Alpino Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti

2.000 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL

Ürün Bilgileri

Alpino Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İKLİM KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1365483736600013 Vergi Kimlik Numarası: 1900098611
    Bu ürün İKLİM KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği :
  • Okul Çantası

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti

Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti çocukların ihtiyacı olabilecek her türlü kırtasiye malzemesini içeren çok kapsamlı bir üründür. Çocukların geniş hayal dünyalarını renkli boya kalemleri ile resmedebilecekleri ve bu sürede eğlenirken öğrenebilecekleri bir dünya yaratır. Alpino Çantalı Kırtasiye Seti ile çocuklar dilediği gibi resim yapabilir, set içerisinde bulunan oyun hamurları ile figürler oluşturabilirler.

 
  • Set içerisinde farklı renklerden oluşan boya setleri yer alır.
  • Tüm ürünleri bir arada tutan taşıma çantası ile gönderilir.
  • Çocukların sağlığına zarar verebilecek kimyasallar içermez.

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti

Ebeveynler anaokuluna ya da ilkokula başlayan çocuklar için sağlığa zararı olmayan kaliteli okul malzemeleri almak ister. Alpino Çantalı Kırtasiye Seti çocukların okula ilk başladıkları anda ihtiyacı olabilecek her türlü malzemeyi içerisinde bulunduran, kaliteli ve dayanıklı kırtasiye ürünlerini sunar. Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti içeriği kuru boya, sulu boya, pastel boya, keçeli kalem, oyun hamuru, makas, yapıştırıcı ve çantadan oluşur. Boya setlerinin her birinde 12 ayrı renk bulunur. Renk pigmentinin canlı olması çocukların dikkatini çeker. Boya kalemlerinin üretiminde çocukların sağlığı açısından hiçbir zararlı madde bulunmaması ebeveynler tarafından tercih edilme nedenini artırır. Alpino kırtasiye seti içerisinde bulunan 7 farklı renkten oluşan oyun hamuru, çocukların el becerilerinin gelişmesine destek olur. Çeşitli nesneleri ya da hayvanları oyun hamurları ile canlandırabilirler. Kolay kurumayan bir içeriğe sahip olan oyun hamurları birçok kez rahatlıkla kullanılabilir. Kırtasiye seti içerisinde bulunan her bir ürün özenli bir şekilde muhafaza edilerek uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.

 

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti Özellikleri

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti Özellikleri

Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti özellikleri arasında ön plana çıkan çocukların sağlığına zarar vermeyecek içeriğe sahip olmasıdır. Sulu boya ve pastel boya gibi ürünler çocukların teni ile doğrudan temas ettiği için içeriğinde alerjiye neden olabilecek hiçbir madde içermez. Bu sayede hem okulda hem de evde istedikleri gibi rahatça kullanabilirler. Çocuklar tarafından uzun süre kullanılan ve dikkatli özen gösterilmeyen ürünler dayanıklı olmalarıyla da dikkat çeker. Kırtasiye malzemelerini Alpino Okul Çantası ile rahatlıkla okula taşıyabilirler. Çocukların rahat bir şekilde açıp kapayacakları kilit sistemi, kırtasiye malzemelerini düzenli tutar. Eğlenceli tasarımı ve çocuklar için uygun ölçüleri ile okul çantası hem ürünlerinin kaybolmamasını hem de çocukların kendi malzemelerini kolaylıkla tanıyabilmesini sağlar. Tek bir ürün içerisinde birden fazla boyanın bulunması tüm ihtiyacın giderilmesini sağladığından ebeveynler açısından ekstra bir kolaylık oluşturur. Renk pigmenti oldukça iyi olan boya kalemleri çocukların kolay bir şekilde tutabileceği bir kalınlığa sahip olduğu için kullanım kolaylığı sağlar

 

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti Fiyatı ve Yorumları

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti Fiyatı ve Yorumları

Alpino Çantalı Kırtasiye Seti içerisinde yer alan malzeme çeşitliliği setin fiyatını belirleyen özelliklerin başında gelir. Ürünlerin katkı malzemesi barındırmaması, kaliteli ve dayanıklı olması set fiyatını belirleyen diğer unsurlar arasında yer alır. Sağladığı pek çok özelliğin yanında kaliteli olması ve çocukların hayal dünyasını zenginleştirmesi açısından ebeveynlerin beğenisini kazanır. Çocuklar kimi zaman boya kalemleri ile aktivite yaptıklarında kıyafetlerine boya bulaştırabilir. Alpino boya kalemleri kıyafetler üzerinden yıkama ile rahatlıkla çıkabilir. Kalemlerin dayanıklı uçlarının olması ve uzun süre yüksek renk kalitesinde kullanılabilir olması en büyük avantajlarındandır. Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti yorumları ve değerlendirmeleri incelendiğinde kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden Alpino Çantalı Okul Kırtasiye Seti fiyatı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş oluşturarak ürünü satın alabilirsiniz.