Altapharma Çay Agacı Yağı 30 ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Altapharma Çay Agacı Yağı 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALTAPHARMA Teebaumöl Çay Ağacı Yağı Yüzyılladır Avustralya'nın yerlileri tarafından önemli eterik yağ olarak bilinir. Gerçek Avustralya çay ağacından elde edilmiştir. Kullanım alanları: kozmetik: tonik veya temizleme sütünüze 1-2 damla ekleyiniz. 30ML

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Altapharma Çay Ağacı Yağı 30 ml

İnsanlar hayatları boyunca sağlıklı olmaya ve güzel görünmeye çaba gösterir. Bu sebeple de kendilerine iyi gelen ürünleri kullanmayı tercih eder. Herkes kendini güzel hissetmek için çabalarken birçok yardımcı üründen faydalanır. Özellikle cilt söz konusu olduğunda cinsiyet ayırt etmeksizin derin bir araştırma içine girilir ve hassas ciltlere uygun olan ürünlere yönelinir. Kimyasal ürünlerden ziyade daha doğal ürünlerin tercih edilmesi yaygın olan bir durumdur. Pek çok faydasıyla öne çıkan çay ağacı bunlardan biridir. Altapharma Çay Ağacı Yağı 30 ml bütün cilt tiplerine uyum sağlayarak cildinizin pürüzsüz bir hale gelmesini ve güzelliğinizle görenleri büyülemenizi sağlayacak bir üründür. 30 ml boyutu ile her zaman çantanızın vazgeçilmezi haline gelebilecek bu yağ size daha önce deneyimlemediğiniz eşsiz bir deneyim sunar.

  • Doğal İçerik
  • Taşıma Kolaylığı
  • Uygun Fiyat

Çay Ağacı Yağı Faydaları

Çay Ağacı Yağı Faydaları

İçeriğinde %39 kozmetik ve %3 cineol maddesini barındıran Altapharma Çay Ağacı Yağı özellikle 25+ yaş ve üzeri müşteriler için üretilir. Zaman içinde oluşan kırışıklıkların azalmasında gözle görünür bir değişime sebep olur. İçinde bulundurduğu moleküller sayesinde yüzünüze ihtiyacı olan nemi sağlarken cildinizin pürüzsüz görünmesine yardım eder. Capcanlı bir cilt görünümüne kavuşmanız için diğer bütün ürünler gibi düzenli kullanım gerektirir. Kullanım sırasında hem daha aydınlık bir görünüm elde etmenize imkan tanır hem de cildinizin temizlenmesini ve pürüzsüz olmasını sağlar. Tek başına kullanabileceğiniz gibi bal ile karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Böylece balın içinde bulunan proteinlerin de cildinize nüfuz etmesini sağlayarak yüzde bulunan istenmeyen tüylerin de azalmasına destek olur. Yüz ve boyun bölgesine yukarı yönlü dairesel hareketler şeklinde kullanıldığında güneş lekelerinin yok olmasına ve sivilce izlerinin kaybolmasına imkan tanır.

Altapharma Yağı Kullananlar

Altapharma Yağı Kullananlar

Eşsiz içeriği ve zengin formülüyle sizlerin beğenisine sunulan Altapharma çay ağacı yağı 30 ml kullananlar deneyimlerinden memnun kaldığını ifade eder. Herhangi bir yanık durumunda hasar görmüş bölgeye sürülmesi halinde hasarlı bölgenin enfeksiyon kapmasına engel olur. Bu sayede iyileşmeyi hızlandırıcı bir etkisi vardır. Aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasında da kendisinden yardım alınan çay ağacı yağı kısa bir süre içinde cildin hızla eski görünümüne kavuşmasını sağlar. Halk dilinde doğal bir mucize olarak anılan ürün, nemlendirici etkisiyle kaşların gürleşmesinde ve kirpiklerin uzamasında etki sahibidir. Güzellik uzmanları tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen çay ağacı yağı ile siz de kendi rutin cilt bakımınızı evinizde rahatlıkla yapabilirsiniz. Çantanızda kolayca taşıyabileceğiniz boyutu ile her an, her ortamda kendinizi ve cildinizi koruma imkanı bulabilir, sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Altapharma Çay Ağacı Yağ Fiyatı

Altapharma Çay Ağacı Yağ Fiyatı

Sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmak için pahalı güzellik merkezlerine gitmenin şart olmadığını kanıtlar nitelikteki Altapharma çay ağacı yağı 30 ml fiyatı ile de avantajlıdır. Sizlere doğal ve saf yapısı sayesinde duru bir güzellik kazandırır. Güzel olmak için yüksek fiyatlarla başa çıkmanıza gerek olmadığına sizi ikna eden ve herkesin kendisini güzel hissetmesine olanak tanıyan bu mucizevi yağı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Daha fazla bilgi almak ve kullananların cildindeki değişimi görmek için Altapharma çay ağacı yağı 30 ml yorumları bölümüne bakabilirsiniz. Yara izlerinin gözle görülemeyecek kadar küçülmesine yardım eden ve faydası saymakla bitmeyen bu muhteşem ürüne sahip olmak için stoklar tükenmeden Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Altapharma çay ağacı yağı 30 ml satın al seçeneği ile ürüne sahip olarak mükemmel görünen sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.