sürecini hızlandırır. 3. Nesil Amd Ryzen 9 3900x 3 8ghz 70 mb cache soket am4 jenerasyonu içerisinde yer alır. AMD Zen 2 işlemci mimarisine de sahiptir. Birçok teknolojiyi destekleyen yapısıyla birlikte bilgisayarlar ile rahat şekilde uyum sağlayabilir. 12 çekirdekli yapıya sahip olan işlemci, 64 MB önbellek kapasitesine sahiptir. Çekirdek hızı 3.8 GHz seviyesinde olan işlemcinin, 4.6 GHz maksimum turbo hızı da bulunmaktadır. Transistör tipi FinFET olmasının yanı sıra transistör mesafesi ise 7 nm seviyesindedir. AM4 soket türüne sahiptir. İşlemcinin bellek türü DDR4’tür. Bu belleğin hızı ise 3200 MHz seviyesinde yer alır. 2 adet bulunan bellek kanalıyla birlikte verilerinizin hızlı bir şekilde işlenmesine olanak tanır. Güç tüketim hızı 105 W olan işlemci, bekletmeden tüm işlemleriniz halledilmesine de imkan sağlar.

 

Amd Ryzen 9 3900X 3,8GHz 70MB İşlemci 10186746 Hızlı mıdır?

Amd Ryzen 9 3900X 3,8GHz 70MB Cache Soket AM4 İşlemci 10186746 Hızlı mıdır?

Performansı düşen veya yavaşlamaya başlayan bilgisayarınızın için yüksek performans imkanı sunar. Bilgisayarınızın performansını arttırmasıyla birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilmenize de yardımcı olur. Sürekli kullanımın veya yüksek işlemci gerektiren dosyaların verdiği etki sonucu performansı düşen bilgisayarınızın yeniden canlanmasına olanak sağlar. Tüm bu etkiler sonucu ortaya çıkan kasma, donma veya takılma gibi birçok sorunun halledilmesine de katkı sunar. Amd Ryzen 9 3900x 3.80ghz İşlemci sayesinde oyunlar, yüksek işlemcili işlemler, grafik tasarımları ve diğer birçok işlemi hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Tüm bu işlemler sonucunda oluşabilecek fazla ısınma problemlerini ise soğutucusuyla birlikte engel olabilirsiniz. Amd Ryzen 9 3900x 3 8ghz 70 mb cache soket am4 fiyat performans olarak da etkilemeyi başaran işlemciler arasında yer almaktadır. Amd Ryzen 9 3900x 3 8ghz 70 mb cache soket am4 yorum olarak da, bilgisayar kullanıcılarından onay almaya başarmıştır. Ürüne hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız, hemen Trendyol’dan siparişinizi verebilirsiniz.