Allergo Skt 01/2025 Vitasanol Multivitamin Mineral Şurup 250 Ml Skt 07/25

204,90 TL
(0,82 TL / ml)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
10.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kurumsal Fatura
196,11 TL
Kurumsal Fatura
209 TL199 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Allergo Skt 01/2025 Vitasanol Multivitamin Mineral Şurup 250 Ml Skt 07/25

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczaprime Satıcı Ünvanı: ARASTA İTRİYAT DEPOSU TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072106056400001 Vergi Kimlik Numarası: 0721060564
    Bu ürün Eczaprime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SKT 01/2025 Sıvı formda hazırlanmış, bitkisel gıda takviyesi. Ürün özellikleri : Içeriğinde b vitamin kompleksi, a, c, d3, e ve k1 vitaminleri ile iyot, çinko, manganez, krom, molibden ve selenyum mineralleri bulunmaktadır. Kullanımı : Kutu içerisindeki ölçekle, çocuklar için günlük 10 ml., yetişkinler için 15 ml. Alınması tavsiye edilir. Ilaç değildir, yerine kullanılmaz. Kullanım önerileri için eczacınıza veya doktorunuza danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Allergo 8697791000009 VitaSanol 250 ml Multivitamin Şurup

Büyüme çağındaki çocukların sağlıklı gelişimi için beslenme düzenleri oldukça önemlidir. Sebzelerin ve meyvelerin içerisindeki vitaminlerden mahrum kalan çocukların gelişimlerinde birtakım problemlere maruz kalması kaçınılmazdır. Besinlerin içerisinde bulunan vitaminlerin eksikliği vücutta bitkinlik, hâlsizlik ve iştahsızlığın hissedilmesine neden olur. Çocukların gelişim düzeyini desteklemek için özel formüle sahip multivitamin şurupları bulunur. Allergo VitaSanol multivitamin şurup; A, B, C ve D vitaminlerini içerir. Çocuk gelişimini destekleyen şurup; hâlsizlik ve bitkinlik problemlerini ortadan kaldırır. Sağladığı enerji sayesinde çocukların mutlu hissetmesine yardımcı olur. B, C ve D vitamini eksikliklerinin neden olduğu soğuk algınlığını engeller. Multivitamin şurup, çocukların gelişimini destekleyici özel bir formül ile üretilmiştir. Bu sayede ebeveynlerin güvenini kazanmayı başarır.

  • Miktar: 250 Ml
  • Tür: Multivitamin
  • Form: Şurup

Allergo VitaSanol Multivitamin Şurubunun İçeriği Nasıldır?

Allergo 8697791000009 VitaSanol 250 ml Multivitamin Şurup Fiyatları

Allergo Vitasanol multivitamin şurup 250 ml içeriğinde çocukların gelişimini destekleyici çok sayıda bileşen bulundurur. Çocukların bünyesi ve dış etkenler arasında koruyucu bir bariyer görevini üstlenir. Vitasanol şurup içeriği A, B, C, D, E, K vitaminleri ile çinko iyot, krom, manganez, molibden ve selenyumdan oluşur. Bu sayede vücuda enerji sağlar ve yorgunluk hissini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Dikkat dağınıklığı problemi yaşayan çocukların odaklanmasını sağlar. Kalp ve damar sağlığını destekleyen multivitamin, çocukların bağışıklık sistemini büyük ölçüde güçlendirir. Bu sayede soğuk algınlığı ve vitaminsizlik kaynaklı sağlık problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Çinko ilavesiyle kemik gelişiminin yanında boy uzamasını da destekleyen ürün, çocuk gelişimine katkı sağlayan takviyeler arasında yer alır.

Allergo VitaSanol Multivitamin Şurubu Kimler Tüketmelidir?

Allergo 8697791000009 VitaSanol 250 ml Multivitamin Şurup Fiyatları

Allergo Vitasanol multivitamin şurup 250 ml; beslenme ve gelişim problemleri yaşayan çocuklara vitamin ve mineral desteği sağlamak üzere üretilmiştir. Multivitamin şurubu, içeriğinde bulunan vitamin ve mineral takviyeleri ile gelişimde problem yaşayan çocuklara destek olmayı başarır.Solunum ve beslenme problemleri gösteren çocuklar için özel olarak üretilen şurup, ebeveynlerin de güvenini kazanır. Vitasanol multivitamin şurup kullananlar üzerinde uzun vadede faydasını göstermeye başlayan bir üründür. Beslenme ve gelişim problemi yaşayan çocuklar tarafından düzenli kullanıldığında gözle görülür bir enerji kazanımı sağlar. Aynı zamanda çocukların kan değerlerini dengeleyen multivitamin şurubu, birçok rahatsızlığın önlenmesine de destek olur. Çocukların bünyesi ve hastalıklar arasında koruyucu bir bariyer oluşturan şurup, büyüme sürecine katkı sağlar.

Allergo VitaSanol Multivitamin Şurubu Güvenilir midir?

Allergo 8697791000009 VitaSanol 250 ml Multivitamin Şurup Fiyatları

Allergo Vitasanol multivitamin şurup 250 ml yorum olarak kalitesini tescillemiş bir üründür. Her gıda takviyesinde olduğu gibi Vitasanol multivitamin şurubun kullanımından önce uzmana danışılması tavsiye edilir. Vitamin ve mineral açısından zenginleştirilmiş formülü, çocukların gelişim sürecinde ihtiyaç duydukları desteği sağlar. Bu sayede büyüme ve gelişim problemlerinin yanı sıra kalp ve damar rahatsızlıklarının önlenmesine de yardımcı olur. Multivitamin şurubu, uzun vadeye yayılan gelişim sürecini desteklemeyi başarır. Allergo Vitasanol Multivitamin şurup 250 ml ambalajının içerisinde 10 ml ölçeğe sahip bir kaşık bulunur. Tavsiye edilen kullanım miktarı ambalaj içerisinde yer alan kaşık ile bir ölçüdür. Doğru doz ve kullanım detaylarıyla ilgili bir uzmana danışılması tavsiye edilir. Yemeklerden sonra kullanılan gıda takviyesi, enerji seviyesini artırırken hâlsizliği de ortadan kaldırır. Allergo kalitesiyle üretilen Vitasanol multivitamin şurup, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir. Trendyol’un online fırsatlar dünyasından yararlanarak bu ürünü sadece birkaç tıklama ile avantajlı şekilde satın alabilirsiniz.