Aly Ultra İnce Pizza Tabanı 27 cm 4'lü 440 gr

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aly Ultra İnce Pizza Tabanı 27 cm 4'lü 440 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alyfoods Satıcı Ünvanı: ALYFOODS GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068170702000001 Vergi Kimlik Numarası: 0681707020
    Bu ürün alyfoods tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenli ve sağlıklı ürünlerden hazırlanan Aly Ultra İnce Pizza Tabanı 27 cm 4’lü 440g ile ev ortamında harika pizzalar yapmanız mümkündür.Gerek ülkemizde, gerekse dünya genelinde herhalde pizza sevmeyen biri yoktur. Çok çeşitli pizzaları kendi ev ortamımızda ya da işyeri ortamımızda bile hazırlayabiliriz. Yeter ki malzemelerimiz olsun. Modern yaşamda gerek mesai saatleri, gerekse ev işlerinin zaman alması kişileri zamandan tasarruf yapmaya yol göstermektedir. Bu da ev işlerinde en çok etkisini göstermektedir. Pratik ancak elbette sağlıklı birtakım ürünlerle yemek yapımında zamandan tasarruf sağlamamız son derece mümkün. Bu durum pizza yapımı için de geçerlidir. Hazır Aly Ultra İnce Pizza Tabanı 27 cm 4’lü 440g pizza tabanı hamurları ile, bir pizza tabanı hazırlamaya gerek kalmadan kolayca pizza hazırlayabiliriz. Bu konuda en tercih edilen firmalardan biri Aly Foods pizza tabanı üretimleridir.Aly Foods ile sağlıklı pizzalar, bir o kadar lezzetli Aly pizza tabanı ile siz de son derece leziz pizzalar hazırlayabilirsiniz.
  • İÇİNDEKİLER: Buğday unu, içme suyu, bitkisel margarin (palm ve pamuk yağı), tuz, şeker, stabilizatör (gliserol (E422)), emülgatör ( bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseridleri (E471)), koruyucular ( kalsiyum propiyonat (E282), potasyum sorbat (E202)), kabartıcılar, (( sodyum asit pirofosfat E450), sodyum bi karbonat (E500)), asitlik düzenleyiciler [ ( malik asit (E296), sitrik asit (E330)]
  • BESİN DEĞERLERİ: Enerji ve Besin Değerleri(100 g/for 100 g)Enerji/Energy284kcal/1206kjYağ/Fat 3,76g- Doymuş Yağ/ Saturated Fat 1,28g- Trans yağ (g) 0g - Karbonhidrat/Carbohydrates56,78g- Şekerler 7,16g - Lif/Fiber3,73g - Protein/Protein7,77g - Tuz/Salt 1,5g
  • SAKLAMA KOŞULLARI: Serin yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Paketi açtıktan sonra buzdolabında saklayanız ve 7 gün içinde tüketiniz.
Geri Bildirim Ver