Amd Ryzen 3 1200 AM4 Soket 3.1GHz 8MB Önbellek 65W 14nm İşlemci

1.672,81 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Ryzen 3 1200 AM4 Soket 3.1GHz 8MB Önbellek 65W 14nm İşlemci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Core Bilgisayar Satıcı Ünvanı: SABAHAT GÖMEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070492589
    Bu ürün Core Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşlemci Cache 2 MB Cache
  • İşlemci Hızı 3,1 GHz
  • İşlemci Numarası 1200
  • İşlemci Teknolojisi Ryzen 3
  • L3 Bellek 8 MB
  • Overclock (Hız Aşırtma) Var
  • Soket Yapısı AM4
  • Veri Yolu Hızı 2667 MHz
  • Diğer
  • Garanti Süresi (Ay) 24
Geri Bildirim Ver

AMD Ryzen 3 1200 AM4 Soket 3.1 GHz 8 MB Önbellek 65 W 14 nm İşlemci

İşlemciler bilgisayarların çalışmasını ve veri akışını kontrol eden cihazlardır. Bilgisayarların beyni olarak da ifade edilebilirler. Bütün görevler bu sayede gerçekleştiğinden işlemcinin güçlü ve kullanışlı olması önemlidir. AMD Ryzen 3 1200 AM4 soket 3.1 GHz 8 MB önbellek 65 W 14 nm işlemci komutları çok kısa süre içerisinde algılayıp işlemesi ve elde ettiklerini belleğe göndermesiyle müşterilerinin beğenisi toplar. Bu nedenle 3,1 GHz işlemci temel frekansına ve 4 işlemci çekirdek sayısına sahip olan bu ürün çok karmaşık komutların bile üstesinden gelebilir. Bu sayede programlar başarıyla çalıştırılır ve bir saniyeden kısa süre içerisinde milyonlarca toplama işlemi yapılır. Video oyunları oynamak ya da temel programları çalıştırmak için de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek işlemci temel frekansı
  • İnce işlemci litografisi
  • Entegre soğutucu imkanı

AMD Ryzen 1200 AM4 Soket İşlemcinin Avantajlı Özellikleri

AMD Ryzen 1200 AM4 Soket İşlemcinin Avantajlı Özellikleri

AMD Ryzen 3 1200 modelinin öne çıkmasının temel sebeplerinden biri sahip olduğu ince işlemci litografisidir. İşlemcilerin içerisinde performansa doğrudan etki eden milyonlarca transistör bulunur. Yanyana sıralanan bu transistörlerin birbirlerine olan uzaklığı nanometre cinsinden ölçülür ve bu ölçüme, işlemci litografisi adı verilir. AMD işlemci transistörlerinin arasındaki mesafe 14 nanometredir. Mesafenin kısalığı sayesinde transistörler daha az ısı yayar ve daha az güç tüketir. Bu sayede ürün yüksek performansta ve üretkenlikte hizmet eder. Mesafenin kısalması içerisine daha fazla transistör yerleştirmesine olanak sağlar; bu da cihazın yüksek performansta çalışmasına katkı sağlar. Buna ek olarak ürün, 65 W termal tasarım gücüne sahiptir. Bu veri maksimum teorik yük altındaki güç tüketimi miktarıdır ve tasarım aşamasında karar verilir. Bu nedenle cihazın verimliliği ve performans hızında doğrudan etkisi bulunur.

AM4 Soket 3.1 GHz 8 MB Önbellek 65 W 14 nm İşlemci Fiyatı

AM4 Soket 3.1 GHz 8 MB Önbellek 65 W 14 nm İşlemci Fiyatı

Her bütçeye hitap eden AMD Ryzen 3 1200 AM4 soket 3.1 GHz 8 MB önbellek 65 W 14 nm işlemci fiyatı sayesinde bilgisayarınıza istediğiniz komutları çok kısa süre içerisinde yaptırarak teknolojiden aldığınız verimi arttırabilirsiniz. İndirimleri ve kampanyaları takip ederek fırsatlardan yararlanabilir ve böylelikle bütçenizi daha etkin kullanabilirsiniz. Bu cihaz soğutucuyla beraber satıldığı için ek olarak soğutucu almanıza gerek kalmaz. Soğutucu sayesinde işlemciden gelen ısı emilerek donanımdan uzağa yeniden dağıtılır ve maksimum performansın elde edilmesine katkı sağlanır. Aynı zamanda bu ürün, çift kanal bellek teknolojisine sahiptir. Bilgisayarınızın sahip olduğu işlemcinin görevini yerine getiremediğini ve programlarınızı çalıştırmak için hesaplamaları yapmakta zorlandığını düşünüyorsanız AMD Ryzen 3 1200 AM4 soket 3.1 GHz 8 MB önbellek 65 W 14 nm işlemci satın alabilirsiniz.

AM4 Soket 3.1 GHz 8 MB Önbellek 65 W 14 nm İşlemci Yorumları

AM4 Soket 3.1 GHz 8 MB Önbellek 65 W 14 nm İşlemci Yorumları

AMD Ryzen 3 1200 AM4 soket 3.1 GHz 8 MB önbellek 65 W 14 nm işlemci kullananlar fikirlerini ve geri bildirimlerini pozitif yorumlarla yapar. Müşteriler cihazın sahip olduğu L3 önbellek türünden memnun kalır. L3 önbellek sayesinde veriler, sonrasında kolay ulaşabilmek adına geçici bir ortamda tutulur. Bu depo alanı ile verilerin daha hızlı yüklenmesi sağlanır. Müşteriler bu cihaz sayesinde oyun performanslarının arttığını da belirtirler. Buna ek olarak 64-bit işlemci çalışma moduna sahip olması etkileyici bir avantajdır. Bu sayı cihazın belirli sayıda biti aynı anda işleyebilme becerisi hakkında bilgi verir. 64-bit işletim sistemi ile çok büyük miktarda bellek işlenebilir. Trendyol’da bulunan AMD Ryzen 3 1200 AM4 soket 3.1 GHz 8 MB önbellek 65 W 14 nm işlemci yorumları ve puanlarından yararlanabilirsiniz.