ZEYGOLD 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZEYGOLD 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 22 ayar altın kaplama bilezik.
  • Ürünlerimiz birebir kuyumcu modelidir.
  • Gerçeğinden farkı yoktur.
  • Birinci sınıf malzeme ve işçilikle üretilmiştir.
  • Günlük kullanıma uygundur.
  • Gerçek altın ile kaplama yapıldığı için su ile temasında sakınca yoktur.
  • Deterjan, parfüm vb. kimyasal maddeler ile temastan korunması gerekmektedir.
  • Ürün kullanılmışlığıni belirlemek imkansız olduğu için iade seçeneğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
  • Renk Altın
  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik

Altın kaplama, gündelik hayatta özellikle de takılarda sıklıkla kullanılan bir uygulamadır. Kaplama sırasında az miktarda saf altın kullanılır. Bu sayede ana materyal paslanmaya, aşınmaya ve kararmaya karşı korunur. Kaplamanın ana materyale bu özellikleri kazandırması, yoğun bir talep görür. Altın kaplama takıları gerçek altından ayırt etmek epey zordur. Görünüm ve kalite bakımından aynı görünürler. Bu tarz aksesuarlar, uzun süreli kullanım avantajı da sağlar. Bu özellikler kaplama takıların değerini artırır. Bilezik, birçok kişinin favori aksesuarları arasında yer alır. Zeygold 22 ayar altın kaplama kadın bilezik modeli, şık görünümü ve modern tasarımı ile beğeni toplar. Bu bilezik, bileğinizi oldukça zarif gösteren bir aksesuardır. Birçok kültürde gündelik hayatta ve özel günlerde kullanılır.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli materyal
  • Uzun süreli kullanım

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Özellikleri

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Özellikleri

Altın kaplama, aşınmayan ve paslanmayan yapısı ile aksesuarlarda sıklıkla tercih edilir. 22 ayar kaplama bilezik özellikle düğünlerde ve gündelik hayatta sıklıkla tercih edilen bir takı modelidir. Zeygold bileklik, şık tasarımı ile dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Su ile temasında kararma yapmadığı için her zaman rahatlıkla tercih edilebilir. Bu model, sizi her yerde öne çıkarabilir. Başarılı bir kaplama olan bu model, altından ayırt edilmez. Markanın 22 ayar altın kaplama modeli, oldukça kaliteli bir görünüme sahiptir. Gündelik hayatında kaliteden ödün vermek istemeyenler için bu model doğru bir tercih olabilir. Zeygold’un göz dolduran ürünü ile gittiğiniz her yerde dikkat çekmeniz mümkün olabilir. Özel günlerin vazgeçilmezi olan bu aksesuar, uzun ömürlü bir performans sergiler. Altın görünümlü takılarınız ile göz kamaştıran bir şıklık elde edebilirsiniz.

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Yorumları

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Yorumları

22 ayar altın kaplama bilezik, birçok kişinin favori aksesuarı olarak öne çıkar. Modelin kaplama işlemi, gerçek altının ana materyal üzerine ince bir şekilde kaplanması şeklinde gerçekleşir. Özenle hazırlanan altın kaplama bilezik modelini gerçeğinden ayırt etmek oldukça zordur. Bu sebeple özellikle de pahalı kuyumcu tasarımları için bu ürün tercih edilir. Markanın tasarımı, su ile temas ettiğinde kararmaz. Aşınma ve ciltte alerji yapma gibi durumlara sebebiyet vermez. Zeygold 22 ayar kadın bilezik modeli, kaliteli materyali sayesinde dikkat çeker. Üretiminde kullanılan altın gerçek olduğu için olası problemlerin önüne geçilir ve kaliteli bir görünüm elde edilir. Kaplama bileziklerinizi deterjan ve parfüm gibi kimyasallardan uzak tutarak ömrünü uzatmanız mümkündür. Böylece bu gösterişli ürün, kaliteli tasarımı ile uzun yıllar boyunca özel günlerde tercih edilebilir.

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Fiyatı

Zeygold 22 Ayar Altın Kaplama Kadın Bilezik Fiyatı

Altın kaplama bilezik, uygun fiyatı ile bütçe dostu bir tercihtir. Kaplama sırasında çok az gerçek altın kullanılır, bu sebeple her bütçeye hitap eder. Şık bir görünümde hazırlanan bu takı, kaliteli malzemelerden üretilir. Nikel, gümüş, bakır, paslanmaz çelik gibi materyaller, üretiminde ana malzeme olarak kullanılır. Zeygold 22 ayar altın kaplama kadın bilezik fiyatı, modelin tüm bu özelliklerine göre belirlenir. Altın kaplamada su ile temas, kararmaya sebep olmaz. Bu da markanın kaliteli modelini öne çıkaran etkenlerden biridir. Fiyat belirlemede etkili olan bir diğer faktör, işçiliktir. 22 ayar bileklik, kaliteli bir işçilikle hazırlanması ile beğeni toplar. Zeygold 22 ayar altın kaplama kadın bilezik yorumlarında, göz dolduran modelin gerçeğinden ayırt edilmediği söylenir. Altın kaplama bir aksesuar edinmek için markanın bu modeline Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.