6
Vantilatör kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Altus AL 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör Siyah Pembe

3.199 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Altus AL 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör Siyah Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çarşımİnci Satıcı Ünvanı: İNCİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478115304000001 Vergi Kimlik Numarası: 4781153040
    Bu ürün Çarşımİnci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayaklı vantilatör 50 watt gücündeki performansı sayesinde konforu ve işlevselliği aynı anda sunar. Sıcak günlerde serinletici etki göstererek ve dayanıklı bir performans sergileyerek memnuniyet oluşturur.
  • Altus vantilatör başlığı 40 cm çapındaki bir yuvarlak fan sistemidir. İçinde yer alan pervaneler ile dönen bu başlık 85+5 derecelik açılar ile kullanılır.
  • Altus Al 16 A modeli
  • düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 adet hız ayarı olanağı sunar. İstenen miktarda serinlik bu hız ayarları ile dönen pervaneler sayesinde ortaya çıkarılır.
  • Zaman ayarlı vantilatör 2 saatlik sürelere kadar ayarlanabilir. Süre bittiğinde cihaz otomatik olarak kapanır.
  • Altus Al 16 A zaman ayarlı ayaklı vantilatör 135 cm ölçüsündeki yüksekliği sayesinde geniş bir yayılım alanı yaratır. Verdiği ferah hava iç mekana yayılarak serinlik sağlar.
  • Manuel vantilatör modeli ayarlanabilir ayak yüksekliğine sahiptir. İstek halinde kısalıp yükseltilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Ayaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Altus AL 16A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör

Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör, yaz mevsiminin tadını çıkarmanız için tasarlanmış oldukça işlevsel bir üründür. Altus kalitesi ile üretilen vantilatör, ideal boyutlardadır. Şık tasarımı ve işlevsel tasarımı ile birçok alanda güvenle kullanılabilir. Ürünün ayak yüksekliği ve üfleme açısı, ayarlanabilir özelliktedir. Altus AL 16A ayaklı vantilatör hem evlerde hem de çalışma alanlarında kullanıma uygundur. Sağa sola döner başlıklar sağlıklı bir salınım hareketi gerçekleştirir. Böylece kullanıldığı alanda, en uzak noktadan en yakın noktaya kadar her yerin hava sirkülasyonunu sağlar. Düşük ses seviyesi ile gürültü kirliliği oluşturmaz.

  • Güç: 50 w
  • Renk: Siyah - Pembe
  • Pervane sayısı: 5

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatörün Özellikleri

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatörün Özellikleri

Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör, şık duruşu sayesinde birçok zeminde kolaylıkla konumlandırılabilir. Ürünün çalışma süresi 2 saate kadar ayarlanabilir. Böylece kullanıcılar aralıksız serinliğin tadını çıkarabilir. Maksimum yüksekliği 135 cm olan vantilatörden, hem otururken hem de ayakta çalışırken yararlanmak mümkündür. 40 cm çapındaki pervane kafesi, geniş alanların kusursuz bir şekilde serinletilmesini sağlar. Garanti süresi 24 ay olan cihaz, enerji tüketimi noktasında da bütçe dostudur. Düşük enerji tüketimi özelliği ile cihazın maksimum performans sağlaması amaçlanır. Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör, sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Özellikle çocuklu evlerde ve çalışma alanlarında kullanıma uygundur. Altus AL 16A, çalışırken kullanıcının dikkatini dağıtmaz ve orantısız hava salınımı gerçekleştirmez. Kullanıcıların isteği doğrultusunda belli bir açıya sabitlenerek çalıştırılabilir.

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatörün Materyali Nedir?

Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör dayanıklı metal ve plastik ham maddelerden üretilir. Pervaneleri, maksimum seviyede hava üflemeye imkân verir. Şık, metal kafes bu pervaneleri dış etkenlerden koruma görevi yapar. Ayrıca bazı cisimlerin pervane kanallarına sıkışmasına da mâni olur. Cihazın gövde rengi ve pervane kafesi siyah, kontrol düğmeleri ise pembe renktedir. Bu yönüyle şık ve eğlenceli bir görüntü sunar. Sağa sola dönebilen başlığı, serin havanın daha geniş açılara ulaşmasına imkân tanır. Uzun kablosu ve hafif yapısı taşıma kolaylığı sağlar. Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör; düşük, orta ve yüksek hız seviye hava salınımı ile farklı mevsimlerde kullanıma uygundur. Yazın en sıcak günlerinde yüksek seviye ile serinlemek, ılık havalarda ise düşük ve orta seviyeleri tercih etmek ideal kullanım sağlar.

Altus Al 16 A Zaman Ayarlı Ayaklı Vantilatör Dayanıklı mıdır?

Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör, oldukça dayanıklı bir üründür. Cihazın hem plastik aksamı hem de metal bölümleri oldukça sağlamdır. Çarpma, düşme, sarsılma durumlarından kolay kolay etkilenmez. Yuvarlak ayaklı yapısı sayesinde, yerleştirildiği yerde dengeli bir şekilde durur. Ayrıca mekanik yapısı da; elektrik akımındaki değişimlerin, kesintilerin ve voltaj farklarının ürüne zarar vermesine engel olacak şekilde dizayn edilir. Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatör yorumları da kullanıcı memnuniyetini ifade eden önemli detaylardır. Birçok kullanıcı ürünün dayanıklı, işlevsel ve kullanışlı olduğundan bahseder. Sıcak ve durgun havalarda kurtarıcı etki yaratan ürün, daha konforlu yaşam alanlarının oluşmasını sağlar. Bu amaçla siz de sağlıklı serinliğin tadını çıkarmak için Altus AL 16A zaman ayarlı ayaklı vantilatörü tercih edebilirsiniz. Ürünü iş yerinizde, evinizde ve diğer yaşam alanlarınıza kullanabilirsiniz. Altus AL 16A vantilatörü Trendyol'un güvenilir altyapısını kullanarak sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Hatta bu ürünü, evlenen ve evini yenileyen sevdiklerinize işlevsel bir armağan olarak da düşünebilirsiniz.