Altın Kitaplar Endişe Ağacı Marianne Musgrove - Marianne Musgrove

94,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
107,95 TL
Kurumsal Fatura
115,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,79 TL
Kurumsal Fatura
115,57 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Endişe Ağacı Marianne Musgrove - Marianne Musgrove

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapclick Satıcı Ünvanı: MOLEKÜL BİLİŞİM YAYINCILIK KIRTASİYE TEMİZLİK GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622116238200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221162382
    Bu ürün kitapclick tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kod : 9789752119437 Yayıncı : Altın Kitaplar Yazar : Marianne Musgrove Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2019-11-06 Baskı Sayısı : 15.Baskı Sayfa Sayısı : 128 Boyut : 135 X 195 Kapak : Karton Kağıt : 2.Hamur Bir şeyin sihirli olmaması, içinde sihir barındırmadığı anlamına gelmez. Çocukların kendilerine özgü endişeleri ve onları mutsuz eden sorunları var. Bunlarla baş etmek için her biri farklı yöntemler bulabilir ya da bulamadığı için endişe boyutu gittikçe artabilir. Tırnak yeme, saçıyla oynama, takıntılı davranışlar ya da aşırı gerginlik gibi... Juliet de o endişeli çocuklardan biri. Küçük yaşına rağmen, çevresinde olup biten her soruna karşı geliştirdiği endişeleri ve huzursuzlukları var. Sonunda, büyükannesinin daha küçük bir çocukken bu tür endişelerini uzaklaştırmak için bulduğu bir yöntem Juliet'in imdadına yetişir: Yeni odasının duvarında boylu boyunca yükselen Endişe Ağacı... Marianne Musgrove, çocuk ruhuna naif bir dokunuş yaparken
  • duygusal, öğretici ve bir o kadar komik bir çalışma ortaya çıkarmış. Endişe Ağacı çocuklar kadar ebeveynlere de ışık tutacak özgün bir eser...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marianne Musgrove
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Endişe Ağacı - Marianne Musgrove | Altın Kitaplar 10+ Yaş

Kitap okumak her yaşta insana iyi gelen, kişinin kelime dağarcığını genişleten, gerçek hayattan uzaklaşıp rahatlamasını sağlayan, eğlendiren, öğreten ve geliştiren bir aktivitedir. Konusu, dili, kalınlığı, tarzı ve içeriği bakımından farklılık gösteren birbirinden başarılı eserler sayesinde yazarların dünyasına yolculuk etmek, onlarla hayata aynı pencereden bakmak ve kendilerinin tecrübelerinden faydalanmak mümkündür. Faydası saymakla bitmeyen bu aktivite, küçük yaşlarda başladığında çocuk gelişimine büyük oranda katkı sağlar. Özellikle onları anlayan ve kendilerine yol gösteren yazarlar sayesinde çocuklarınızın hayatı tanıması kolay hale gelir. Küçük yaşlarda onlara birçok şey korkutucu ve endişe verici gelebilir. Bunlarla savaşmak için anlayabilecekleri şekilde yazılan ve yol gösterici özellikte olan Endişe Ağacı kitap seçeneği ile çocuğunuza yardımcı olabilirsiniz.

  • Eğitici ve öğretici içerik
  • Eğlenceli ve sürükleyici kurgu
  • Anlaşılır ve akıcı dil

Çocuk Gelişimine Katkı Sağlayan Bir Eser

Çocuk Gelişimine Katkı Sağlayan Bir Eser

Çocuklar için küçük yaşlarda karşılaştıkları pek çok olay ürkütücü olabilir. Aslında kolay çözümlenebilecek birçok sorun, onların sağlıklarını olumsuz yönde etkileyebilir. Stres, takıntı, mutsuzluk ve üzüntü gibi olumsuz sonuç doğurabilecek durumlarla savaşmaları için onlara bir çırpıda okuyup bitirebilecekleri bu eseri alabilirsiniz. Usta yazarın çocuk dili alanındaki uzmanlığından faydalanarak çocuğunuza destek olabilirsiniz. Endişe Ağacı 10+ yaş üzeri çocuklar için uygundur. Rahatlıkla kavrayabilecekleri bir anlatıma sahip olan bu kitap, dünya üzerinde yalnız olmadıklarını gösteren örnekleri ve eğlenceli hikayesi ile dikkatleri üzerine çeker. 2019 yılında basılan bu kitap sayesinde çocuğunuza yardımcı olabilirsiniz. Ünlü yazar Marianne Musgrove tarafından kaleme alınan ve sonradan Türkçeye çevrilen eser, dünya genelinde sayısız çocuğa ışık tutar. Okurken hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayan Altın Kitaplar Endişe Ağacı kitabını güvenle tercih edebilirsiniz.

Konusuyla Büyüleyen Eşsiz Bir Kitap

Konusuyla Büyüleyen Eşsiz Bir Kitap

Kitaplar; yazarların bilgi birikimlerini, deneyimlerini, tavsiyelerini ve tecrübelerini aktardıkları, bu sayede diğer insanlara ışık tuttukları eserlerdir. Her yaş grubuna özel ortaya konulan kitaplar için okuma alışkanlığın aslında çocukken edinilmesi gerekir. Bu tarz kitaplar, okuyucuları birçok farklı hikayeye sürükler. Kendi dünyanızdan bir süreliğine uzaklaşıp sorunları geride bırakmak ve bazen bu sorunlara çözüm bulmak için tercih edilebilecek hobilerin başında yer alan okuma alışkanlığı, çok çeşitli eserlerin oluşturulmasına zemin hazırlar. Endişe Ağacı hikayesi de aynı sebeple ortaya çıkar. Çocukken birçok problem ve sorun ile uğraşan küçük bir çocuğun takıntılarını, davranışlarını, gerginliğini ve endişelerini anlatan bu eser, minik çocuğunuza yol gösterici niteliktedir. 10 yaş ve üzeri çocuklarınız için uygun olan Endişe Ağacı kitabı sayesinde onlara yardımcı olabilir ve ışık tutabilirsiniz. Çocuğunuzun kitabın hikayesinden yola çıkarak hayatı tanımasına katkı sağlamak için sunulan avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Endişe Ağacı Kitabı Fiyatları

Bütçe Dostu Endişe Ağacı Kitabı Fiyatları

Sizler için birçok kolaylık ve avantaj sunan Trendyol, faydalı hobiler edinmenize ve çocuklarınızı sağlıkla büyütmenize yardımcı olmak açısından büyük rol oynar. Filtreleme özelliğinden faydalanarak aradığınız ürüne hızlı bir şekilde ulaşma imkanı tanır. Bu sayede vakitten tasarruf ederek aradığınız ürüne kolayca ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca bütçe dostu Endişe Ağacı fiyatı için doğru bir adrestir. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak da ihtiyaçlarınızı cazip fiyat avantajlarıyla karşılamanıza olanak tanır. Sağladığı avantajların yanı sıra, güvenli ve keyifli bir İnternet alışverişi gerçekleştirmeniz için müşteriler tarafından yapılan ürün yorumlarını sizlere sunar. Endişe Ağacı yorumlarını incelemeniz halinde kolaylıkla karar verebilir ve kitap içeriği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Almak istediğiniz ürünü favorilerinize ekleyerek pratiklik kazanabilirsiniz. Tüm bu özelliklerden faydalanarak ekonomik bir alışveriş yapabilir ve aldığınız kitapla çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.