Altın Kitaplar Güle Güle Kakalar / Miniklerin Dünyası

116,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
699 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
1.500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altın Kitaplar Güle Güle Kakalar / Miniklerin Dünyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güle güle kakalar / miniklerin dünyası Sergi camara / altın kitaplar Basım yılı: 2012
  • Baskı: 1
  • Sayfa sayısı: 35
  • Kağıt türü: Kuşe kağıt
  • Ebat: 24 x 20
  • Dil: Türkçe
  • Isbn-10: 9752114678
  • Yazar: Sergi camara

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sergi Camara
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Güle Güle Kakalar - Altın Kitaplar Çocuk Kitapları

Kitaplar, büyük küçük herkesin keyifli ve verimli vakit geçirmesini sağlar. Söz konusu çocuklar olduğunda ise okuma alışkanlığı eğlenceli ve öğretici olur. Altın Kitaplar - Çocuk Kitapları Güle Güle Kakalar, kaliteli ve eğitici içeriği sayesinde ebeveynlerden tam not alır. Çocuğunuzun sahip olmasını istediğiniz becerileri ve erdemleri küçük yaşlarda ona kazandırmayı hedefler. Çocuklar için uygun olan anlatım dili olan ürün, verilen mesajın anlaşılmasını kolaylaştırır. Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan ürün, ebeveyn rehberi ile annelere ve babalara kolaylık sağlar. Bu sayede çocukların çok daha verimli şekilde okumasına yardımcı olur. Ayrıca çocuklara verilen tuvalet eğitiminde de kusursuz bir rehber olur. Siz de çocuğunuzla beraber atlatacağınız bu süreci eğlenceli ve güzel şekilde geçirmek için bu kitaptan yararlanabilirsiniz.

  • Akıcı ve anlaşılır dil
  • Ebeveyn rehberi
  • Eğlenceli ve eğitici içerik

Eğitici Niteliğe Sahip Altın Kitaplar Serisi

Eğitici Niteliğe Sahip Altın Kitaplar Serisi

Çocukların eğitimi, baştan sona her konuda ince detaylara sahiptir. Bu süreç, büyük bir özen ve dikkat gerektirir. Eğitim sırasında kullanılacak kaynaklar ve metotların seçimi de büyük önem taşır. Eğitici metotlar arasında öne çıkan unsurların başında ise etkili ve eğlenceli kitaplar gelir. Kitap okuma alışkanlığı sayesinde ebeveyn - çocuk iletişimi artar ve çocuklara rol model olabilecek iyi karakterler onlara sunulur. Çocukların rahatlıkla anlayabileceği bir dille yazılan bu kitaplar, onların hayal gücünü geliştirir. Kendi iç dünyalarında canlandırdıkları karakterler sayesinde hem öğrenme süreci oldukça kolay olur hem de hayal dünyaları gelişir. Güle Güle Kaka kitabı, tuvalet eğitimi vermenin oldukça eğlenceli ve etkili yollarından biri olur. Çocuğun ve ebeveynin arasındaki iletişimi kuvvetlendirirken istenilen davranışın pekiştirilmesini sağlar. Bunun yanı sıra kitaptaki karakterlerin örnek davranışları ve kişilikleri, çocuğun istenilen erdemleri kazanmasını kolaylaştırır.

Ebeveynlerin İşini Kolaylaştıran Güle Güle Kakalar

Ebeveynlerin İşini Kolaylaştıran Güle Güle Kakalar

Miniklerin heyecanla ve zevkle okuyacağı Altın Kitaplar serisi, çocuklar için özel olarak hazırlanır. Hedeflenen yaş aralığının anlayabileceği eğlenceli ve eğitici bir dil ile oluşturulur. İçeriğinin yanı sıra tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Kapak resimleri, pekiştirilmesi istenilen davranışın çocuklar tarafından anlaşılabileceği çizimler ile tasarlanır. Sayfalarda yer alan resimler, bir çocuğun dikkatini kolayca çekebilir. İlgi çekici görseller sayesinde çocukların hayal dünyası gelişirken gördüğü davranışı kazanmaya eğilimi artar. Bu sayede istenilen tuvalet eğitimi verimli ve eğlenceli şekilde pekiştirilir. Bu nitelikleri ile Güle Güle Kakalar yorumları, olumlu yönde olur ve ebeveynlerin memnuniyetini yansıtır. Ebeveynler, bu kitap aracılığıyla çocuklarına sağlıklı, eğlenceli ve verimli şekilde tuvalet alışkanlığını kazandırır. Siz de bu kitabı kullanarak çocuğunuzla olan iletişimizi arttırırken ona tuvalet eğitimini eğlenceli bir şekilde kazandırabilirsiniz.

Miniklerin Sevgisini Kazanan Altın Kitaplar Serisi

Miniklerin Sevgisini Kazanan Altın Kitaplar Serisi

Güle Güle Kakalar kitabı, eğitici içeriği bakımından ebeveynler tarafından sıkça tercih edilir. Özenle hazırlanan tasarımı ve dikkatle yazılan içeriği sayesinde miniklerin sevgisini kazanır. Ayrıca bir çocuğun tuvalet eğitimini nasıl öğrenebileceği anlaşılır bir şekilde ifade edilir. Miniklerin dünyası Güle Güle Kakalar ile daha renkli hale gelir. Çocukların hayal dünyalarını geliştiren bu kitap, eğlendirirken öğretir. Hikaye kahramanlarının olumlu davranışları ile tanışan çocuklar, kendilerini o yönde değiştirir. Bu sayede benzer davranışları kazanmaları daha kolay gelir. Bu kitapların kapak ve resim tasarımları, çocuğun tuvalet eğitimini ideal bir şekilde almasını destekler niteliktedir. Üstelik tüm niteliklere rağmen Güle Güle Kakalar fiyatları oldukça uygundur. Bütçe dostu fiyatı ve etkili içeriği ile ebeveynlerin memnuniyetini kazanır. Siz de Trendyol üzeriden bu seriye kolaylıkla ulaşabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.