Amd Athlon 3000g 2 Core, 3,50ghz Radeon Vega3 Fan Yok Am4 Tray (kutusuz)

1.368,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amd Athlon 3000g 2 Core, 3,50ghz Radeon Vega3 Fan Yok Am4 Tray (kutusuz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kutusuz Tray versiyonu olup, fan dahil değildir. Resmi AMD Türkiye Distribitör ürünüdür. 2 yıl garanti kapsamındadır. AMD Athlon ™ 3000G ÖzelliklerCPU Çekirdeği Sayısı 2 Konu Sayısı 4 GPU Çekirdeği Sayısı 3 Baz Saat 3.5GHz Toplam L1 Önbellek 192KB Toplam L2 Önbellek 1MB Toplam L3 Önbellek 4MB Kilitli Evet CMOS 14nm paket AM4 PCI Express® Sürümü PCIe 3.0 Varsayılan TDP / TDP 35W Max Temps 95 ° C * İşletim Sistemi Desteği Windows 10 - 64 Bit Sürümü RHEL x86 64-Bit Ubuntu x86 64-Bit * İşletim Sistemi (OS) desteği üreticiye göre değişir. Sistem belleğiSistem belleği belirtimi 2667MHz Hafıza Kanalları 2 Grafik ÖzellikleriGrafik Frekansı 1100 MHz Grafik Modeli Radeon ™ Vega 3 Grafik Grafik Çekirdek Sayısı 3

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Amd Athlon 3000g 2 Core, 3,50ghz Radeon Vega3 Fan Yok Am4 Tray

Günümüzde sık kullanılan bilgisayarların aksayan ya da geliştirilmek istenen çalışma sistemleri için bilgisayar araçlarına ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Amd Athon 3000g 2 Core 3,50 GHz Radeon Vega3 fan yok AM4 tray müşterilerin beğenisini kazanır. Bilgisayarların beyni konumunda olan bu işlemci çeşitleri sistem performansını etkileyen önemli bir bileşendir. Bu yüzden ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Amd Athlon 3000g 2 Core 3, 50GHz Radeon Vega3 fan yok am4 tray işlemci sistemi sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu 3,5 GHz hız, uzun süre kullanım kolaylığı sağlar. 35W olan güç tüketim özelliği sayesinde uzun saatler boyunca bilgisayarınızda işlerinizi yapabilirsiniz.

  • 3.5GHz işlemci hızı
  • 2 nanometre çekirdek sayısı
  • 14 nm güç tüketim

Amd Athlon 3000g 2 Core Avantajlı Özellikleri

Amd Athlon 3000g 2 Core Avantajlı Özellikleri

Bilişim alanında pratik ve kolay kullanım imkanı sağlayan cihazlar her zaman ön plana çıkar. Amd Athlon 3000g 2 Core ile bilgisayar sisteminizin gereksinimlerini kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Böylece işleriniz daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kaliteli sisteme sahip olan bu model içerisinde tümleşik grafik özelliği bulunur. İşlemci hızının yüksek olması müşteriler açısından bir avantaj olur. Bu ürünün avantajları sayesinde işlerinizi daha kısa süreler içerisinde tamamlayabilirsiniz. Rahat çalışmayı desteklemek adına üretilen bu araçla sistem, geliştirmek mümkündür. İşlemci hızı ve güç tüketim özelliği sayesinde yüksek performans sağlar. Bilgisayarınıza dahil ederek kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Basit bir şekilde monte edilmesi sebebiyle kullanımı kolaylaştırır. Zor işleri basit hale getiren bir ergonomik ürün olarak kabul edilir.

Amd Athlon 3000g 3.5GHz İşlemcinin Güçlü Etkisi

Amd Athlon 3000g 3.5GHz İşlemcinin Güçlü Etkisi

Bilgisayarların hızlı ve sorunsuz çalışması için işlemcilerin kaliteli olması gerekir. Amd Athlon 3000g 3.5GHz işlemci özelliği aracılığıyla işlerinizi kısa süreler içerisinde tamamlayabilirsiniz. Yüksek performansa sahip özelliği sayesinde bu ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Amd Athlon 3000g 2 Cores - 3500 MHz üstün teknolojik özellikleri ile karşınıza çıkar. Ergonomik tasarımı sebebi ile bilgisayarınız ile kolay bir şekilde bütünleşir. Hiçbir şekilde de bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısı nedeniyle Amd Athlon 3000g 3.50 GHz kısa sürede ve zahmetsiz bir şekilde işlerinizi tamamlamanıza olanak tanır. Bu yönüyle bilgisayarınız ile olan tüm işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu modelin yüksek performansı sayesinde bilgisayarınızın birçok faktörü olumlu yönde etkilenir. Ürünün güçlü etkisi de işlerinizi yönetmenize yardımcı olur.

Amd Athlon Radeon Vega3 Fan Yok Am4 Tray Fiyatı

Amd Athlon Radeon Vega3 Fan Yok Am4 Tray Fiyatı

Amd Athlon 3000g 3 - 5-GHz Radeon Vega3 fan yok Am4 tray fiyatı ürünün özelliklerine ve donanımlarına göre belirlenir. Bu ürün modeli bilgisayar ortamlarında işlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapmanız için yardım eder. Amd Athlon 3 - 50GHz Radeon Vega3 fan yok Am4 Tray ile bilgisayar ortamı işlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz. Model, çalışmaya hazır halde bekler. Basit bir şekilde bilgisayara monte edilir. Bilgisayar özelliğine göre dilediğiniz işlemciyi seçebilirsiniz. Yüksek performansa sahip bu ürün çeşitleri güç tüketim noktasında da hassas davranır. Estetik görünüşü ve hızlı performansı sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Amd Athlon 3000g 2 Core - 50GHz Radeon Vega3 fan yok Am4 tray yorum olarak da müşteriler tarafından beğenilir. Model, günlük işlerinizde bilgisayar ortamını kullanma imkanı verir ve sizlere eşsiz bir deneyim sağlar. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.