Alpine Pwd-x5 440 Watt Koltuk Altı Subwoofer + 4 Kanal Dsp Amplifikatör

23.018 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Alpine Pwd-x5 440 Watt Koltuk Altı Subwoofer + 4 Kanal Dsp Amplifikatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: otomuzikmarket Satıcı Ünvanı: MUSTAFA HAKKI ÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4937878183800001 Vergi Kimlik Numarası: 6860044763
    Bu ürün otomuzikmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alpine pwd-X5 440 watt koltuk altı subwoofer + 4 kanal dsp amplifikatör her şey dahil müzik iyileştirme sistemi gelişmiş özellikler yeni alpine pwd-X5, aracınıza en üst düzeyde yüksek performanslı engtegrasyon sağlayabilen tek cihazdır. Bu çok özel ses yükseltme sistemi, yüksek performanslı dijital ses işlemcisi (dsp), ön ve arka hoparlörleriniz için 4 kanal amfi ve extra ince tip aktif subwoofer dan oluşmaktadır. Pwd-X5 in bu kadar küçük olması sayesinde aracınıza çok kolaylıkla monte edilerek yüksek seviyede bas performansı sağlar. Aracınızın orjinal radyosuna direk giriş bağlantısı , yada sonradan bir ana ünite takılmışsa onun için rca girişleri mevcuttur. Bu şekilde tüm sistemi kablolu uzaktan kumanda üzerinden yada akıllı telefonunuza indireceğiniz bir aplikasyon ile kontrol edebilirsiniz. Bu ürün, araçlarındaki ses kalitesinde çok üst düzey bir iyileşme isteyen ve ortalıkta bağlantı kabloları ve bir çok cihaz istemeyen ses tutkunları için mükkemmel bir çözümdür. Pwd-X5 yüksek kaliteli güç kabloları(4.5 metre) ana sigorta kutusu dahil tüm montaj kiti ile birlikte satılır. 4 kanal dsp dijital ses işlemcisi bluetooth var max güç 440 watt(4x50+240) rms güç 265 watt(4x25+165) aplikasyon bilgisayar üzerinden dsp ayar imkanı subwoofer 20 cm inanılmaz ses ayarlama fonksiyonları 10 band parametrik eq, dijital crossover ve dijital zaman düzeltme sayesinde aracınızdaki sesi düzenini size için en uygun olacak şekilde optimize edebilirsiniz. Detay ayarlamaları bilgisayarınızı kullanarak , alpine nin ücretsiz yazılımını yükleyerek veya kablolu uzaktan kumanda üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefon aplikasyonları ile kullanıcılar, daha önceden ayarları yapılmış olan çeşitli modlar arasından seçim yapabildikleri gibi subwoofer ve ses seviylerinide ayarlayabilirler. bluetooth ses akışı + ultra minik tasarım pwd-X5 cihazı rca giriş kullanarak aracınıza sonradan takılan ana ünitelere bağlayabilirsiniz. Aracınızın orijinal ana ünitesini kullanacaksanız, rca bağlantısına gerek olmadan dsp amfisinin yüksek giriş kısmına bağlayabilirsiniz. Ayrıca cihazda 2 adet usb girişi vardır. Bu girişleri bluetooth , uzaktan kumanda ve bilgisayar bağlantı ayarları için kullanabilirsiniz. özellikler ve montaj teknik detaylar teknik özellikler güç girişi: Rms güç: 25w*4+165w max güç: 50w*4+240w sinyal gürültü rasyosu: ?80db bas db aralığı: -12db~+12db frekans tepkisi: 20hz~20khzh giriş empedansı : Düşük seviye girişi: 20k?
  • yüksek seviye girişi: 100? faz seçimi: 0°/180° uzaktan kumanda on: Dc yüksek seviye /rem giriş aktivasyonu çalışma sıcaklığı: -10~60°c saklama sıcaklığı: -40~85°c güç kaynağı: Dc 14.4v (9v~16v) negatif şase rem giriş aktivasyonu: Yüksek seviye aktivasyon opsiyonu (h1+/h3+) ve acc aktivasyon seçimi rem çıkış aktivasyonu: +12v voltaj çıkış aktivasyonu (0.5a) stand-By durumda akım çekme: 750ma net ağırlık: 5.35kg boyutlar: 350mm (b) *245mm (e) *80mm (y)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 40 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Subwoofer
  • Hoparlör Boyut (Çap) 20 cm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver