Altunsa Kırmızı Mercimek Yerli 900 G

77 TL
(85,56 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Altunsa Kırmızı Mercimek Yerli 900 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonsepet Satıcı Ünvanı: SONSEPET ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774064776600001 Vergi Kimlik Numarası: 7740647766
    Bu ürün Sonsepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altunsa Kırmızı Mercimek 900 Gr Kırmızı mercimek, baklagiller ailesine ait, kırmızı renkli bir mercimek türüdür. Yüksek miktarda lif, protein ve vitamin içeriği ile sağlıklı bir besindir. Kırmızı Mercimek Fiyatları Kırmızı mercimek fiyatları, üretim, talep, arz gibi faktörlere göre değişebilir. Ancak Altunsa'nın yerli kırmızı mercimek ürünü, yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Altunsa Kırmızı Mercimek İle Lezzetli Yemekler Hazırlayın Altunsa Kırmızı Mercimek, zengin protein ve lif içeriği ile sağlıklı bir besin kaynağı olmanın yanı sıra, lezzetli yemeklerin de vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Çorbalardan salatalara, mezelerden ana yemeklere kadar birçok yemekte kullanılabilir. Siz de damak zevkinize uygun lezzetli yemekler hazırlamak için Altunsa Kırmızı Mercimek'i tercih edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver