Alpino Stop-stıck Teflon Makas Blisterli Pt-033

89,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alpino Stop-stıck Teflon Makas Blisterli Pt-033

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAYLAND Satıcı Ünvanı: ÇETİN UZUNGÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030513110
    Bu ürün PLAYLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay kullanım
  • Ergonomik tutuş
  • Keskin ve körelmeyen bıçak
  • Teflon makas
  • Teflon kaplaması, yapışmaz özellikleri nedeniyle kesim işlemlerini kolaylaştırır ve yapışan malzemelerin bıçak üzerinde birikmesini engeller.
  • ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Midi
Geri Bildirim Ver

Alpino 13.13.040.003 Yapışkan Tutmayan Teflon Çocuk Okul Makası

Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası, son derece kaliteli bir üründür. Çocuğunuzun rahat bir şekilde kullanması için üretilen makas, okul malzemelerinin vazgeçilmezi hâline gelir. Tutma yerinin yumuşak olması ürünün çocuğunuzun elini acıtmadan kesme işlemini gerçekleştirmesini sağlar. Makas, basit ve donanımlı bir yapıya sahip olduğundan okul çağına gelmiş çocukların kesmeyi öğrenmesi için son derece idealdir. Ürünün keskin yerlerinde kullanılan materyal teflondur. Aletin bu özelliği ile yapışkan yüzeyleri keserken hiçbir zorluk yaşamazsınız. Ürün, bant ve yapışkan bulunan kâğıtlarda takılmayarak büyük bir kolaylık sağlar. Alpino yapışkan tutmayan çocuk makası, rahat ve güvenli bir kullanım sunar. Özel sistemi sayesinde ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Uzunluk: 130 mm
  • Materyal: Teflon ve esnek lastik
  • Özellik: Yapışmaz yüzey

Alpino Çocuk Yapışkan Tutmayan Okul Makası Özellikleri

Alpino Çocuk Yapışkan Tutmayan Okul Makası Özellikleri

Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası, kullanımı kolay hâle getiren pek çok özelliğe sahiptir. Kesici kısmında kullanılan teflon malzeme, ürünün yapışkan yüzeylere karşı daha dayanıklı olmasını sağlar. Böylece çocuklar, bant ve yapıştırıcının bulunduğu kâğıt ya da karton gibi yüzeylerde makası rahat bir şekilde kullanabilir. Sunduğu konfor sayesinde Dolphin Alpino PT033 stopstick makas, miniklerin okulda ve ödevlerde önemli yardımcılarından biri hâline gelir. Ürünün tutma yeri sert plastik yerine esnek lastikten imal edilir. Bu sayede çocuğunuz kavrama ve kesme işlemlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirir. Tutma yerinde bulunan esnek lastik aletin kavranma biçimine göre şekil değiştirir. Pratik ve konforlu bir kullanım sağlayan Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası bütün ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başarır.

Alpino Çocuk Yapışkan Tutmayan Okul Makası Kaç Yaşa Uygun?

Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası, kullanıcısına önemli ölçüde kolaylık sağlar. Özel sistemi ve titizlikle dizayn edilen tutma yeriyle ürün, okula giden çocukların kullanımı için son derece idealdir. Büyük oranda kolaylık sunan makas, kesme işlemini öğrenmek için de ideal bir başlangıç ürünüdür. Tüm bu özellikleri sayesinde Dolphin Alpino PT033 stopstick makas, kreşe ya da ilkokula giden çocuklar için uygundur. Ürün, yapışkan yüzeyleri bile herhangi bir zorluk yaşamadan kesebilir. Böylece minikler el, bilek ve parmak ağrısı yaşamadan kâğıt, mukavva ve karton gibi malzemeleri düzgün bir şekilde kesebilirler. Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası; görsel sanatlar dersinde, performans ve proje ödevlerinde son derece rahat bir biçimde kullanılabilir. Bu okul makası, çocukların el becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunur.

Alpino Yapışkan Tutmayan Okul Makası Kullanımı Güvenli mi?

Makas kullanmak, kimi zaman tehlikeli bir hâl alabilir. Özellikle zorlu yüzeyler kesilirken ürün elinizden kayarsa bazı yaralanmalara sebep olabilir. Karton gibi daha sert malzemeleri keserken tutma yeri eli tahriş edebilir. Makas kullanırken karşılaşılabilecek bu sorunlar Alpino ile ortadan kalkar. Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası, kaliteli özellikleriyle son derece güvenli bir kullanım sunar. Böylece minikler, yapışkan yüzeyleri sorun yaşamadan kesebilir. Lastik tutma yerleri sayesinde makas, elin şeklini alır. Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası sahip olduğu tüm bu özellikler, çocuklara büyük bir konfor sağlar. El becerilerini geliştirmeyi öğrenen ufaklıklar, Alpino okul makasıyla kâğıt gibi materyalleri kendilerine zarar vermeden kesebilirler. Siz de Alpino teflon çocuk yapışkan tutmayan okul makası yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından, ürünü Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz.