Altun Revoflex Xtreme Pro Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti Lastikli Kas

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altun Revoflex Xtreme Pro Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti Lastikli Kas

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Revoflex Xtreme Pro Tekerlekli Egzersiz Spor Aleti Lastikli Kas

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Altun T153 Revoflex Xtreme Pro Tekerlekli Lastikli Kas Egzersiz Spor Aleti

Altun revoflex xtreme pro lastikli kas spor aleti, dilediğiniz her lokasyonda kullanarak formunuzu korumanızı sağlayacak bir ekipmandır. Kaslarınızı normal bir alete göre iki kat çalıştırmayı hedefleyen spor ekipmanı, kolay taşınabilir ve portatif olmasıyla sizlere dilediğiniz her yerde eşlik edebilecektir. Spor salonlarında, parkta, evde, bahçede ve dilediğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz ekipman, kısa sürede vücudunuzu şekillendirmeye ve kas oranınızı arttırmanıza olanak tanımaktadır. Kaslarınıza direk etki eden özel tasarlanmış mekanizmasıyla, kısa zamanda eğlenceli ama bir o kadarda etkili bir antrenman yapmanıza olanak sağlamaktadır.

  • Sert lastikli egzersiz aleti
  • Tekerlek kenarlarında konforlu tutacaklar
  • Hem kolay hem eğlenceli kas kazanma

Altun Revoflex Xtreme Pro Lastikli Spor Aletinin Özellikleri Nelerdir?

Altun Revoflex Xtreme Pro Lastikli Spor Aletinin Özellikleri Nelerdir?

Altun revoflex xtreme pro tekerlekli egzersiz aleti paket içeriğinde, tekerlekleri, lastikler, standı ve tüm gerekli kabloları ile birlikte gelmektedir. Tekerleklerin çapları 12 cm olmakla birlikte tekerlek genişliği 17.5 cm’dir. Stant ölçüleri 41.5 cm genişliğe ve 4.5 cm yüksekliğe sahiptir. Bu egzersiz aletiyle, normalde sarfettiğiniz eforun çok daha altında bir efor sarf ederek, yüksek verim sağlamanız mümkündür. Spor yapmayı ve zinde kalmayı hem kolay hem de eğlenceli bir hale getiren egzersiz aleti, sizi daha az yorularak kapasiteniz daha üstünde seti daha kısa zamanda yapmanıza olanak tanır bu sayede dilediğiniz sonuca daha çabuk ulaşıp sonrasında da tek aletle aynı formda kalmanızı sağlamakta sizlere yardımcı olmaktadır. Altun revoflex xtreme pro tekerlekli egzersiz aleti yorumlarından, kullanıcı değerlendirmelerini görüntüleyebilirsiniz.

Altun Revoflex Xtreme Lastikli Kas Spor Aletinin Kullanımı Nasıldır?

Altun Revoflex Xtreme Lastikli Kas Spor Aletinin Kullanımı Nasıldır?

Altun revoflex xtreme pro lastikli kas spor aleti, vücudunuzun ph seviyesini dengeleyeceği bir antrenmanı 5 dakika içerisinde yapabilmenize olanak tanımaktadır. Ph seviyesinin dengelenmesi, romatizma ve kanserin de içinde bulunduğu bir çok hastalığa şifa olacağından, vücudunuzu daha sağlıklı hale getirmek için ihtiyacınız olan tek şey günlük 5 dakikanızı ayırmak olacaktır. Bu egzersiz aletini kullanabilmek için, iki dizinizi de stanttaki boşluklara yerleştirmelisiniz. Sonrasında ellerinizi dambılların tutacaklarına yerleştiriniz. Yapmanız gereken tek şey ellerinizi dizlerinize doğru çekip geri ittirmektedir. Bu hareketi günde 5 dakika yapmanız, sağlıklı kilo vermenizi ve formunuzu korumanızı sağlayacaktır. Aşırı kilodan kaynaklanan yüksek tansiyon, kolesterol ve şeker gibi hastalıkların tedavisinde önerilmektedir.

Revoflex Xtreme Pro Lastikli Spor Aleti Hangi Alanlarda Kullanılır?

Revoflex Xtreme Pro Lastikli Spor Aleti Hangi Alanlarda Kullanılır?

Uzmanlar, düzenli bir spor alışkanlığının hayatımızdaki yerinin sağlığımızı korumak adına çok önemli olduğunu her fırsatta vurgulamaktadır. Spor yapan bir bireyin, yapmayan bir bireye göre daha fazla hastalığa yakalandığı bilinmektedir ancak bunun yanında spor yapmanın stresi azaltarak hayata mutluluk kattığı da kanıtlanmış bir gerçektir. Spor yapan ve dilediği vücuda sahip olan bir bireyin özgüveninin artmasıyla birlikte kendine sürekli yeni hedefler koyarak zinde kalmaktadır, bu durum kişiye hayata daha fazla tutunma ve yaşama gücü vermektedir. Düzenli spor yapmak ve yeme alışkanlığı da kazandırdığından oldukça sağlıklıdır. Vücut dayanıklılığının artması, hangi yaşta olursanız olun fiziksel güç gerektiren konularda zorlanmamanızı ve kilo sorunundan kaynaklanan hastalıklara yakalanmamanızı sağlamaktadır. Tüm bunların bilinmesine rağmen hem ekonomik sebeplerden hem de zamansızlıktan bireyler spor yapmayı ihmal etmektedir. Altun revoflex xtreme pro lastikli kas spor aleti, fiyatıyla ve çok kısa zaman gerektirmesiyle sizlerin koşturmalı günlük hayatınızda bile kendinize zaman ayırmanızı ve daime fit, zinde hissetmenize olanak tanımaktadır.