Altın Kitaplar John Gray John Gray - Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten 9789754055764 9789754055764

184,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
172,26 TL
Kurumsal Fatura
165,36 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar John Gray John Gray - Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten 9789754055764 9789754055764

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkekler marstan kadınlar venüsten John gray / altın kitaplar Basım yılı: 2018
  • Baskı: 28
  • Sayfa sayısı: 288
  • Kağıt türü: 3. Hm. Kağıt
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt durumu: Karton kapak
  • Isbn-10: 9754055769
  • Yazar: John gray
  • Çevirmen: Gülden şen
  • Kadınların ve erkeklerin birbirleriyle olan ilişkilerine farklı yaklaşımlarını sergiliyor. John gray kişilerin 'aşk mektupları' tekniğiyle duygularını daha kolay ve dürüstçe açıklayabileceklerini öne sürüyor. Erkekler mars'tan kadınlar venüs'ten karşı cinsle iletişiminizi geliştirecek ve ilişkilerinizden elde etmek istediklerinizi sağlayacak pratik bir rehberdir... Karşı cinsle doyurucu ilişkiler kurmak isteyen herkes bu kitabı okumalı.

Ürün Özellikleri

  • Yazar John Gray
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten - John Gray | Altın Kitaplar

İkili ilişkilerde karşı tarafı anlayamama durumu, ilişkilerin zedelenmesindeki büyük etkenlerden biridir. Yazar John Gray, her yaştan okura hitap etmek amacıyla tek bir kitapta kadının ve erkeğin düşünme şeklini anlatır. Yazar, kitapta karşı cins ile nasıl sağlıklı iletişim kurulabileceğini örneklerle ve akıcı bir dille ifade eder. İlişkilerinizde ve diyaloglarınızda rehber olarak kullanabileceğiniz bu kitap ile siz de birlikteliklerinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitabı ile karşı cinsi keşfederek onun düşünce yapısını anlayabilir ve doyurucu ilişkiler kurabilirsiniz. Böylece ilişkilerinizden elde etmek istediğinizi alabilirsiniz. İletişimlerinizi, hayata bakış açınızı, ilişkilerinizdeki hatalarınızı sorgulamanıza imkan tanıyan bu kitap ile yaşamınızı sağlıklı ve huzurlu bir hale getirebilirsiniz.

  • Akıcı ve sürükleyici bir dil
  • İkili ilişkiler için rehber niteliği
  • Kişisel gelişim türüne ideal bir örnek

Kadın ve Erkek İlişkilerini Anlamanın Yolu

Kadın ve Erkek İlişkilerini Anlamanın Yolu

İkili ilişkilerde zaman zaman karşı tarafı tam anlamıyla anlamak zor olur. Söz konusu kadınlar ve erkekler olduğunda bu durum daha da zorlaşır. Bu zorluklar birikerek anlaşmazlıklara yol açar. Kişinin kendini ifade edememesi, karşı tarafın anlaşılamaması ilişkileri ve diyalogları çıkmaza sürükler. Bu çıkmazlardaki diyaloglar ise genellikle karşı tarafı anlamanın çok zor olduğu yargısının kabullenilmesi ile sona erer. Yazar John Gray, kitaplarındaki teknikler ile iletişimlerin daha sağlıklı ve dürüst bir hale geleceğini savunur. Okuyucularına sunduğu rehber niteliğindeki Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitabı ile iletişimlerinizi nasıl geliştirebileceğinizi yalın bir dille ifade eder. Yazar, iki cinse dair örnekleri sıklıkla okuyucularına sunar. Bu sayede okuyucular için ilişkileri ‘’karşı cinsin gözünden’’ görmek kolaylaşır, bu da ilişkilerin sağlam temellere dayanmasına imkan tanır.

Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten Kitap İçeriği

Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten Kitap İçeriği

Bazı dönemlerde ilişkileriniz dalgalanabilir, çıkmaza girebilir hatta bitme noktasına gelebilir. Eğer elinizde bir rehber olursa ilişkinizi bu tür durumlardan kurtarmanız mümkün olabilir. Anlayamamak veya anlaşılamamak çoğu ilişkinin temel problemlerinden biridir. John Gray Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitabı, bu problemleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak pratik bir rehberdir. İlişkilerdeki karşılıklı saygıyı sade bir dille ve çeşitli örneklerle sunan John Gray, aynı zamanda sağlıklı ilişki profilini de kitabında gözler önüne serer. Her sayfasında ilişkinize dair izler bulacağınız bu kitap, hayal ettiğiniz ilişkiye sizi bir adım daha yaklaştırır. Yazarın sade ve akıcı dili sayesinde bu kitabı her zaman yanınızda bulundurmak isteyebilirsiniz. Bitirseniz bile dönem dönem tekrar okuyup yeni şeyler öğrenebilmenizi sağlayan bu kitap, sağlıklı iletişimin formülü hep elinizin altında olur. Mükemmel bir yol göstericisi olan Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten Altın Kitaplar tarafından basılarak beğeninize sunulur.

Hatalarınızı Keşfetme İmkanı Sunan Eser

Hatalarınızı Keşfetme İmkanı Sunan Eser

Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitabı, ilişkilere objektif bir ayna tutar. Bu kitap sayesinde hatalarınızla yüzleşebilir ve hatalarınızın nerede olduğunu fark edebilirsiniz. Eksiklikleri fark etmek, hatalarla yüzleşmek ilişkileri her zaman daha sağlıklı bir hale getirir. Çoğu uzman tarafından tavsiye edilen bu kitap sayesinde sadece ilişkilerinize değil, hayata dair bakış açınızı da değiştirebilirsiniz. Adım adım karşı cinsi nasıl daha iyi anlayabileceğinizi detaylı bir şekilde ele alan John Gray, empati yapmanız konusunda sizi teşvik eder ve bu süreci kusursuz yönlendirmeleriyle kolaylaştırır. Her yaştan okuyucuya hitap eden Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitap yorumları ve okuyucu önerileri için Trendyol’a göz atabilir, eseri satın almadan önce incelemeler yapabilirsiniz. Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten kitabı fiyat bilgisine ulaşabilir ve güvenle kitabı satın alabilirsiniz.