Allos 13lt Istiridye Mantar Kompostu Hazır Kompost

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Allos 13lt Istiridye Mantar Kompostu Hazır Kompost

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tohumu miseli ekili hazır kit yanında tum detayları anlatan bilgi brojuru vardır sizde evde kendi mantarınızı üretebilirsiniz yüksek verimli kompost.Istiridye hobi mantar kompostu
Geri Bildirim Ver

Allos 13 lt İstiridye Mantar Kompostu Hazır Kompost

İnsanın kendi emeğiyle başardığı işlerin yerini hiçbir şey tutamaz. Özverili işçilik ve emek gösterilerek yetiştirilen gıda ürünleri büyük beğeni toplar. Allos 13 lt istiridye mantar kompostu hazır kompost evde kendi imkanlarınızla mantar yetiştirebilmeniz için sizlere imkan sunar. Yüksek besin değerlerine sahip bu ürün, hem kolay yetişme şekli hem de lezzetli tadıyla ön plana çıkar. Yetiştirilme aşamasında ihtiyaç duyduğu ortamın ve besinlerin sağlanması gerekir. Bilinçli yetiştirme koşullarına uyulduğu takdirde kısa sürede yetişerek tüketilebilir olgunluğa ulaşır. Bu sayede ailenize, çocuklarınıza, arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize lezzetli yemekler yaparak ikram edebilirsiniz. Organik koşullarda yetiştirilmesi gereken bu besin oldukça yararlıdır. Vücudun günlük olarak ihtiyaç duyduğu birçok vitamin ve mineral değerlerini yeterli oranda almanıza yardımcı olur.

  • Lezzetli bir besin türü
  • Zengin besin değerleri
  • Pratik yetiştirme imkanı

Allos Hazır Mantar Kompostu Benzersiz Özellikleri

Allos Hazır Mantar Kompostu Benzersiz Özellikleri

Günlük dilde karakulak mantarı olarak da bilinen kompost istiridye mantarı, kavak ağaçlarının gövdesinde yetişen bir şapkalı mantar türüdür ve sert kabuklu bir dış yüzeye sahiptir. 100 gramında 28 gr protein, 2 gr lif ve yaklaşık olarak 6 gr karbonhidrat bulunur. Aynı zamanda yüksek oranda magnezyum, demir, fosfor ve potasyum değerlerine sahiptir. Bileşenlerinde bulunan protein miktarı, kırmızı et ile yaklaşık olarak aynı sayılır. Bu nedenle kırmızı et tüketemediğiniz durumlarda vücudun ihtiyaç duyduğu protein değerlerini karşılar. Doğal bir antibiyotik olma özelliğine sahip bu besin, çeşitli hastalıkların oluşmasına sebep olan bakteri türlerinin üremesini engelleyici bir rol üstlenir. Bileşenlerinde yer alan lovastatin maddesi kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine, iyi kolesterolün de dengede kalmasını sağlar. Bununla birlikte antibakteriyel ve antioksidan özellikleri bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.

Allos Hazır Mantar Kompostu Uygun Yetiştirilme Koşulları

Allos Hazır Mantar Kompostu Uygun Yetiştirilme Koşulları

İstiridye mantarı yetiştirilen yerin belirli özelliklere sahip olması gerekir. Bu özelliklerden ilki tesiste temiz su bulunmasıdır. Aynı zamanda kapalı bir izolasyon mekanı ya da küçük de olsa sera gibi bir alan gereklidir. Mantarlar diğer bitki ve sebzeler gibi tohum ekilmesi sonucu değil, spor yoluyla çoğalır. Bu nedenle sera içerisine temiz hava sirkülasyonun sağlandığından emin olunması gerekir. Bununla birlikte sera içerisine direkt olarak güneş ışınlarının girmemesi, serin ve gölgeli bir ortamın sağlanması önemlidir. Mantar miselleri uygun sıcaklık ve nem altında kuluçka dönemine girer. Kuluçka evresinde de mantar vermeye hazır hale gelmeleri için olgunlaşma dönemi başlar. Toplanacak boyuta ulaştıklarında ise lezzetli yemeklerinizin içerisine ilave edebilirsiniz. Allos 13 lt istiridye mantar kompostu hazır kompost yorumları sayesinde yeni yemek tarifleri keşfedebilirsiniz.

Allos Hazır Mantar Kompostu Avantajlı Fiyatları

Allos Hazır Mantar Kompostu Avantajlı Fiyatları

Allos 13 lt istiridye mantar kompostu hazır kompost fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Paket içerisinde 13 lt yetiştirilmeye hazır istiridye mantar kompostu bulunur. Ürün, kendi poşeti içerisinde yer alır. Poşet, dışarıdan zararlı güneş ışınlarını almaması için koyu renklidir. Kompost, yetiştirilmeye başlanmadan önce kuru, serin ortamda ve ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilir. Poşet içerisine herhangi bir yabancı madde girmediğinden emin olunması gerekir. Aksi halde küçük böcek türleri poşet içerisine girerek mantardan beslenir. Bu da üründen alınması beklenen verimin alınamaması sonucunu doğurur. Üretime geçmeden önce mantarın yetiştirilme koşullarının dikkatlice okunması ve bu koşullara göre hareket edilmesi önem arz eder. Bilinçsiz yapılan yetiştirliciklerde ürünler ziyan olur. Lezzetli yemekler hazırlama imkanı sunan bu besine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.