Amazon - Kindle Paperwhite 8gb Black

4.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Amazon - Kindle Paperwhite 8gb Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Wi-Fi
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kapasite 8 GB
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8 gb Waterproof E-Kitap Black

Kitap okumayı sevenler, seyahat gibi aktiviteler esnasında okuma yapmaktan hoşlananlar tarafından e-kitap okuyucu tercih edilir. Okuma kolaylığı sunan özelliklerle donatılan Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8 GB waterproof e-kitap black gittiğiniz her yere sevdiğiniz kitapları dijital bir ortamda taşımanızı sağlar. Farklı kitapları aynı anda taşımanın ağırlık olarak yorucu olduğu anlarda kurtarıcı özellik gösterir. Suya karşı dayanıklı olarak tasarlanan Amazon Kindle e-kitap okuyucu ürünün olumsuz durumlara karşı korunmasını sağlar. Gözleri yormayan, gerçek kitap okuma deneyimi yaşatan ürün, okuma yapmaktan hoşlananlara hitap eder. İnce tasarımı ve hafif yapısıyla konforlu bir okuma deneyimi sunar. Estetik tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken ürünü satın alarak sevdiğiniz kitapları gittiğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

  • Göz dostu ekran
  • Suya karşı dayanıklı tasarım
  • Hafif ve ince yapı

Amazon Kindle Paperwhite

Amazon Kindle Paperwhite

Büyük rahatlık sağlayan ürün, okuma esnasında kaliteli bir performans sergiler. 300 PPI ekran özelliklerine sahip olan ürün, okuma esnasında gözlerin yorulmasını engeller. Yumuşak bir geçişe sahip olan ekranı, gözlerin fazla ışıkla temas etmesini engelleyerek rahatsızlıkların önüne geçer. Farklı ortam ışıkları için ayarlanabilen parlaklık seviyesi gece, gündüz gibi farklı zamanlarda güneşli ve güneşsiz gibi farklı alanlarda ekranın kolay bir şekilde okunmasını sağlar. Okuma rahatlığı sunan ürün, kolay taşınabilir bir yapıya sahiptir. Hafif ağırlığı ve ince ekran tasarımıyla çantanızda ağırlık yapmadan taşıyabileceğiniz özelliklerde tasarlanır. Bluetooth kulaklık ve hoparlör bağlantısı bulunur. Okuma esnasında dinleme etkinliklerine hızlı bir şekilde geçiş yapmanızı sağlar. Okuyucu dostu arayüzü ve şık tasarımıyla dikkat çeken Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8 GB waterproof e-kitap okuyucu aracılığıyla sevdiğiniz kitapları farklı ortamlarda ve zamanlarda rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Okumayı Sevenlere Amazon Kindle Paperwhite

Okumayı Sevenlere Amazon Kindle Paperwhite

İç ve dış mekanlarda meydana gelen ışık farklılıkları, dijital cihazların kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalar doğurur. Dış mekanlarda okuma yapmak istediğiniz anlarda parlama gibi olumsuz durumları engelleyen Amazon Kindle Paperwhite 4 6” 8 GB waterproof ürün okuma keyfine kesintisiz bir şekilde devam etmenizi sağlar. Glare-free teknolojisiyle tasarlanan ekran yapısı, ani ışık çarpması gibi durumlar sonucunda meydana gelebilecek parlamaları ortadan kaldırır. Güneş yansıması gibi dış mekanlarda karşılaşılabilecek durumlar esnasında ekranın net bir şekilde görülmesini sağlar. Avantajlı özelliklere sahip olan Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8 GB waterproof e-kitap black kullananlar tarafından yüksek beğeni toplar. Geniş hafıza kapasitesiyle kütüphanenizde birçok farklı kitaba aynı anda yer vermenizi sağlar. Sevdiğiniz kitapları tek bir ortamda toplayabilir, her an her yerde rahat bir okuma deneyimi sunar.

Amazon Kindle Paperwhite Fiyatları ve Yorumları

Amazon Kindle Paperwhite Fiyatları ve Yorumları

Düşük güç tüketimi sağlayan ürün, bir pil dolumuyla uzun süre kullanılır. Enerji tasarrufu sağlayan ürün, kesintisiz biçimde okuma yapmaya devam etmenizi sağlar. Okurken sayfa üzerinde çalışabileceğiniz donanımsal özellikleri kullanım keyfini arttırır. Metin boyutunu değiştirebileceğiniz, önemli noktaları çizebileceğiniz ürün sayfayı terk etmeden çalışmaya devam etmenizi sağlar. Gazete ve sesli kitap gibi okumalar yapmanız için uygun ortam yaratır. Avantajlı özelliklere sahip olan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Bütçe dostu Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8 GB waterproof e-kitap black fiyatı aracılığıyla avantajlı alışveriş yapabilirsiniz. Amazon Kindle Paperwhite 4 6" 8GB waterproof e-kitap black yorumları aracılığıyla ürünün kullanımı, görüntüsü ve özellikleri gibi çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Geniş hafıza kapasitesi ve düşük enerji tüketimiyle öne çıkan ürünü satın alarak kitaplarınızı tek bir noktada toplayabilirsiniz.