1
Pense kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesi Kemer Delici Delik Açıcı Şık

174,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye %3 İndirim
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL178,83 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL178,83 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesi Kemer Delici Delik Açıcı Şık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLUSOMİ Satıcı Ünvanı: İKONYA GLOBAL MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470138700100001 Vergi Kimlik Numarası: 4701387001
    Bu ürün PLUSOMİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: Altı farklı delme başlığı mevcuttur. Emniyet kilidi ile kolay ve güvenilir taşıma kemer, ayakkabı, ve kıyafetlerde düğme deliği açmada kullanılır. Kumaş deri vb. Ürünleri kısa sürede delme özelliği paslanmaz çelik gövde, pratik ve kolay kullanım delme boyutları: 2mm 2.5mm 3mm 3.5mm 4mm 4.5mm paket içeriği: 1 adet 6 başlıklı delme pensesi ürün ebatları: 22x6x1.5cm ebatlarındadır.
Geri Bildirim Ver

Altun T2345678918 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesi

Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi, kullanışlı ve işlevsel oluşuyla kullanıcılarının beğenisini kazanır. Kaliteli malzemeden üretilmiş bu el aleti uzun süre kullanmanız için tasarlanmıştır. Elinizin kavrayış şekline tam uyum sağlayabilmesi için pensenin boyutu oldukça idealdir. Altun 6 boyutta kemer delik açıcı sayesinde zorlanmadan istediğiniz boyutta delikler açabilirsiniz. Bu ürün kolayca anlaşılabilir bir şekilde dizayn edilmiştir. Böylece hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile rahatça mekanizmasının nasıl çalıştığını anlayıp penseyi kullanabilirsiniz. Ağır olmaması sayesinde ürün, çok sık kullansanız bile elinizi ağrıtmaz. Sadece kemer delmek için kullanabileceğiniz gibi bu el aletini aynı çantalarınızı, çeşitli kumaş türlerinizi ve derileri hiç problem çekmeden istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz.

  • Ürünün emniyet kilidi bulunur.
  • Pensenin gövdesi paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Ürünün delme boyutları 2- 4.5 mm aralığındadır.

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesinin Özellikleri Nelerdir?

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesinin Özellikleri Nelerdir?

Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi, birçok özelliğe sahiptir. Ürün istediğiniz zaman kusursuz bir şekilde delikler açabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Bu alet bir adet emniyet kilidi yerleştirilmiştir. Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan ürün, formunu uzun yıllar boyunca korumaya devam eder. Altun 6 farklı boyutta kemer delik açıcı 22×6×1.5 cm ebatlarına sahip olduğu için yanınızda taşırken çok rahat edersiniz. Ayrıca bu alet oldukça hafif oluşu sayesinde bileğinizde herhangi bir zorlanma hissine yol açmaz. Kalitesinden ödün vermeyen ürünü farklı alanlarda da kullanabilme şansınız vardır. Tüm bu özellikleri sayesinde Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi kullanıcısına ilk andan itibaren mükemmel bir deneyim yaşatır.

Altun 22x6x1.5 Cm Çelik Delik Açıcının Kullanımı Kolay mıdır?

Altun 22x6x1.5 Cm Çelik Delik Açıcının Kullanımı Kolay mıdır?

Altun 6 farklı boyutta kemer delik açıcı oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün elinizin tutuş konforu göz önünde bulundurularak özenle tasarlanmıştır. Bu kemer delici kısa bir sürede içerisinde istediğiniz yeri delme işlemini gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Rahatça anlaşılabilir bir mekanizmaya sahip bu alet neredeyse herkes tarafından kullanılabilir. Ayrıca Altun 6 farklı boyutta kemer delik açıcı çelik malzemeden yararlanılarak üretildiği için muadillerine göre çok daha basit bir kullanım vadeder. Oldukça fazla boyut seçeneğine sahip olan bu ürün kalitesi sayesinde tek seferde mükemmel delikler açar. Bu alette bulunan emniyet kilidi her ihtimale karşı güvenliği sağlayabilmeniz için yerleştirilmiştir. Böylece kemer delici miniklerin eline geçse bile onları tehlikeye atmaz.

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesi ile Neler Yapılır?

Altun 6 Farklı Boyutta Kemer Delme Pensesi ile Neler Yapılır?

Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi ile yapılabilecek işlemler fazladır. Ürünü eğer kemerlerinizin bel ölçülerinize tam uyumlu olmadığını düşünüyorsanız ekstra delikler açmak için kullanabilirsiniz. Ayakkabılarınızın tokalarında da daha fazla sıkma seçeneği oluşturmak için kemer delme pensesinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca çantalarınızda yapmak istediğiniz tüm tasarımlar için Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi size yardımcı olur. Ürün kıyafet ve deri özelliğe sahip malzemelerde de oldukça işinize yarar. Birden fazla amaç için kullanılabilir özelliğiyle ön plana çıkan bu alet ‘‘kendin yap’’ projelerinde de hayal gücünüze mükemmel bir boyut katar. Aynı zamanda Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi yorumlarını incelediğinizde kullanıcıların hangi amaçlarla ürünü kullandığını görebilirsiniz. Siz de kaliteli bir kemer delici arıyorsanız, Trendyol üzerinden Altun 6 farklı boyutta kemer delme pensesi fiyatına bakabilir ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.