Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

345 TL
(6,51 TL / yıkama)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Murat Ünlü Satıcı Ünvanı: MURAT ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4540372511200001 Vergi Kimlik Numarası: 9140264324
    Bu ürün Murat Ünlü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Yeni Nesil Alo Toz Deterjan, AquaPudra ince formülü sayesinde suyla temas eder etmez aktifleşerek çözünür ve kıyafetlerde göz kamaştıran temizlik sağlar! Alo Toz Çamaşır Deterjanı, ailenizin daima en iyi şekilde görünmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Manşetler, yakalar ve koltuk altları gibi en zor bölgelerden bile en inatçı lekeleri çıkarır, kıyafetlerinizi kusursuz bir şekilde temizler. Alo’nun temizlik gücü şimdi Beyaz ve Renkliler için mevcut. Manşet, yaka ve koltuk altında bile en zorlu lekeleri çıkarır Kar beyazı temizliği Beyaz ve Renkli giysiler için mükemmel Giysilerinizde ferah bir koku bırakır

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Petro kimya ürünleri vasıtasıyla üretimi gerçekleşen toz deterjanlar, kirleri temizleme amacıyla kullanılır. Sadece kirlerin değil lekelerin çıkarılması için de sıklıkla tercih edilen temizlik ürünü konumundadır. Alo kar çiçeği ferahlığı aquapudra toz deterjan 8 kg sayesinde daha parlak ve temiz kıyafetlere sahip olunur. Deterjanın yapımında kullanılan doğal karışımlar, su ile temas ettirilmesi halinde çözülme yaşar. Çözülme yaşayan tozlar, kirli veya lekeli olan kıyafet üzerinde yayılım sağlar. Bu sayede kir ve leke ile mücadele vererek temiz kıyafetlerin ön plana çıkmasına katkı sunar. Gömleklerin yaka kısımlarında meydana gelen kirleri çıkarmak zordur. Fakat, Alo kar çiçeği 8 kg sayesinde kirleri ortadan kaldırmak oldukça kolay bir hale gelir. Ayrıca kıyafetler haricinde koltukların alt kısımlarındaki kirlerin çıkarılmasını da sağlar. Ferahlatıcı özelliği sayesinde kıyafetler güzel kokar.

  • Doğal karışım
  • Ferahlatıcı etki
  • Parlatıcı içerik

Etkili Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Etkili Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Kıyafetlerde meydana gelen lekeler ile baş edebilmek bazen uğraştırıcı olabilir. Kıyafete veya herhangi bir kumaşa lekenin bulaşmasının hemen ardından toz deterjan ile yıkanması ortaya çıkan problemi kısa zaman içerisinde çözmeye yarar. Kıyafetleri kirli veya lekeli olan kişiler tarafından yapılan Alo kar çiçeği ferahlığı aquapudra toz deterjan 8 kg yorumları da bu durumu ortaya koyar. Kıyafete bulaşan yağ ve zararlı kimyasalların çıkarılması normalde zordur. Ancak Alo’nun ürettiği kar çiçeği ferahlığına sahip olan bu seçenek, meydana gelen sıkıntılı süreci kolay ve başarılı bir şekilde yürütmeyi sağlar. Ürün, sadece beyaz kıyafetler için değil renkli çamaşırların da kolayca yıkanması ve temizliğinin yapılmasına yardımcı olur. Hem beyazları hem de renklileri yıkaması özelliği sayesinde kişilerin ayrı ayrı deterjan kullanmalarının da önüne geçer.

Cazip Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Cazip Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg

Kıyafetlere bulaşan yağ ve lekelerin çıkarılması normalde son derece zordur. Alo kar çiçeği seçeneği ile hedeflenen temizliğe kavuşmak mümkün olur. Renkli kıyafetlerin daha canlı görünmesini ve beyaz çamaşırların da göz alacak kadar beyazlatılmasını sağlar. Alo kar çiçeği ferahlığı aquapudra toz deterjan 8 kg kullananlar makinelerinin en kısa formatında kıyafetleri yıkadıklarında dahi rahatlıkla kir ve lekeden arındığını görürler. Makine haricinde düşük sıcaklıktaki sular ile elde yıkanmasında dahi istenilen temizliğe ulaşmak mümkün olur. Hem renkli hem de beyaz kıyafetleri ortak deterjan ile yıkanmasına sağlayan bu ürün, elektrikten ve sudan tasarruf edilmesine dahi katkı sağlar. Deterjanın içerisinde bulunan doğal karışımlar, yıkanacak olan kıyafetleri belli bir seviyede temizler. Bu sayede kıyafetlerin yıpranmasının ve yırtılma olaylarının yaşanmasının önüne geçilir. Beğeni kazanan bu seçenekle kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg Fiyatı

Alo Kar Çiçeği Ferahlığı Aquapudra Toz Deterjan 8 kg Fiyatı

Alo kar çiçeği ferahlatıcı toz deterjanı hem renklilerde hem de beyazlarda kullanım imkanı sunar. Bu durum ise müşterilerin maddi açıdan tasarruf yapmalarını sağlar. Beyaz kıyafetlere ayrı renkli çamaşırlara ayrı deterjan alınması durumunda maddi açıdan zorlanma söz konusu olur. Alo kar çiçeği ferahlığı aquapudra toz deterjan 8 kg satın alanlar ürünün hem bütçe dostu olması sayesinde hem de vadettiği temizliği yapıyor olmasından dolayı mutluluk duyar. Ürünün farklı bütçelere hitap ediyor olması da popülerliğini etkileyen unsurlar arasında kendine yer bulur. Aynı zamanda ürün gramajı ve diğer detaylar da fiyat aralıkları üzerinde etkili olur. Alo kar çiçeği ferahlığı aquapudra toz deterjan 8 kg fiyatı ile sunulan avantajlardan Trendyol ile faydalanabilirsiniz. Bu sayede siz de kazançlı ve bütçe dostu bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.