1
Kurutma Makinesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Altus Al 91 Yb 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi

10.899 TL
B
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.550 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 91 Yb 9 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOEGE Satıcı Ünvanı: EGE TEKNO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3251186909
    Bu ürün TEKNOEGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus Al 91 Yb 9 Kg B Enerji Kurutma Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Yoğuşmalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 9 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Çok Renkli
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 60 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi 30365240

Altus Al 91 YB kurutma makinesi istediğiniz kıyafetleri hızlı bir şekilde giymenize olanak sağlar. Bunun yanı sıra ekonomik, enerji sınıfı bir cihaz olan Altus 91 YB kurutma makinesi uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz niteliklere sahiptir. Satın alacağınız Altus ürünü sayesinde eşyaları kurutmak için ayrı bir alana ihtiyaç duymazsınız. Zamandan ve enerjiden tasarruf ederek eşyalarınızı pratik bir şekilde kurutabilirsiniz. İdeal boyutları ile beğeni toplar. Sessiz çalışabilen bir modeldir. Yenilikçi teknolojinin hakim olduğu Altus Al 91 YB 9 kg B enerji kurutma makinesi, geniş iç hacmi ile kalabalık ailelerin de tercihleri arasında yer alabilir. Kıyafetin kumaşına ve nem oranına göre ayarlayabileceğiniz 15 farklı programa sahiptir. Markanın pratik modeli sayesinde kendinize zaman yaratabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • 15 farklı program
  • Sessiz çalışma

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Özellikleri

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Özellikleri

Altus Al 91 YB B enerji 9 kg çamaşır kurutma makinesi geniş iç hacmi ve solo kullanım tipi ile birçok evde, iş yerinde tercih edilebilir. Makinenin üzerinde bulunan ekrandan kalan süreyi görebilir, program takibini gerçekleştirebilirsiniz. Altus marka cihaz, hızlı kurutma ve zaman erteleme özelliklerine sahiptir. Kısa zaman aralığında eşyalarınızın hijyenini sağladıktan sonra kurumasını hızlandırabilmeniz mümkündür. Altus Al 91 YB 9 kg B enerji kurutma makinesi 30365240, evde olmadığınızda eşyalarınızı hazır hale getirmek için programlama yapabilmenizi sağlar. Böylece önceden verdiğiniz komutun saatine uygun olarak kurutma makinesi çalışır. Eve geldiğinizde eşyalarınız kullanıma hazır hale gelebilir. Cihaz B enerji sınıfına ait olan bu ürün, enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. 9 kg yıkama hacmi ile beğeni toplayan bu modeli satın alabilirsiniz.

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Fiyatları

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Fiyatları

Altus Al 91 YB 9 kg B enerji kurutma makinesi fiyatları, oldukça dikkat çeker. Bütçenizi korumayı ve kaliteyi deneyimlemenizi hedefleyen bir modeldir. Bu modeli tercih ederken çeşitli özelliklerini gözden geçirebilirsiniz. Cihazın tasarımı, kalitesi, sahip olduğu nitelikler ve fiyatı, çeşitli değişkenler arasında yer alabilir. Gelişmiş teknolojinin hakim olduğu Altus kurutma makinesi, bütçe dostu bir modeldir. Uygun fiyatlar ile size sunulan Altus Al 91 YB 9 kg kurutma makinesi, uzun dönemler kullanabileceğiniz bir üründür. Hızlı kurutma, zaman erteleme, sessiz kullanım ve program sayısı özellikleri, cihazın tercih edilme sebepleri arasında yer alabilir. Beyaz ve siyah renkler ile tasarlanan şık bir görünüme sahiptir. 846 mm yüksekliğe, 597 mm genişliğe ve 601 mm derinliğe sahip bu modeli dar alanlara rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Yorumları

Altus Al 91 YB 9 kg B Enerji Kurutma Makinesi Yorumları

Altus Al 91 YB 9 kg B enerji kurutma makinesi kullananlar, ürünün tasarımından ve performansından memnun kalır. Uzun yıllar kullanım sağlayan bu model, çamaşır kurutma işlemini oldukça pratik bir sürece indirger. Cihazın sahip olduğu nitelikler, çamaşır kurutma işlemini konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize imkan sağlar. Kıyafetlerin yıkanması sırasında kırışması, birçok kişinin karşılaştığı bir problemdir. Fakat Altus kurutma makinesinin sağladığı buhar gücü sayesinde kırışıklıklar maksimum düzeyde açılır. Yer kaplamayan oldukça geniş iç hacme sahip bu modelin kullanımında fazla elektrik tüketilmez. Bu sayede bütçenizi uzun vadede korumanızı destekler. Altus Al 91 YB 9 kg kurutma makinesi yorumlarından yararlanarak ürünün performansını değerlendirebilirsiniz. Altus Al 91 YB kurutma makinesi yorumlarını ve değerlendirmelerini Trendyol üzerinden inceleyebilir, ürünü uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.