Genel Markalar Lilyum Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz

274,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lilyum Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYMERA Satıcı Ünvanı: AYMEGRUP İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123049453100013 Vergi Kimlik Numarası: 1230494531
    Bu ürün BAYMERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALZ BANYO KARE MAT SİYAH UZUN HAVLULUK PASLANMAZ Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı Kolay, Hızlı ve Sorunsuz Montaj Ergonamik ve Fonksiyonel Tasarım Montaj Vidaları Ürün İle Birlikte Gönderilmektedir. Yerli Üretim

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Alz Banyo Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz

İşte, okulda, evde veya farklı alanlarda ihtiyaç duyduğunuz havluluk, fonksiyonel aksesuarlardan birisidir. Havluluk hem banyoda hem de mutfakta ihtiyaç duyulan ve dekor parçası olarak kullanılabilen bir üründür. Alz banyo kare mat siyah uzun havluluk paslanmaz ürünü ile kullandığınız ortamın görünümü güzelleştirebilir ve şık ortam oluşturabilirsiniz. Yatay tasarımı kullanıldığı ortamda daha az yer kaplar ve tezgahta işinizi zorlaştırmaz. Bu özelliği ile ürün hepsi düzende kalmanıza yardımcı olur. Markanın bu seçeneğiyle eviniz veya iş yeriniz için mükemmel ürünü bulabilirsiniz. Alz havluluk rahat kullanımı sayesinde işinizi kolaylaştırır ve daha düzenli bir ortam oluşturmanıza olanak tanır. Ergonomik özelliğiyle konfor ve sadelik için tasarlanan bu askı, kullandığınız ortama benzersiz bir dekor şıklığı sunar.

  • Kaliteli üretim
  • Dayanıklı malzeme
  • Özgün ve şık tasarım

Alz Banyo Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz Özellikleri

Alz Banyo Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz Özellikleri

Havluluk sadece banyoda değil mutfakta da kullanılabilir. Bu ürün sayesinde havlularınızı zorlanmadan kullanabilirsiniz. Bu havluluk tasarımını seçerek ev dekorunu zenginleştirebilirsiniz. Her şekilde hem pratikliğe hem de dekor şıklığına sahip olabilirsiniz. Evinizin veya iş yerinizin tüm dekoratif unsurları ile bütünleşerek güzel bir görünüm sunar. Alz siyah havluluk şık bir görünümle dekorasyonu güzelleştiren unsurlardan biridir. Bu Alz banyo havlulukları banyolarda, mutfaklarda ve daha pek çok yerde dekorunuzu düzenlemek ve değiştirmek için kullanabilirsiniz. Alz banyo uzun havluluk paslanmaz malzemeden üretildiği için su damlalarına karşı olumsuz bir durum oluşmasının önüne geçer. Montajı kolay yapılabilir ve montaj için gerekli olan malzemeler ürün paketinin içinde yer alır. Bu özel tasarım yıllar geçtikçe, zarif bir görünüme ve işlevselliğe sahip bir mobilya parçası olarak kalır.

Alz Banyo Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz Fiyatı

Alz Banyo Kare Mat Siyah Uzun Havluluk Paslanmaz Fiyatı

Havluluklar, işlevi her yönüyle pratik bir üründür. Her alanda önemli bir yardımcı olan, Alz tasarımı, kazandıran ve fark yaratan bir üründür. Özel model havluluk mutfakta ve banyoda rahatlıkla kullanılabilecek özellikte üretilir. İhtiyaca göre istenilen şekillenen Alz markalı ürün her gereksinime cevap verebilir. Alz havlu askısı paslanmaz bir malzemeden yapılır, bu nedenle suya karşı dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir. Yüksek performans sağlaması ile hayatınızı daha iyi organize etmek için bu ürünleri yıllarca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Alz banyo kare mat siyah uzun havluluk paslanmaz fiyatı her bütçeye uygun olacak bir çeşitlilikte yer alır. Uygun fiyata kaliteli bir ürün arıyorsanız, ürün hakkında daha fazla bilgi almak için Alz banyo kare uzun havluluk yorumlarına göz atabilir, beğendiğiniz ürünün hemen siparişini verebilirsiniz.

Alz Banyo Kare Mat Havluluk Paslanmaz Trendyol’da!

Alz Banyo Kare Mat Havluluk Paslanmaz Trendyol’da!

Alz tasarımında fark yaratan bir anlam vardır. Ürün kullanıldığı her alan lüks bir görünüm katan tasarımıyla dikkat çeker. Aksesuarlarınızla bütünleşen tasarım, banyonuza ayrıcalık bir hava katmak için tasarlanır. Bir Alz markalı havluluk aksesuar gibi görünse de aynı zamanda işlevsel bir kurtarıcıdır. Alz havlu askısı siyah renkte olup oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Daha az yer kaplayan bu parça ile kullandığınız alanlarda estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Evin istediğiniz alanına kolayca monte ederek kullanabilirsiniz. Her ihtiyaca başarılı bir şekilde cevap veren bu parça ile ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Alz banyo uzun havluluk fiyat noktasında da ekonomik bir çözümdür. Bütçeleri zorlamayan bu ürünle banyo dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Alz banyo uzun havluluk yorumlarına göz atarak detaylı bilgi sahibi olabilir ve ürünü satın alırken ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz.