Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122 TL105 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Yüz ve vücut için koruyucu bakım sağlar, E vitamini ve jojoba yağı içerir. • Altapharma Aynısefa Çiçeği Kremi içeriğindeki değerli aynısefa çiçeği özleri ile jojoba yağı ve E vitamini sayesinde kuru ve gergin cilde bakım sağlar. • Cildin doğal yenilenme süreci destekler ve cilt tahrişlerinin giderilmesine yardımcı olur. • Cildi pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. • Parfüm ve renklendirici madde içermez. • Veganlar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem

Geçmişten bugüne kadar cilt sağlığı için birçok ürün üretilir ve müşterilerin beğenisine sunulur. Cilt onarımı ve bakımında ön plana çıkan ürünler içerikleri ile dikkat çeker. Altapharma aynısefa çiçeği merhem 100 ml ölçüsü ile müşterilerin beklentilerini karşılayan ürünlerden biridir. Marka tarafından önemli çalışmalar sonucu üretilen merhem, cilt sağlığını korur ve bakımını son derece üst düzey bir şekilde yapar. Hem cildi koruyan hem de bakımını yapan ürün büyük bir avantaja sahiptir. Müşteriler bu avantajından faydalanmak için ürünü büyük bir merakla kullanır. Altapharma aynısefa çiçeği merhem doğal ve katkısız içeriği ile oldukça önemli sonuçlar ortaya koyar. Büyük bir memnuniyet yaratan sonuçlar tüm kesimler tarafından ürüne ilgi duyulmasını sağlar. Merhem her yaştan kişi tarafından rahatlıkla kullanılır.

  • Cilt bakımı özelliği
  • Sağlıklı kullanım avantajı
  • Aynısefa çiçekli içeriği

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem Özellikleri

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem Özellikleri

Aynısefa çiçeği ile zenginleştirilmiş olan içeriğiyle ön plana çıkan ürün, hem yüz hem de vücut kremi olarak dikkat çeker. E vitamini ve jojoba yağı özelliği ile fark yaratır. Kuru ve gergin cilde harika bir şekilde bakım yapar ve cildin doğal yenilenmesine yardımcı olur. Cilt tahrişlerinin iyileşmesine katkıda bulunan ürün cildi pürüzsüzleştirir ve yumuşatır. Herhangi bir parfüm ve renklendirici madde içermeyen ürün, veganlar için oldukça uygundur. Altapharma aynısefa çiçeği merhem 100 ml kullananlar aldıkları sonuçlardan oldukça memnun kalır. Etkili performansı ile harika sonuçlar doğuran merhem müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünü kullanan müşteriler aldıkları sonuçları yakınlarıyla paylaşarak ürünün müşteri kitlesini genişletir. Uzun ömürlü kullanım avantajına sahip olan ürün böylece müşterilerin bütçesine katkıda bulunur. Birçok özellik ve avantaja sahip olan ürün uygun fiyat özelliğiyle dikkat çeker.

Müşteri Yorumlarıyla Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem

Müşteri Yorumlarıyla Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem

Cildinize kısa sürede büyük etkide bulunan ürün içeriği ve doğallığı ile ilgi çeker. Cildin korunması ve bakımında etkili olan ürün sağlıklı kullanım avantajı ile müşteri memnuniyetini sağlar. Geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ürün aynı zamanda geniş kullanım alanları ile dikkat çeker. Tek sıkımlık bir kullanımda gösterdiği etkili sonuçlar ile müşterilerin yorumlarında olumlu şekilde bahsedilir. Altapharma aynısefa çiçeği merhem 100 ml yorumları ürünü deneyimleyen müşteriler tarafından yapılır. Tüm deneyimlerini anlattıkları bu özel yorumlar diğer müşteriler için fazlasıyla önemlidir ve büyük bir avantaj yaratır. Müşteriler bu yorumlara göz gezdirerek ürün hakkında doğru kararı verir. Merhemin sahip olduğu özellikleri deneyimleyen müşterilerin yorumları marka tarafından da takip edilir. Marka ve müşteri arasında bir bağ oluşturan tüm yorumlar bu özelliğiyle önemli bir yere sahiptir.

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem Fiyatı

Altapharma Aynısefa Çiçeği Merhem Fiyatı

Tek bir tüpte birçok cilt sorununa iyi gelebilecek özellikler ve cildi koruyan, bakım yapan avantajlar mevcuttur. Müşteriler tüm bu özellik ve avantajlara ulaşmak için uygun fiyat seçeneğine sahip olan bu ürünü tercih eder. Hesaplı fiyat seçeneği ürünün ilgi görmesini sağlayan önemli özelliklerden biridir. Uygun fiyat avantajını gören müşteriler rahatlıkla ürünü tercih eder ve akıllarında herhangi bir soru işareti oluşmaz. Karşılıklı güven içerisinde yapılan alışveriş müşterileri oldukça memnun eder. Altapharma aynısefa çiçeği merhem 100 ml fiyatı bütçe dostu özelliği ile ön plana çıkar. Bütçenizde büyük bir farklılık oluşturmayan fiyat avantajı ürünün büyük bir şekilde rağbet görmesini sağlar. Uygun fiyat özelliği her kesimden müşterinin ürüne kolay bir şekilde ulaşabilmesini kolaylaştırır. Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu kaliteli ve kullanışlı ürüne hesaplı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.