5
KadınAltın Yüzük kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük AYZVR1757-24627

7.151 TL
Beden: 8
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük AYZVR1757-24627

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :AYZVR1757-24627 | Maden :Altın | Renk :Beyaz | Ayar :14 | Ağırlık :1.75 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Modası asla geçmeyen ve her dönem kadınların en fazla tercih ettiği yüzük modelleri arasında bulunan altın baget yüzük modeli Altınbaş dünyasında sizlerle buluşuyor. Kadınların günün her anında kullanabilecekleri şekilde tasarlanan altın baget yüzük modeli ile sizler de stilinizi konuşturabilirsiniz. Özgün ve modern tasarım dokunuşları ile yeniden hayat bulan altın baget yüzük modelini özel gün ve gecelerde olduğu gibi dilerseniz
  • gündelik kullanımlarda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Zarif ve şık duruşu ile dikkat çeken altın baget yüzük modeli sayesinde girdiğiniz her ortamda tüm bakışlar stilinize çevrilecek. Özel ve göz kamaştırıcı mücevherler arasında bulunan altın baget yüzük modelini, tarzınız içerisinde farklı şekillerde kullanarak
  • hayal ettiğiniz kombinleri gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Işıltılı duruşu sayesinde stilinize farklı bir hava katabileceğiniz altın baget yüzük modeli ile günün her anında kendinizi daha şık ve rahat hissedeceksiniz. Sevdikleriniz için en değerli ve anlamlı hediyeler arasında da bulunan altın baget yüzük modelini özel günlerinizde hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Sevgililer günü, doğum günü, evlilik teklifi ve evlilik yıldönümü gibi özel günlerinizi taçlandırabileceğiniz altın baget yüzük modeli sayesinde ilişkinize yeni bir heyecan katabilirsiniz. Altınbaş güvencesi ile sahip olabileceğiniz altın baget yüzük modelini sevdikleriniz ya da kendiniz için tercih ederek, bir ömür boyu kullanılabilecek değerli bir mücevhere sizler de sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Beyaz
  • Kesim Baget
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Altın
Geri Bildirim Ver

Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük

Kuyumculuk sektöründe önemli markalar arasında olan Altınbaş, her sezon yenilediği modellerle klasik tasarımlara modern bir çizgi katar. Altınbaş 14 ayar altın baget yüzük zamansız tarzı ile eskimeyen bir modeldir. Önemli günleri unutulmaz kılarak hafızalara kazıyacak bir model arıyorsanız Altınbaş baget yüzük modelini hiç düşünmeden satın alabilirsiniz. Partnerinize, eşinize ya da annenize hediye edebileceğiniz bu yüzükle güzel bir jest yapabilirsiniz. Kendi takılarını seçerek almayı seven kadın müşterilerin de favorisi olan Altınbaş yüzük, kullanışlı tasarımıyla her daim elinizde ışıldar. Zarafeti ve şıklığı ile öne çıkan taşlı modellerden hoşlanıyorsanız bu ürün sizin için ideal bir seçim olabilir. Siz de bu ürünü sipariş vererek ister gece ister gündüz için hazırladığınız şık kombinleri tamamlayabilirsiniz.

  • Zamansız tasarımlı model
  • Birinci sınıf taş kalitesi
  • Sertifikalı ürün güvencesi

Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Tasarım Özellikleri

Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Tasarım Özellikleri

Altınbaş baget yüzük 14 ayar değerindeki beyaz altın madenle üretilir. +/- %10 gram ile değişken olan ürün 1.75 gram olarak üretilir. Gramdaki değişkenlik parmak ölçüsünden kaynaklanır. 8 ila 21 numara arasında ölçü skalası bulunan ürün verdiğiniz siparişe göre gönderilir. Zarif bir kutu içinde sertifikası ile birlikte alacağınız ürünü gönül rahatlığıyla bir başkasına hediye edebilirsiniz. Her kadının severek taktığı baget tasarımların modası geçmediği için kullanışlı alternatiflerdir. Özellikle hediye seçimi sırasında zorlayıcı olan model kararsızlığı yaşıyorsanız baget ürünün standart özelliklerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kalitesi ile kendisini kanıtlayan markalardan biri olan Altınbaş sayesinde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özgün dokunuşlarla farklı detaylar sunan bu modeli özel günlerinizde ve gece davetlerinde takabilirsiniz. Modern çizgileri ile yeniden yorumlanan baget yüzük tasarımını Altınbaş güvencesi ile temin edebilirsiniz.

Beğenilen Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Yorumları

Beğenilen Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Yorumları

Altınbaş 14 ayar altın baget yüzük yorumları bu ürünü kendisi için satın alan veya yakınlarına hediye eden müşterilerin deneyimleri hakkında fikir veren alanlardır. Yorumlar kısmını inceleyerek ürünün kalitesi, orijinal tasarım özellikleri, ölçüleri, gramajı veya taş parlaklığı hakkında detaylı görüşler bulabilirsiniz. Elde zarafetle parlayan bu şık tasarımda kullanılan taşlar, alanında uzman olan kuyumcu kadro tarafından özenle seçilir. Göz alıcı ışıltısı ile büyüleyici bir güzellik vadeden ürünü keyfile kullanmaya başlayabilirsiniz. Mevcut olan diğer takılarınızla da kusursuz bir uyum sağlayan baget modelini günlük olarak da takabilirsiniz. Girdiğin her ortamda dikkatleri elinize çekecek olan bu ürünü hem spor hem de klasik kıyafetlerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Yüzükle ilgili merak ettiğiniz detayları müşteriler tarafından paylaşılan yorumlar kısmından öğrenebilirsiniz. Ürün değerlendirme puanlarını da dikkate alarak siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Uygun Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Fiyatı

Uygun Altınbaş 14 Ayar Altın Baget Yüzük Fiyatı

Altınbaş 14 ayar altın baget yüzük fiyatı altın borsasındaki dalgalanmalara göre otomatik olarak güncellenir. Ürün fiyatı sipariş vereceğiniz ölçüye göre de değişkenlik gösterebilir. Küçük ölçülerde kullanılan altın oranı ile büyük ölçülerde kullanılan altın oranı arasındaki fark fiyata yansır. Bu noktada parmak ölçünüzün doğru alınması önem taşır. Yüzük cetveli ile ölçü alma şansınız olmadığı zaman düz bir cetvelden veya ipten yardım alabilirsiniz. Kullandığınız bir yüzüğün çapını ölçerek bu bilgiye ulaşabilirsiniz. Hazırda bir yüzük yoksa parmağınızı bir iple bağlayıp bu ipin uzunluğunu da ölçebilirsiniz. Kadınlar tarafından özel anlamlar yüklendiği için hem duygusal hem de etkileyici bir armağan olan bu ürünü değerlendirme listenize alabilirsiniz. Trendyol üzerinden güncel fiyatları ile temin edebileceğiniz baget taşlı tasarımı güvenli ödeme sisteminin rahatlığı ile sipariş edebilirsiniz.