7
Derin Dondurucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Altus AL 709 XNF Joker 7 Çekmeceli Derin Dondurucu No Frost

16.099 TL
F
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus AL 709 XNF Joker 7 Çekmeceli Derin Dondurucu No Frost

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOEGE Satıcı Ünvanı: EGE TEKNO DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325118690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3251186909
    Bu ürün TEKNOEGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus AL 709 XNF Joker Beyaz Çekmeceli Derin Dondurucu Önemli Bilgilendirme Satın almış olduğunuz ürünün sizlere sağlam ve sorunsuz teslim edilebilmesi için bir kaç önemli hususa dikkatinizi çekmek isteriz. Ürünün lojistik ekiplerince kapalı kutu ve dış ambalajının hasarsız olarak teslim edildiğinden emin olunuz. Satın alacağınız buzdolabı ve derin dondurucu için binanızın fiziksel yapısının(apartman giriş kapısı, merdiven dairesi genişliği, katlar arası geçişlerde dönemeç aralığı ve yüksekliği, daire kapınızın genişliği veya yüksekliği vb.) ürünün ambalajlı olarak girmesine uygunluğunu göz önünde bulundurmalısınız. Aksi taktirde ürününüzün teslimatı ile ilgili sorun yaşayabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ürünün ambalajlı ölçüsü teknik özelliklerinde belirtilmemiş ise bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teknik Özellikler Ürün Rengi Beyaz Ürün Tipi Tek Kapılı Toplam Hacim (L) 256 L Toplam Dondurucu Bölme Sayısı 7 Dondurucu Çekmece Sayısı 5 Kapaklı Bölme Sayısı 2 Elektronik Gösterge Var Şarj (kg) 0.047 Hızlı Dondurma Var Hızlı Soğutma Var Kontrol Sistemi Elektronik Eco Modu Var Soğutma Sistemi No Frost Kapı Yönü Çevirebilme Var Kapı Açık Alarmı Var Cool Control Adjustable Temperature - full product Dondurucu Bölme Aydınlatma Tipi Alınlıkta LED Hızlı Dondurma Bölmesi Var Buzluk Tipi Buzluk tepsisi ve Buzluk Günlük Dondurma Kapasitesi (24h/kg ) 16 Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg) 2 Derinlik 70.0 cm Genişlik 59.5 cm Yükseklik 171.4 cm Nofrost buzdolaplarında dondurucu bölmede karlanma, buzlanma ve terleme olmaz. Defrost ( buz eritme) işlemi otomatiktir. Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz. Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Çekmece Sayısı 7 Çekmeceli
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Toplam Hacim 251-275 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Çekmeceli
  • Genişlik 59 cm
  • Yükseklik 171 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 65 cm
Geri Bildirim Ver