Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 Ghz Am4 Işlemci

11.547,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 Ghz Am4 Işlemci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Core Bilgisayar Satıcı Ünvanı: SABAHAT GÖMEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070492589
    Bu ürün Core Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AMD Ryzen 7 3800X 3.9 - 4.5 GHz AM4 İşlemci MarkaAMDModelAMD Ryzen 7 3800XÇekilrdek Sayısı8Thread (İş Parçacığı) Sayısı16Frekans Hızı3.9 GHzMax Frekans Hızı (Boost) 4.5 GHzL2 Cache4 MBL3 Cache32 MBUnlockedEvetPCIe VersiyonuPCIe 4.0 16xSoğutucuWraith Prism RGB LedTDP105W
Geri Bildirim Ver

Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 Ghz Am4 Işlemci

Modern çağın gerekliliklerinden biri bilgisayarlardır. Neredeyse hayatın her alanında bilgisayarlar vardır. Eğitim, iş, eğlence aracı ve daha birçok amaçla bilgisayarlar sıklıkla kullanılır. Birçok işlem artık online olarak halledilir. Devlet dairelerinden özel işletmelere kadar birçok yerde online sistemlerden faydalanılır. Onlarca iş kolunda bilgisayarlar aktif olarak kullanılır. Teknolojinin gelişmesiyle yazılımlar gelişmiştir. Bu yazılımları kaldırabilecek donanımlara ihtiyaç vardır. Amd Ryzen 7 3800x güçlü bir işlemcidir. Hem profesyonel iş hayatında hem kişisel bilgisayarlarda kullanılabilir. Özellikle fotoğrafçılık ve video alanında uğraşanların bilgisayarlarında güçlü bir işlemciye ihtiyaçları vardır. Ryzenle fotoğraf düzenleme programlarında tam performans alırsınız. Video render işlemi güçsüz işlemcilerde oldukça uzun süren bir işlemdir. Ryzen 7 ile video render işlemlerini hızlıca halledebilirsiniz. Diğer parçaların optimum çalışabilmesi için işlemci önemlidir.

  • 3.9 GHz
  • 8 çekirdek
  • 64-bit

Amd Ryzen 7 3800x İşlemci ile Yüksek Performans

Amd Ryzen 7 3800x İşlemci ile Yüksek Performans

Teknolojinin ilerlemesi sebebiyle programlar oldukça gelişmiştir. Eski versiyonların yapamadığı işlemleri yapabilirken, hali hazırda olan eski programların yapabildiği işlemleri ise daha hızlı bir biçimde yaparlar. Gelişen programlar daha güçlü donanımlara ihtiyaç duyar. Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 ghz am4 8 çekirdeği ile 4.5 GHz’e kadar performans verebilir. Bu gücü ile herhangi bir program kullanırken işlemciden kaynaklı problem yaşamazsanız. Hatta birkaç programı aynı anda çalıştırabilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf edersiniz. Ryzen 7 3800x 8 çekirdeğe sahiptir. Bu çekirdekler iş yükünü kendi arasında paylaşır. Yüksek çekirdek sayısına sahip işlemci ağır iş yükünü kolaylıkla kaldırabilir. İşlemcinin dikkat çeken bir diğer özelliği ise 3200 MHz saat hızına kadar destek sunmasıdır. Yani maksimum bu değerde ram kullanabilirsiniz. İşlemci önbelleği ise 32 MB’dir.

Ryzen 7’ye Yakışır Wraith Prism RGB Fan

Ryzen 7’ye Yakışır Wraith Prism RGB Fan

Bütün işlemciler çalışma sonucu ısınır. Bu normal bir durumdur. İşlemcideki termal macun ve fan bu ısınma derecesini kontrol altında tutar. Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 GHz Am4 işlemci yanında özel üretim olan RGB Wraith Prism stok fan ile gelir. Bu fan işlemciye uygun bir fandır. İşlemciyi soğutmak için yeterlidir. Ayrıca RGB özelliği bulunur. Bu stok fan ile birlikte şık bir kasa görüntüsü elde edebilirsiniz. Özellikle oyuncuların sıklıkla tercih ettiği diğer RGB özellikli ürünler ile uyum içerisinde olur. Ekran kartı ve diğer fanları da RGB özellikli tercih ederek dikkat çeken bir kasa tasarımı elde edebilirsiniz. Dilerseniz klavye, kulaklık ve fareniz için de RGB özelliği olanları tercih edebilirsiniz. Bu sayede göze hitap eden bir sisteminiz olur.

Performans Severlerin Tercihi Ryzen 7 3800x Fiyatları ve Yorumları

Performans Severlerin Tercihi Ryzen 7 3800x Fiyatları ve Yorumları

İster kişisel ister profesyonel kullanım için tercih edilebilecek bir ürün olan Ryzen 7, geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Yüksek performans gereken her alanda tercih edilebilecek bir işlemcidir. Video renderı gibi yüksek işlemci gücü gerektiren işlemlerde güvenebileceğiniz bir üründür. İşlemci, diğer parçaların optimum düzeyde çalışması için de onemlidir. İşlemcinin destekleyemediği ekran kartı kullanırsanız darboğaz denen durum oluşur. Bu durumda ekran kartı, normal performansından daha kötü seviyede çalışır. Ryzen 7 piyasadaki güçlü ekran kartlarını destekler. Amd Ryzen 7 3800x fiyat olarak sıklıkla indirimli olarak sunulur. İndirimlerden faydalanarak uygun fiyata bu yüksek performanslı ürünü satın alabilirsiniz. Amd Ryzen 7 3800x 3.9 - 4.5 GHz Am4 işlemci yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.