Altın (Kültür Kitapları) Baştan Çıkarma Sanatı - 33 Stratejide Savaş - Ustalık - Iktidar / 4 Kitap Set - Robert Greene

1.072 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
199 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.098,90 TL1.085 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.159 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.336 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Ürün Bilgileri

Altın (Kültür Kitapları) Baştan Çıkarma Sanatı - 33 Stratejide Savaş - Ustalık - Iktidar / 4 Kitap Set - Robert Greene

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baştan Çıkarma Sanatı - 33 Stratejide Savaş - Ustalık - İktidar Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası / Robert Greene İnsan Doğasının Yasaları Kitap Açıklaması İnsan doğasının yasalarını ve bilinmeyenlerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise sizi tam da size göre olan bir eserle tanıştıralım! Kişisel gelişim alanında dünyaca tanınan ve yazar Robert Greene bu kitabında okuyuculara insanı anlama noktasında rehberlik ediyor. İnsan doğası üzerine dikkate alınması gereken pek çok konuyu okuyuculara aktarıyor. Gelin, beraber bu kitaba bir göz atalım. "İnsan Doğasının Yasaları" adlı kitabı neden okumalısınız? İnsan Doğasının Yasaları'nda insan davranışları ve bu davranışları kontrol eden yasalar anlatılıyor. 696 sayfalık eserde insanların kendi sınırlarını çizmekten bakış açılarını belirlemeye kadar pek çok konuya değiniliyor. Kitap 18 bölümden oluşuyor ve bu bölümlerde okuyucular için kişisel gelişim ve motivasyon konularında pek çok ipucu sunuluyor. Greene verdiği bilgileri akıcı ve sade bir dil kullanarak aktarıyor. Kişisel gelişim ve insan okuma sanatında yer alan pek çok yasa, teori ve anahtar kavramın kullanımına da yer veriliyor. Anlatılanlar tanınan pek çok filozofun ve devlet adamının etkili ve yol gösterici sözleriyle harmanlanıyor. Greene bu eserinde "İnsanların davranışlarını yorumlarken nelere dikkat etmek gerekir?" ve "İnsanları ikna etmek için hangi stratejiler uygulanmalıdır?" gibi insan davranışlarını anlamaya ve stratejiler oluşturmaya dair sorulara cevaplar arıyor. Bu sorulara verdiği cevaplarla insanları motive etmeyi ve insan davranışlarını doğru yorumlamayı öğretmeyi amaçlıyor. İnsan Doğasının Yasaları, kişisel gelişim alanına ilgi duyan her yaştan okuyucunun elinden düşürmek istemeyeceği eşsiz bir hazine. İktidar-Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası Kitap Açıklaması Gücü elde etmek isteyenlere, gücün esiri olanlara ya da güce karşı direnenlere... Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası Kimi gücünün zirvesindeyken ölümcül bir hatayla elindekini yitirir. Kimi çok ileri gider veya yeterince ilerleyemez. Fakat kimileri de doğru adımı atarak insanüstü bir gayretle gücü kendilerine çeker. Tarih boyunca yazarlar ve filozoflar kendilerine şu soruyu sormuşlardır
  • bizden öncekilerin başarılarından ya da hatalarından ne gibi dersler alabiliriz? Üç bin yıllık süre içinde güç hakkındaki çeşitli yazıları hep aynı konuları işlemiş, gücün özünü tanımlayarak nasıl arttırılacağını ve yönetileceğini veya nasıl yok edileceğini tarif etmiştir. Gücün 48 Yasası zihinlerden sonsuza dek silinmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Robert Greene
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver