Amd Ryzen 3 2200g 3.5 Ghz Am4 Soket 6mb Önbellek 65w 14nm Işlemci

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Ryzen 3 2200g 3.5 Ghz Am4 Soket 6mb Önbellek 65w 14nm Işlemci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Amd, İşlemci Hızı : 3.5 GHz, İşlemci Modeli : AMD Ryzen 3, Soket Yapısı : AM4, Çekirdek Sayısı : 4 Çekirdek, İşlemci Grafikleri : AMD Radeon Vega 8, Fan : Var, Garanti : 24 Ay Garanti, Ön Bellek : 6 MB, Üretim Tekniği : 14 nm, Turbo (Max. Çalışma Hızı) : 3.70 Ghz, Güç Tüketimi : 46-65W,
Geri Bildirim Ver

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 Ghz AM4 Soket 6MB Önbellek 65W 14NM İşlemci

AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz AM4 soket 6MB önbellek 65W 14NM işlemci teknik donanımı ve çeşitli özellikleri ile bilgisayarınızın performansını artırır. Dört çekirdek performansı sayesinde çoklu görev imkanı sunar. Hızlı çalışan donanımı ile bilgisayarınızda birçok komutu saniyeler içerisinde gerçekleştirir. 3.5 GHz işlemci hızıyla ön plana çıkar. Soğutucu sistemi sayesinde ısınmayı önler ve uzun süre yüksek performansını korur. Bilgisayar parçaları toplama işlemi için tercih edilebilir. Gelişen son teknolojisi sayesinde bilgisayardan alınan verimi artırır ve hayatı konforlu hale getirir. Veri aktarımı gerçekleştirerek bilgisayarın sorunsuz bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Bilgisayardaki veri aktarımının hızını belirler. Bu yüzden bilgisayarınızı hızlı çalıştırmak için tercih edebilirsiniz. Oyun oynarken kullanıma uygun ideal bir üründür.

  • 3.5 GHz hız
  • 4 MB ön bellek
  • 4 çekirdek

AMD Ryzen İşlemci Özellikleri

AMD Ryzen İşlemci Özellikleri

AMD Ryzen 3 2200G 3.5hz socket AM4+65W işlemci çeşitli özellikleri sayesinde PC performansını artırır. Özellikle gamerlar tarafından tercih edilen bu ürün, yüksek performansı sayesinde beğenileri kazanır. 2200G işlemciye sahiptir. 32 bit ve 64 bit işlemci çalışma modu vardır. Bu sayede veri akışını saniyeler içerisinde gerçekleştirir. Teknik donanımı sayesinde oyun oynarken donma ve kasma gibi durumların önüne geçer. Böylelikle kendinize ayırdığınız vaktin konforlu olmasını sağlar. Masaüstü PC modellerinde tercih edilebilir. Kolay takılabilir yapısı sayesinde kısa sürede kullanabilirsiniz. Soğutucu özelliği ürünün ısınmasını önler. Böylelikle uzun süre kullanımda dahi performansını korur. AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 soket 6mb önbellek 65W 14NM işlemci yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 İşlemci Avantajları

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 İşlemci Avantajları

AMD işlemci, çeşitli özellikleri sayesinde hayatınızı konforlu ve avantajlı hale getirir. Hız aşırtma kilidi, yüksek performans, çalışma hızı, çekirdek sayısı gibi özellikleri ürünün tercih edilirliğini artırır. Hız aşırtma için Ryzen işlemcisinde saat çarpanı kilidi bulunur. XFR özelliği işlemci soğutması algılandığında bu donanımdaki saat hızının artmasını sağlar. Sorunsuz bir şekilde çalışan 4 çekirdeği sayesinde ürün performansı artar ve müşterileri memnun bırakır. Özellikle oyun oynarken kasma, donma gibi durumlarla karşılaşmamak için tercih edilebilir. Hızlı çalışan yapısı sayesinde bilgisayarda geçirdiğiniz vakti keyifli hale getirir. Enmotus FuzeDrive, Radeon Software, AMD Ryzen Master Ulitiy ve AMD SenseMi gibi teknolojileri destekler. AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 soket 6MB önbellek 65W 14NM işlemci kullananlar yüksek performansın getirdiği avantajlardan yararlanabilirler.

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 İşlemci Fiyatı

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 İşlemci Fiyatı

AMD Ryzen 3 2200g 3.5 GHz AM4 soket 6MB önbellek 65W 14NM işlemci fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Çekirdek sayısı, çalışma hızı, işlemci türü gibi birçok özellik fiyatı etkileyen temel etkendir. Bilgisayarın çalışmasını ve sistemdeki veri akışını sorunsuz şekilde kontrol eder. Bilgisayar performansını artırmak için kullanılabilir. AM4 soket girişine sahiptir. Ryzen 3 işlemci türünde olan bu model 2. nesil bir üründür. Overclock özelliği sayesinde işlemciyi hızlandırır. Bu sayede kullandığınız bilgisayar hızlanır ve olası kasma durumlarını önler. Dahili grafik işlemcisi sayesinde bilgisayardaki görüntüleri net şekilde gösterir. Bilgisayarı konforlu ve sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirmek için tercih edebilirsiniz. Güvenilir bir ürün arıyorsanız, Trendyol’dan AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz AM4 soket 6MB önbellek 65W 14NM işlemci satın alabilirsiniz.