Altus Al 709 Nf Beyaz Dikey Derin Dondurucu

14.999 TL
F
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.449 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 709 Nf Beyaz Dikey Derin Dondurucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tütüncü AVM Satıcı Ünvanı: MUTLU BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2679185590200001 Vergi Kimlik Numarası: 1560150136
    Bu ürün Tütüncü AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özelllikleri Diğer Ürün Rengi Beyaz Ürün Tipi Tek Kapılı Toplam Hacim (L) 256 L Toplam Dondurucu Bölme Sayısı 7 Dondurucu Çekmece Sayısı 5 Kapaklı Bölme Sayısı 2 Şarj (kg) 0.048 Hızlı Dondurma Var Kontrol Sistemi Mekanik Sensörlü Buzluk Tepsisi Var Soğutma Sistemi No Frost Kapı Yönü Çevirebilme Var Kapı Açık Alarmı Var Hızlı Dondurma Bölmesi Var Buzluk Tipi Buzluk tepsisi ve Buzluk Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg) 2 Derinlik 65.5 cm Genişlik 59.5 cm Yükseklik 171.4 cm Nofrost buzdolaplarında dondurucu bölmede karlanma, buzlanma ve terleme olmaz. Defrost ( buz eritme) işlemi otomatiktir. Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz. Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği No Frost
  • Çekmece Sayısı 7 Çekmeceli
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Toplam Hacim 251-275 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Çekmeceli
  • Genişlik 59 cm
  • Yükseklik 171 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 65 cm
Geri Bildirim Ver

Altus AL 709 NF 7 Çekmeceli No Frost Derin Dondurucu

Derin dondurucular hem evlerde hem de çeşitli işletmelerde sıklıkla kullanılan cihazların arasında yer alır. Söz konusu ürünler, özellikle sıcak yaz aylarında farklı gıdaların sağlıklı ve güvenli bir biçimde muhafaza edilebilmesini mümkün kılar. Altus AL 709 no frost 256 l 7 çekmece derin dondurucu, uzun ömürlü bir kullanım vadettiği için kişilerin beğenisini kazanmıştır. 7 adet çekmeceye sahip olan ürün, 256 litrelik geniş iç hacmi sayesinde adından sıkça söz ettirir. Bu bölmelerden iki tanesinin ise kapağı bulunur. Altus AL 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucu, özellikle çok sayıda yiyecek depolayan kalabalık ailelerin favorilerinin arasındadır. No frost teknolojisi kullanılarak geliştirilmiş olan söz konusu ürün, hızlı dondurma özelliğine de sahiptir.

  • Renk: Beyaz
  • Günlük Buz Yapma Kapasitesi: 2 kg
  • Ürün Tipi: Tek kapılı

Altus AL 709 NF Derin Dondurucunun Özellikleri

Altus AL 709 NF Derin Dondurucunun Özellikleri

Tek kapılı tasarımıyla öne çıkan Altus Al 709 nf no frost 7 çekmeceli derin dondurucu, geniş iç hacmi ile de dikkat çeker. Ürünün toplamda 5 adet dondurucu çekmecesi bulunur. Bu alanlarda pek çok farklı gıdayı muhafaza edebilirsiniz. Hızlı dondurma bölmesine de sahip olan cihaz, besinlerin tazeliğini uzun bir süre boyunca korur. Cihaz, buz tepsisine de sahiptir. Bu aparat sayesinde, çeşitli işlemleri gerçekleştirmek için kullanacağınız buzları kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Mekanik sensörlü kontrol sistemine de sahip olan cihaz, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Altus AL 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucuda bulunan açık kapı alarmı ise verimli bir kullanımı mümkün kılar. Bu özellik, bir anlık dalgınlığın sonucunda kapağı açık unutmanız durumunda sizi uyarır. Gıdaların tazeliği bu sayede korunmuş olur.

Altus No Frost 7 Derin Dondurucunun Ebatları Nasıldır?

Altus No Frost 7 Derin Dondurucunun Ebatları Nasıldır?

Günlük 2 kg buz yapma kapasitesine sahip Altus Al 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucu, makul boyutları ile dikkat çeker. Söz konusu ürünün derinliği 65,5 cm, genişliği 59,5 cm, uzunluğu ise 171,4 cm olarak belirlenmiştir. Uzun ve ince bir tasarıma sahip olan ürün, çeşitli yaşam alanları için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Dar bir mutfağa sahip olan kişiler de bu ürünü sıklıkla satın alır. Tüm bunların yanı sıra ürünün iç hacminin geniş olması ise pratik bir kullanımı mümkün hâle getirir. Altus AL 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucu, modern tasarımı sayesinde farklı dekorasyon tarzlarına kolayca uyum sağlar. Beyaz renkli olan ürün, yaşam alanlarında estetik bir görünüm yaratır.

Altus Çekmeceli Derin Dondurucu Kaliteli midir?

Altus AL 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucu, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Tavsiye edilen biçimde temizlendiği ve kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Dayanıklı yapısı sayesinde dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda yıpranmaz. Altus AL 709 NF no frost 7 çekmeceli derin dondurucunun iç kısmında kullanılan materyaller, gıdaların yapısını bozmaz ve insan sağlığına zarar vermez. Kapı yönü kolayca değiştirilebilen bu ürün, yaşam tarzınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza uyum sağlar. Dilerseniz siz de Altus AL 709 no frost 256 l 7 çekmece derin dondurucu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, ürünü tercih etmiş olan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden yararlanmanızı mümkün hâle getirir. Siz de yiyeceklerinizi uzun süre boyunca muhafaza etmenize imkân tanıyacak olan bu cihazı Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.