Altınbaş Altın Baget Kolye

6.056 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altınbaş Altın Baget Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :KLVR0001-24627 | Maden :Altın | Renk :Beyaz | Ayar :14 | Ağırlık :1.90 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Altın baget kolye modelleri ile de dikkat çeken Altınbaş, en beğenilen altın baget kolye modelleri arasındaki mücevheri sizlerle buluşturuyor. Özgün tasarım dokunuşları ile hayat bulan altın baget kolye modeli, sevdikleri için özel ve alternatif hediyeler arayanların da gözdesi oluyor. Altının kusursuz ve ışıltılı halini kolye modelleri ile bir araya getiren Altınbaş güvencesi ile sahip olabileceğiniz altın baget kolye modeli ile ilişkinize yeni bir heyecan katabilirsiniz. Kadınların farklı stillerine uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan altın baget kolye modeli büyüleyici görünümü ile kadınların stillerini vurgulayabilecekleri altın kolye modelleri arasında yer alıyor. Altının eşsiz ve göz kamaştırıcı etkisini dışarıya en iyi şekilde yansıtabilen altın baget kolye modelini sevdiklerinize hediye ederek sevdiğiniz kişi ile aranızdaki bağları benzersiz bir noktaya taşıyabilirsiniz. Zarafet etkisinin ön planda tutulduğu ve modern tasarım dokunuşları ile daha da estetik bir hale getirilen altın baget kolye modeli günün her anında kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Özel anlarınızın sonsuza kadar daha da özel hatırlanmasını sağlayan altın baget kolye modeli, gündelik kullanımlar ile birlikte özel gün ve gecelerde de kullanıma uygundur. Altınbaş imzalı altın baget kolye modeli, stiline düşkün ve dış görünümüne özen gösteren kadınların kullanmaktan büyük bir keyif alabileceği ve kullandıkları her an kendilerini daha özel hissedebilecekleri kolye modelleri arasında yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Altınbaş Altın Baget Kolye

Göz alıcı tasarıma sahip olan kolye modelleri kadınlar tarafından beğeni toplar. Özellikle altın madeninden elde edilen takılar dayanıklı yapıları sayesinde uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Altınbaş markası tarafından tasarlanan altın baget kolye etkileyici görünümüyle beğeni toplar. Birçok kişi tarafından sevilerek takılan bu model müşteri memnuniyeti gözetilerek tasarlanır. İnce bir işçilik ile dizayn edilen baget görünümü kıyafetler ile mükemmel bir uyum sağlar. Kolyenin zarif tasarımı girilen ortamlarda dikkatleri üzerine çeker. Şıklığına önem veren kişilerin sıklıkla tercih ettiği baget kolye modeli parlak bir görünüme sahiptir. Altınbaş baget kolye tasarımında beyaz renkli altın tercih edilir. Dayanıklı bir maden olan altın aynı zamanda şık görünümüyle dikkat çeker. Siz de bu göz alıcı modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

  • 14 ayar altın kolye
  • Etkileyici tasarım
  • Göz alıcı parlaklık

Dikkat Çekici Altınbaş Baget Altın Kolye Özellikleri

Dikkat Çekici Altınbaş Baget Altın Kolye Özellikleri

Altınbaş baget serisinde yer alan kolye modeli hoş tasarımıyla beğeni toplar. İdeal bir zincir boyuna sahip olan bu kolye rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle şık davetler için sıklıkla tercih edilen bu model kıyafetler ile eşsiz bir bütünlük yakalar. Altınbaş altın baget kolye 1,95 gr olarak tasarlanır. Bu mücevher ile kendinizi özel hissetmeniz mümkündür. Şık bir tasarım olan baget kolye ucu diğer takılar ile uyumlu olarak kullanılabilir. Özgün bir tasarım olan bu model ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. 14 ayar altının saf ve ışıltılı görünümü ürüne eşsiz bir hava katar. Stilinizi vurgulamanız için size yardımcı olan model birçok ortama uyum sağlar. İstenilen tarz kombin ile rahatlıkla takılabilen bu mücevher göz alıcı parıltısıyla dikkat çeker. Siz de bu takı ile farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Müşterilerin Altınbaş Baget Altın Kolye Yorumları

Müşterilerin Altınbaş Baget Altın Kolye Yorumları

Baget kolye modeli son derece şık bir tasarıma sahiptir. Ürünün kaliteli malzemeden tasarlanan zinciri uzun süre dayanıklılık gösterir. Bununla birlikte kolye ucunun tasarımı müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürünü deneyimleyen kişiler tarafından yapılan Altınbaş altın baget kolye yorumları ürünü değerlendirmek açısından yol gösterici olabilir. Kolye ucunda bulunan zirkonyum taş süslemeleri mücevhere mükemmel bir parlaklık kazandırır. Kaliteli bir işçilik ürünü olan bu model, estetik görünüme sahip ucu sayesinde memnuniyet sağlar. Siz de yorumları detaylı biçimde inceleyerek merak ettiğiniz soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Günlük yaşantıda ve özel zamanlarda rahatlıkla kullanılabilen bu model şık görünmenize yardımcı olur. Marka garantili olarak müşteri beğenisine sunulan ürün son derece güvenilirdir. Şık görünmeye önem veren kadınlar için güzel bir alternatif olan bu takı modeli özenli tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir.

Üstün Kalitede Altınbaş Baget Altın Kolye Fiyatı

Üstün Kalitede Altınbaş Baget Altın Kolye Fiyatı

Altından elde edilen takılar için fiyat aralığı oluştururken kullanılan malzemenin miktarı ve tercih edilen diğer taşların özellikler göz önünde bulundurulur. Altınbaş markası tarafından tasarlanan bu baget kolye modelinde kaliteli malzemeler kullanılır. Altınbaş altın baget kolye fiyatı tercih edilen malzemelerin miktarları doğrultusunda belirlenir. Son derece etkileyici bir hediye seçeneği olan bu takı ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Özel günlerde hediye etmek için sıklıkla tercih edilen bu model şık görünümüyle beğeni toplar. Modern dokunuşlar yardımıyla estetik hale getirilen kolye ucu göz alıcı bir ışıltıya sahiptir. İdeal boyutlarda tasarlanan baget şekli kıyafetlerin üzerinde şık bir detay olarak görünür. Kolye ucunun ebatları 0.7 cm en, 0.9 cm boy ölçülerinde tasarlanır. Siz de bu ürünü Trendyol’da inceleyebilir, kendiniz ve sevdikleriniz için güvenle satın alabilirsiniz.