Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg
Geri Bildirim Ver

Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler İçin Çamaşır Deterjanı 7 kg

Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg paketler ev kullanımları için oldukça uygundur. Kıyafet yıkamak için kullanılan çamaşır makinelerinin düzgün ve verimli çalışabilmesi için kesinlikle iç haznesine yerleştirilen kimyasal bileşenlerin kalitesine ve etkililiğine dikkat etmek gerekir. Ürün bu noktada ön plana çıkar.

 
  • 7 kg
  • Renkliler
  • Ekonomik paket

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler 7 Kg Özellikleri

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler 7 Kg Özellikleri

Alo tarafından hazırlanmış olan renkliler için deterjan formülü, kullanıcıların yıkama ihtiyaçlarına kaliteli bir şekilde karşılık verir. Bu ürünlerin ön plana çıkan birçok özelliği bulunur. Alo markası uzun yıllardır üretmiş olduğu formüllerle çamaşır yıkama noktasında çığır açmıştır. Son dönemlerde Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler adı altında üretmiş olduğu deterjanlar hemen hemen her evde kullanılmaktadır. Özellikle renklileri yıkama noktasında kullanıcılar oldukça titiz davranır. Eğer renlerde sararma ve düzgün yıkanmama gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız başarılı bir deterjan kullanımı yapmanız önemlidir. Alo Platinum Fairy Etkili Aqua pudra renkliler 7 kg özellikleri ile ön plana çıkarak diğer deterjanlara karşı kendisini gösterir. Toz yapıda olması kullanım esnasında kolaylık sağlar. Aynı zamanda saklama alanı noktasında da farklı imkanlar sunar. Öte yandan bir diğer özelliği ise yaklaşık 66 yıkama için kullanılabilir.

 

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler 7 Kg Kullanımı

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler 7 Kg Kullanımı

Alo firması tarafından son formül olarak üretilen Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra ürünü, renkliler için uzun süreli yıkamalarda aşınma ve bozulma gibi problemler yaratmaz. Deterjanlarda yaşanan önemli problemden biri de uzun süreli yıkamalarda ürünlere zarar vermesidir. Özellikle beyazlar için deterjanlar tehlikeli olabilir. Bunun önüne geçebilmek için kaliteli bir deterjan tercihinde bulunmanız önemlidir. Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg yorumları kullanımı noktasında istenilen sonucu verebilecek formüllere hazırlandığını ifade etmektedir. Ürünün kalitesinin yanından kokusu ve vermiş olduğu yumuşaklık da kişilerin tercihi noktasında ilk sıralarda yer almaktadır. Eğer bu ürünün tercih sebepleri arasında yalnızca kalitesi değil aynı zamanda vermiş olduğu güzel koku ve hissiyat da yer almaktadır.

 

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler Fiyatı

Alo Platinum Fairy Etkili Aqua Pudra Renkliler Fiyatı

Alo markası uzun yıllardır deterjan sektörü içerisinde farklı ürünler ve formüllerle kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Yalnızca deterjan üzerinde değil farklı temizlik kalemleri özelinde de ürünler ortaya çıkmaktadır. Özellikle 7 kilogramlık paketler halinde sunulan bu ürün, ekonomik paket anlayışı ile kullanıcılardan tam not alır. Ekonomik paketler doğal olarak daha uygun fiyata daha çok içeriğe sahip olmanızı sağlar. Alo markası tarafından çıkarılmış olan Prof Aqua formülü, ekonomik paketlerle kullanıcılara sunulur. Alo Platinum Fairy Etkili Renkliler Aqua Pudra 7 Kg fiyatı ve diğer detaylarına Trendyol’da ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Tasarruflu ve verimli olmasından kaynaklı olarak birçok kullanıcı gönül rahatlığıyla bu ürünü tercih ederek çamaşırlarını temizlemekte aynı zamanda güzel kokmasını sağlamaktadır.