5
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Altus Al 9103 Db 9 Kg 1000 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi

C
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.173 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.699,02 TL14.324 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 9103 Db 9 Kg 1000 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİRTEK AVM Satıcı Ünvanı: SILA TRANS LOJİSTİK İNŞAAT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769111595100001 Vergi Kimlik Numarası: 7691115951
    Bu ürün BİRTEK AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus Al 9103 Db 1000 Devir 9 Kg Çamaşır Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 64 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Altus AL 9103 DB 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Çamaşır makineleri her evin demirbaş eşyaları arasında yer alır. Çamaşırları kolayca yıkamaya ve bu sırada tasarruf yapmaya yarayan bu ürünler, teknolojinin gelişmesiyle daha az enerji tüketimine sahip hâle gelir. Altus AL 9103 DB 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi de düşük enerji tüketimiyle öne çıkan bir modeldir. Sahip olduğu üstün teknik özelliklerle birçok kullanıcının tercih ettiği bir üründür. Özellikle kalabalık aileler için ideal olan bu ürün, geniş hacim sayesinde tek seferde oldukça fazla çamaşırın temizlenmesini mümkün kılar. Inverter motora sahip makine, dengesiz yük kontrol mekanizması sayesinde güvenli şekilde çalışır. Altus AL devir çamaşır makinesinin öne çıkan özellikleri:

  • Ölçüler (D x Y x G): 64 x 84 x 60 cm
  • Program Sayısı: 15
  • Yıllık Enerji Tüketimi: 195 kWh

Altus 9 Kg Devir Çamaşır Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Altus 9 Kg Devir Çamaşır Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Altus AL 9103 DB çamaşır makinesi, 9 kilogram iç hacme sahiptir. B sınıfı enerji verimliliği ile dikkat çeker. Tek çevrimde 49 litre su kullanılır. Yıllık su tüketimi 11.659 litredir. Rutubete ve tozlanmaya karşı koruma sağlayan makine, uzun süreli kullanım sunar. 72 desibellik bir ses seviyesine sahip olan ürün, çevredekileri rahatsız etmeden çalışır. Altus AL 9103 DB çamaşır makinesi ergonomik tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Al 9103 DB çamaşır makinesinin kullanıcı dostu ön paneli, yıkama işleminin ne zaman biteceği gibi bilgileri verirken aynı zamanda program seçme işinin kolayca yapılmasını sağlar. Zaman geciktirme özelliğiyle yıkama işleminin istenilen saatte başlatılmasına imkân tanır. Çocuk kontrolü kilidi sayesinde de güvenli bir kullanım sunar.

Altus 9103 Db Çamaşır Makinesinin Kapasitesi Nasıldır?

Altus 9103 Db Çamaşır Makinesinin Kapasitesi Nasıldır?

Çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi, kişinin kullanım sıklığına göre değişen önem derecelerine sahiptir. Hangi sıklıkla çamaşır yıkandığı ya da kaç kişilik bir ailede yaşandığı gibi değişkenler, makinelerin kapasitelerinin önemini arttıran faktörler arasındadır. Kullanım alışkanlıklarına göre tercih edilen ürünler, makineden alınan verimin maksimuma çıkmasına katkıda bulunur. Altus çamaşır makinesinin 9103 DB modeli, 9 kilogramlık yüksek hacmiyle dikkat çeker. Yüksek kapasitesi sayesinde tek seferde tüm çamaşır yıkama ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Bu sayede de elektrik, su ve zaman tasarrufu sağlar. 1000 RPM’lik dönüş hızı ile yıkamadan sonra sıkma işleminin de maksimum düzeyde yapılmasını mümkün kılarak çamaşır kurutmayı kolaylaştırır. Altus AL 9103 DB 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yüksek kapasitesi sayesinde kalabalık evler ve çocuklu aileler için iyi bir seçimdir.

Altus 9103 Db 9 Kg Çamaşır Makinesinin Performansı Nasıldır?

Altus 9103 Db 9 Kg Çamaşır Makinesinin Performansı Nasıldır?

4 kişilik bir ailenin çamaşır makinesi sebebiyle tükettiği enerji miktarı, aylık kullanımının yaklaşık olarak %10’una denk gelir. Bu nedenle düşük enerji tüketimi ile maksimum verim sunan cihazları tercih ederek avantaj sağlamak mümkündür. Altus’un sahip olduğu B sınıfı enerji tüketimi, makinenin %30’luk bir oranda enerji tasarrufu yapmasını sağlar. Altus çamaşır makinesi az miktarda enerji kullanarak yüksek oranda temizlik sunar. Altus AL 9103 DB 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorumları incelendiğinde de kullanıcıların ürünün performansından memnun olduğu görülmektedir. Trendyol sayesinde ürünü daha önce satın almış ve denemiş kişilerin fikirlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede cihaz hakkında merak ettiğiniz sorular için yanıtlar bulmanız da mümkün olur. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bu cihazı uygun fiyat eşliğinde temin edebilirsiniz.