7
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Altus AL 8103 D 1000 Devir 8 Kg Çamaşır Makinesi

C
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.609,03 TL12.029 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.170 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.190 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus AL 8103 D 1000 Devir 8 Kg Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDÇARŞI34 Satıcı Ünvanı: BSM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187070229700014 Vergi Kimlik Numarası: 1870702297
    Bu ürün TRENDÇARŞI34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALTUS AL 8103 D ÇAMAŞIR MAKİNESİ - DİGİTAL

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 59 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 8 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Altus AL 8103 D 1000 Devir 8 Kg Çamaşır Makinesi

Altus AL 8103 D 1000 devir 8 kg çamaşır makinesi, kullanışlı ve tasarruflu beyaz eşyalar arasında yer alır. Beyaz rengiyle diğer beyaz eşyaların konulduğu hemen her mekânın dekorasyonuna uyum sağlar. Geniş iç hacmi sayesinde 8 kiloya kadar çamaşırı aynı anda yıkayabilir. Yıkadığı bu çamaşırları 1000 devire kadar sıkabilir. Inverter motoru sayesinde elektrik kullanımını güvenli hâle getirir. Aynı zamanda çocuk kilidine sahip olan makine, evdeki minikler için de son derece güvenlidir. Otomatik su ayarlama sistemine sahip olan beyaz eşya, tasarruf etmenize yardımcı olur. 19 saate kadar programlanabilir yapısıyla önceden içine konan çamaşırları dilediğiniz zaman yıkayabilir.

  • 15 farklı yıkama programlı
  • Çeşitli emniyet sistemleriyle hem kendisini hem ailenizi koruyan yapı
  • Yıllık enerji tüketimi 175 kWh

Altus AL 8103 D Çamaşır Makinesinin Özellikleri

Altus AL 8103 D Çamaşır Makinesinin Özellikleri

Altus AL 8103 D 1000 devir 8 kg çamaşır makinesinin genişliği 60, yüksekliği 84, derinliği ise 59 cm'dir. Banyo, mutfak veya çamaşır odası gibi alanlara rahatlıkla yerleştirilir. Makinenin ağırlığı ise 67 kg'dır. 8 kg kapasiteye sahip olan beyaz eşya kalabalık aileler için uygundur. Enerji ve su tasarrufu amacıyla çamaşırları biriktirerek yıkayan bireyler ve çekirdek aileler için ideal bir tercihtir. Geniş iç hacmi sayesinde battaniye, yorgan, mont, kaban gibi eşyaların güvenle temizlenmesine imkân tanır. Altus AL 8103 D 8 kg makinenin maksimum sıkma devri 1000 rpm seviyesindedir. En kalın tekstil ürünlerini bile rahatlıkla sıkabilir ve bu özelliği sayesinde çamaşırlar daha hızlı korur. Çamaşır makinesi, dengesiz yük kontrolüne sahiptir ve makinede elektronik su kontrol sistemi ile taşma emniyeti de bulunur.

Altus 1000 Devir Çamaşır Makinesi Tasarruflu mudur?

Altus 1000 Devir Çamaşır Makinesi Tasarruflu mudur?

Altus AL 8103 D 8 kg beyaz çamaşır makinesi, A sınıfı enerji tüketimi yapar. Büyük oranda enerji tasarrufu sağlayan bu cihaz, doğal kaynakları dengeli kullanarak çevreyi korumaya destek olur. Aynı zamanda bütçenizi sarsmadan çamaşır yıkamanızı sağlar. Böylece bu çamaşır makinesi hem çevre hem bütçe dostu bir ürün hâline gelir. Cihaz, her 100 çevrimde 62 kWh enerji harcar. Buna göre makinenin yıllık enerji tüketimi 175 kWh olur. Ürünün kullandığı elektrik miktarı, tercih ettiğiniz programın uzunluğuna göre değişir. Toplam 15 farklı yıkama programına sahip olan çamaşır makinesinin çalışma süresi, 14 ila 60 dakika aralığında değişir. Altus 8103 D makinenin her 1 çevrimdeki su tüketimi, 41 litre olarak belirlenir. Sadece soğuk su girişine sahip olan cihazın 1 yılda harcadığı miktar ise 9899 litredir.

Altus 8 Kg Çamaşır Makinesi Gürültülü müdür?

Altus AL 8103 D 1000 devir 8 kg çamaşır makinesi, 72 dB ses seviyesi ile çalışır. Bu ses kademesi, uzmanlar tarafından belirlenen ölçümlere göre sadece kalabalık bir sokak kadar gürültü yapar. Çok yüksek bir gürültüye ve ses kirliliğine neden olmadığı gibi çalıştığı ortamda işitme kaybı da yaşatmaz. Eğer evinizde ses geçirmeyen kalın kapılar kullanıyorsanız veya çamaşır makinesinin bulunduğu ortam bir miktar yalıtıma sahipse bu makineyi gece veya sabah saatlerinde rahatlıkla çalıştırmanız mümkündür. Makinenin ses seviyesi; hastaları, uyuyanları, komşuları veya ders çalışan çocukları rahatsız etmez. İşinize odaklanmanıza engel olacak kadar büyük bir gürültüye sebep olmaz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Altus AL 8103 D 1000 devir 8 kg çamaşır makinesi yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu çamaşır makinesini Trendyol'dan satın alarak tasarruflu temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.